Er det mye sengekos nå...?

En tråd i 'November 2020' startet av Stjernedama, 5 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Stjernedama Glad i forumet Novemberlykke 2020 Augustlykke 2022 ❤️

  Huff! Jeg vet jo at det ikke er skadelig å ha sex når man er gravid, men kjenner jeg er bekymret likevel. Det resulterer i meget lite aktivitet hjemme hos oss. Har tidligere blødd noen ganger etter samleie, og tenker da at det er litt sensitivt der oppe.. blir derfor tryggest å unngå det:rolleyes:
   
 2. MaleneK Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Jeg går på lutinus, så det frister ikke spesielt mye for tida. Hadde nok hatt det hvis ikke.
  Er bekymra for blødninger selv, selv om jeg rasjonelt sett vet at det jo mest sannsynlig er fordi slimhinnene er litt mer sensitive.
   
 3. Endelig Elsker forumet Marsboerne2017 Novemberlykke 2020

  Lutinus her også, for noe gris! :yuck:
   
 4. MaleneK Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Jeg så noen et sted hadde omtalt det som å ha pappmasjé i skjeden. Ganske treffende :D
   
  • Morsom Morsom x 1
 5. lilleperle Betatt av forumet

  Jeg tror den berømte lysten begynner å komme da jeg har hatt våte drømmer om mannen de to siste nettene. Mannen er kjempegira for tiden :p Pga. mer blod i kroppen og der nede sies det at orgasmer blir både lettere å få og enda bedre for noen kvinner. Vi er aktive vi :dance011
   
  • Morsom Morsom x 1
 6. LilleS1 Guest

  Her er det omtrent like mye som vanlig, bortsett fra de kveldene jeg legger meg kl 20 fordi trøttheten tar overhånd :joyful: Tenker bittelitt på at det kan "forstyrre" det skjøre som fins oppi der, men må bare stole på fagfolka som sier det ikke er skadelig.
   
 7. Smor27 Elsker forumet Novemberlykke 2020 August 2018

  Her har det bare vært «uttapå» kos siden rett etter eggløsning :p Men jeg føler meg nok klar igjen når jeg har kommet litt lenger over IKM. Vet det ikke er farlig, men jeg får ikke lyst til noe mer før jeg føler meg litt tryggere.
   
 8. 3gutter-ennsålenge Forumet er livet

  ikke så mye nei, mest fordi jeg er så kvalm :p men gleder meg til litt lenger uti, da pleier jeg å ha masse sexlyst igjen :)
   

Del denne siden