Erfaring med svøping?

En tråd i 'Oktober 2021' startet av Mams1987, 17 Sep 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mams1987 Elsker forumet Oktoberbarna 2021♡ Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Venter barn nr 3, men har egentlig ingen erfaring med svøping da jeg selv ser for meg at det er så trangt og stramt. Forsøkte litt med babyteppe sist. Men noen som anbefaler svøping? Og hva fungerer best å svøpe med?
   
 2. SeptemberGutt260921 Flørter med forumet

  Ikke erfaring med det, men selv blitt anbefalt å svøpe, spesielt ved utolige babyer. Jeg har kjøpt svøpepose hvor det er romslig for beina og enkel tilgang ved bleieskift. Ergobaby Swaddler, fåes hos Lilleprinsen.no :happy:
   
  • Liker Liker x 1
 3. MilaS Gift med forumet Oktoberbarna 2021♡ Aprillykke 2017

  Vi svøpte førstemann helt fra start og det var noe av det lureste vi gjorde. Hun hadde kolikk og gråt mye av døgnet, men hun ble veldig rolig av svøpingen og sov egentlig godt på natten etter hun var svøpt. i svøpte helt til hun kunne rulle, etter det gikk vi over til sovepose.

  Vi brukte mye aden + anais svøpeteppe i starten. Det kan også brukes som stelleunderlag eller som vanlig teppe også. Da kan du justere hvor stramt du vil svøpe. For de helt nyfødte så slipper man å svøpe så stramt. https://www.youtube.com/watch?v=vKIz0HYuLTg
  Det er jo litt mer jobb enn en svøpepose, så da er mitt neste tips litt lettere.

  Av svøpeposer (og vi prøvde en god del) så elsket jeg love to dream swaddelen. Her ligger baby med armene opp noe som mange babyer foretrekker. Den er også superenkel å bruke ved at det bare er en glidelås og du kan åpne den fra bunnen for enkel bleieskift. Vi begynnte å bruke denne etter baby ble litt mer aktiv etter noen uker. Det finnes flere versjoner hvor du blandt annet kan fjerne armene med en glidelås og da blir den om til en vanlig sovepose.
  https://www.youtube.com/watch?v=RMu3R21cBME
  https://www.youtube.com/watch?v=boF8p54KytM
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 4. Chawa Elsker forumet Tilgangsansvarlig Oktoberbarna 2021♡ Junilykke 2020 ♡

  Hvis man er ute etter tepper, anbefaler jeg tepper i bomullsgauze/musselin. Har ikke fått helt dreisen på det selv, men liker at stoffet er tynt sånn at ikke ungen blir for varm. Er samme stoff som i gulpekluter
   
 5. MilaS Gift med forumet Oktoberbarna 2021♡ Aprillykke 2017

  Enig,
  Aiden + anais teppene er i veldig myk muslin. Kjennest som den mykeste skyen hvis de blir trommlet i tørketrommel :smug:
   

Del denne siden