Føde i Bergen/Haukeland sjukehus

En tråd i 'Fødesteder i Norge' startet av Gravid79, 3 Apr 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. 3Musketerer❤ Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Noen som har født rundt denne tiden i Bergen/Haukeland? Hvordan gikk det? Terminen er 11.04 håper det går bra, men er litt bekymret...
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Bkno6266792 Første møte med forumet

  Ja, fødte på KK for to dager siden. Ble en langvarig og vanskelig fødsel hvor vi opplevde hele fire vaktskift, men følte meg trygg absolutt hele veien og den hjelpen jeg får på barsel er helt fantastisk. Merker overhodet ikke til at det er korona ute i verden, med unntak av at ingen håndhilser og man må være på rommet hele tiden. Mannen fikk være med på fødsel fra vi kom til sykehuset til 30 min etter akutt keisersnitt. På barsel er vi alene men er godt ivaretatt :)
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. 3Musketerer❤ Forelsket i forumet Påskekyllingene 2020

  Var det ikke lov med besøk? Tenker at jeg overlever alene med babyen, men ville vært kjekt med litt selskap med de andre ungene mine som før:) Tusen takk for tilbakemeldingen, jeg følte meg mye mer avslappet:)
   
 4. Kjøttmeis Elsker forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  ikke lov med besøk verken av partner, barn eller andre.
   
  • Liker Liker x 1
 5. Bkno6266792 Første møte med forumet

  Nei, ingen besøk dessverre. Vil også legge til at dette var mitt første barn og at jeg gruet meg en del til barselsoppholdet alene, men det gikk veldig fint. Lykke til, det kommer til å gå så bra! Jeg har bare gode ord å si om min opplevelse på KK.
   
  • Liker Liker x 2
  • Vinner Vinner x 1
 6. 2020glede Flørter med forumet Assistert-jentene

  Noen som vet hvordan det er på kk nå?
   
 7. Krokodille Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Fikk baby på lørdag. Far fikk være med inn da vi kom. Men hadde 4cm/aktiv fødsel. Vet ikke hva han ville fått beskjed om hvis ikke. Det var relativt rolig, så vi fikk ha fødestuen en god stund og han var der fire timer etter babyen kom. Var heldig og fikk rom for meg selv på barsel. Kunne få være der så mange dager jeg ville, men valgte å dra hjem dagen etter. Maten må hentes i matsalen. Det står en person og serverer deg. Du må spise på rommet. Det synes jeg var kjedelig. Fikk god oppfølging under fødsel. Alt i alt et fint opphold.
   

Del denne siden