Er det sant at

En tråd i 'August 2014' startet av Koffert, 27 Jan 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Påvei Flørter med forumet Augustmødrene 2014

  nei det skjedde ikke, tror ikke det er så veldig vanlig... selv om noen her i tråden virkelig har blitt utsatt for magetafsere, haha!
   
 2. *fortryllende* Betatt av forumet Augustmødrene 2014

  Har ikke opplevd at noen har tatt på magen uten å spørre om å få kjenne.. Eller fått beskjed om å kjenne (som ved spark og dytting fra innsiden) :p Men da kun folk jeg kjenner :)
  Håper virkelig ikke noen tar på magen min sånn uten videre denne gangen heller!
   
 3. Fru Novia Betatt av forumet Augustmødrene 2014

  joda, mange bekjente tar seg friheter. Hvis de spør først, så syns jeg det er nokså ok. kommer selvsagt litt an på situasjonen. Og familie får kose i vei.... :)
   
 4. Fru Novia Betatt av forumet Augustmødrene 2014

  men de bør vente til det er en struttende gravidmage og begynner å nærme seg. Krafsing på bolledeigmage er ikke greit :p
   
  • Liker Liker x 1
 5. Nusse84 Februar 2014 Februar 2014 - Skjult forum

  Jeg har ikke opplevd det.. Mer slike halvkjente:p Er egentlig helt greit for min del..
   
 6. Maispire2018 Elsker forumet Mailykke 2018 Augustmødrene 2014

  Opplevde en gang at en jeg studerer med som er litt spesiellb tok seg frihet å ta på magen uten å spørre. Ble paff! Men opplevde mange som snakket med meg og sa du har nok ei jente inni der! Synes det var respektløst. For vi ville ikke vite kjønn og kjente at slikt irriterte veldig at folk skulle påstå, ikke gjette (altså fremmende) og også å påstå at det må ver 2 inni der! Beklager men måtte bare få det ut... Synes mange blir vågelige til å trå innenfor komfortsonen på gravide både i snakk og berøring!

  Sent from my LT25i using BV Forum mobile app
   
 7. Maispire2018 Elsker forumet Mailykke 2018 Augustmødrene 2014

  Og å få høre at du er vel dagsventende når man er 6 mnd på vei med mye vann i kroppen er lite kult... Nei håper folk ikke gjør/sier slik denne gangen :p

  Sent from my LT25i using BV Forum mobile app
   
 8. SnartMammaIgjen Betatt av forumet Augustmødrene 2014

  Haha! Det fikk jeg og høre, bare litt over halvveis!!! Kjære vene, makan asså!
   
 9. Maispire2018 Elsker forumet Mailykke 2018 Augustmødrene 2014

  Nei off! Forstår ikke at folk tør hehe

  Sent from my LT25i using BV Forum mobile app
   
 10. Liljemor87 Flørter med forumet Augustmødrene 2014

  Sist jeg var gravid var det vel mest kjentfolk som kjente på magen, men jeg var ute på byen en dag, og på bygda er "alle" ute når det skjer noe spesielt, så da kom det veldig mange bort og skulle ta på magen og viste veldig begeistring for at jeg var gravid. Man har jo ikke så mange sperrer når man drikker...Deet var slitsomt!
   
 11. Lucy Flørter med forumet Augustmødrene 2014

  Håper virkelig ikke at folk har tenkt til å ta på magen min i tide og utide...
   
 12. Maian Gift med forumet Augustmødrene 2014 Junilykke2018

  Kan ikke huske at det skjedde, heldigvis hehe
   
 13. Frk spirrevipp Flørter med forumet Augustmødrene 2014

  Det har jeg ikke opplevd, og håper jeg slipper det også. Spesielt av folk man ikke kjenner. Huske søstrene mine og mamma kjent mye på magen min når jeg var kommet langt ut i svangerskapet sist. De ville så gjerne kjenne baby spark og bevegelse<3 Akkurat det syns jeg var bare koselig. Men fremmede kan holde seg langt unna ja.
   
 14. Hæks Elsker forumet Augustmødrene 2014

  Alle gjør det! Kanskje ikke fremmede, men alle bbekjente av meg hadde spontanutfall mot magen min:p

  Jeg har aldri skjønt at det er noe å irritere seg for, magen min er høyt privat ellers, men som gravid er jeg egentlig bare litt stolt og syns den er fin:)
   
 15. Zara85 Gift med forumet Augustmødrene 2014 Julibarna2014

  Jeg opplevde det ikke så veldig ofte syns jeg huske i første svangerskap.. Men jeg syns det bare er kosli..:) syns det er litt trist at det har vært så veldig fokus på det i media, for det kan vel ikke finnes folk igjen som tør etter alt som har blitt sagt..

  Hehe.. Jeg fikk beskjed noen dager før termin når jeg var ganske lei at den magen var veldig høyt oppe og laangt unna at noe skulle skje.. Falt ikke helt i god jord her det heller.. ;)


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
 16. Hestelest Flørter med forumet Augustmødrene 2014

  Håper for guds skyld at folk holder seg unna magen min så fremst de ikke har spurt først. Jeg er jo heller ikke den som går rundt og nyter å være gravid. Gleder meg veldig til den kommer ut!!!! :dance011
   
 17. Clabarr Flørter med forumet

  Det hadde jeg aldri tillatt, hadde sagt det var upassende og ubehagelig:p
  Det er kun min familie som får ta på, og barnefaren selvfølgelig. Kanskje en vennine eller to! Men vil ikke at svigers engang skal ta på, har ikke fått mage enda - men jeg vet hun kommer til å ville ta på, men skjer ikke her - blir for ubehagelig og synes ikke det er greit. Men så har jeg også blitt en mega bitch i tankene mot svigers siden jeg ble gravid ! Hehe
   

Del denne siden