Det er vel ikke anbefalt, men det igjen er vel fordi det ikke har vært forsket på i forhold tilsvangerskap og amming (?)
Jeg ville nok ha gått over til smartkarbo, slik at jeg unngikk å komme i ketose. For ren mat, ingen sukker og lite stivelse kan jo umulig være skadelig - heller bra, tenker jeg
så om du holder deg til et kosthold uten hvetemel, potet, pasta, ris og sukker, og spiser f.eks litt havregryn, speltmel, grønnsaker, kanskje litt melkeprodukter og en og annen frukt, så tror jeg nok det skal gå bra.
Nå spurte du etter erfaringer - det har jeg ikke, siden lavkarbo ikke var aktuelt for meg før og under svangerskapet. Men jeg vet med meg selv at jeg ikke hadde turt å spise strikt lk da. Begynte ikke før etter ammeperioden var over (men det handlet nok mye om motivasjon. Hadde det vært i dag, etter å ha spist lk i 7 mnd, ville jeg nok ha begynt på smartkarbo mens jeg ammet)