Få opp igjen produksjonen etter nesten amme-slutt

En tråd i 'Amming og ernæring' startet av Nordlys, 26 Jun 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Nordlys Forumet er livet Oktoberfruene 2018

  Babyen min på 8 mnd har hatt en periode der mat var mest interresant. Nå har vi «funnet tilbake til hverandre», og har stor glede av amming. Problemet er at produksjonen har minket drastisk.. Noen som vet om man kan få opp igjen produksjonen selv om man nesten har slutta?
   
 2. Klussedull Forumet er livet Maiblomstene 2016 Junibarna 2019 Julibarna 2019

  Det kan man :) Hvis baby er sugevillig er det best å utnytte det, lettest også! Amm i absolutt alle situasjoner baby vil, og tilby gjerne litt ekstra og :) Nattamming er spesielt effektivt :) Jo hyppigere brystet tømmes, jo mer melk produseres, så er bare å fortsette til dere er på det nivået dere vil være på :)

  Hvis baby ikke er veldig sugevillig er det pumping og bruk av hjelpebryst fine ting å bruke, men det er jo lettest å bruke baby :)
   
 3. Nordlys Forumet er livet Oktoberfruene 2018

  Takk for svar! Baby er glad når det kommer noe, men dette tar litt tid da puppene er litt «tomme» :sorry: Tror jeg må prøve å pumpe det litt igang igjen :) Vet du om det har noe hensikt å pumpe selv om det ikke kommer stort? Bare for å stimulere?
   
 4. Klussedull Forumet er livet Maiblomstene 2016 Junibarna 2019 Julibarna 2019

  Ja, det hjelper. Hvis du får til håndmelking er det og super. All stimulering er topp, så gjør det som du syns fungerer best for deg :)
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 5. Tekopp Forumet er livet Septembergull'17 Februarbarna 2020

  Det kan hjelpe å stimulere brystet litt før du legger til barnet, så utdrivninga kommer raskere igang. Og bytte bryst flere ganger i løpet av ammingen er også en mulig teknikk

  For oss har det gått litt i bølger, brått blir ungen skikkelig puppoman, med masse amming (og lkende profuksjon) før det dabber litt av igjen.
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 6. Nordlys Forumet er livet Oktoberfruene 2018

  Takk for tips :)
   
 7. SoriaMoira Elsker forumet

  Amme, pumpe, amme, pumpe, amme, pumpe. Pass på at du har riktig pumpe med riktig trakt, som passer dine bryst. :)
  Masse lykke til med øking av produksjon! <3
   
 8. Nordlys Forumet er livet Oktoberfruene 2018

  Takk :shy:
   

Del denne siden