Er DU den vi leter etter?

En tråd i 'Juni 2016' startet av Moderator Kine, 19 Sep 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Synes du Babyverdens forum er et hyggelig sted å være? Vil du være med å sørge for at det fortsetter å være det? Da kan det hende det er deg vi er på jakt etter. Babyverden søker nemlig nye moderatorer!


  Babyverdens forum er Norges største og mest spennende foreldreforum – og det er alltid gode diskusjoner som skjer, og vennskapsbånd som blir knyttet. Vi ønsker at brukerne skal føle seg velkomne og godt ivaretatt hos oss, og har derfor et stort team av flinke, behjelpelige og hyggelig moderatorer. Nå ønsker vi å styrke tilbudet ytterligere med to knallflinke moderatorer – for eksempel deg!


  Jobben din vil være å gjøre det du kanskje allerede gjør – være aktiv på forumet. I tillegg ønsker vi at du engasjerer brukerne, modererer tråder i henhold til forumreglene, og er behjelpelig og høflig i dialog med brukerne.


  Du må kunne føre en god og saklig diskusjon, ha godt skriftspråk, være tilgjengelig på dagtid, kvelder og helger, og være aktiv på forumet. Arbeidstiden er mellom tre og fem timer i uken fordelt på minst fem ukedager. Vi betaler ikke moderatorene, men du vil motta godtgjørelse for arbeidet.

  Høres dette ut som det passer for deg? Send en søknad til sjefredaktør for Babyverden, Karine Næss Frafjord (karine@sandviks.com) med kopi til forumansvarlig, Tamara (tamara.nygaard@sandviks.com).


  Vi håper å høre fra deg!
   

Del denne siden