Få diagnosen adhd som voksen

En tråd i 'Helse og velvære' startet av Sylvanas, 20 Jun 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Sylvanas Forumet er livet Himmelbarn Sommerfuglene 2017

  Er det noen her som har erfaring med at noen dere kjenner I nær familie eller vennekrets har fått diagnosen adhd I voksen alder? La dere merke til symptomene? Fikk dere noen aha-opplevelser?
  Tar det lang tid å utrede en voksen?
   
 2. My heart Flørter med forumet

  Ofte får voksne diagnose etter at de har barn som har fått diagnose. Da kjenner en seg selv igjen og får utredning. Er vel lettere å forstå folk når di får en diagnose, da faller brikkene mer på plass.

  En diagnose i voksen alder trenger ikke bety at en må begynne på medisiner, en kan klare seg bra med struktur i hverdagen.

  Kjenner voksne som har fått diagnosen i voksen alder. De er ikke spes hyper, men mer innvendig tankekjør og kaos.
   
  • Liker Liker x 2
 3. jentemamma2 Glad i forumet Oktoberfruene 2018

  Mamma fikk diagnosen i 40årene. Slitt psykisk hele livet nesten og ADHD har spilt en stor rolle i det. Innvendig uro og tankekjør. Var en lege på dps som mente hun måtte utrede seg
   
 4. Signerer denne!
   
 5. Bkno0065072 Flørter med forumet

  Har vært under utredning nå selv (29 år) og får svaret neste onsdag..
   
 6. Kakemonster88 Trives på forumet :) jentene i juni13 VIP Januar 2017

  Pappa fikk diagnosen i voksen alder og onkel er under utredning nå :) Null overraskelser, så det er egentlig mest en formalitet :)
   
 7. Uglefru Glad i forumet

  Blir ikke overrasket over at folk stadig må settes i båser og medisineres, sånn har det jo blitt. Jeg tror mange kunne ha jobbet og spist seg friskere om kunnskapen hadde vært der. Men det er bra de som trenger det får hjelp.
   
  • Liker Liker x 1
 8. BigMama1018 Glad i forumet Snøfnuggene 2018

  Jeg fikk det, alle gikk og sa at jeg hadde ADHD. Ikke rart, med den uroen og energi nivået jeg har. Men det ligger mye mer enn bare uro og energi bak, lærevansker, sinne, hjernen jobber på høyspreng. Men det forklarer mye da:)

  Men jeg nekter å gå på medisin. Jeg bruker alternativ behandling:)
   
 9. Sylvanas Forumet er livet Himmelbarn Sommerfuglene 2017

  Hva bruker du da? Jeg kjenner at jeg er skeptisk til disse medisinene! Det er ikke jeg selv som skal ta dem isåfall, men jeg blir jo nærmeste pårørende.
   
 10. BigMama1018 Glad i forumet Snøfnuggene 2018

  Turer, aktiviteter. Jeg har spesielt god effekt av fjellturer. Jeg er selv skeptisk til medisiner, jeg har ikke tro på at det skal være så bra for oss. Studier viser at tar man ritalin før 21 så har det negativ effekt på utviklingen i hjernen.

  Så finn noe man kan bruke energi på, som man føler man blir glad av. Man skal skjenne at kroppen er godt brukt, for da roer den indre uroen seg. Det finnes alternativ behandling for alt innen ADHD. Man søke profesjonell hjelp med det:)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden