Er babynest farlig for babyen?

En tråd i 'Livet med barn 0-1 år' startet av spirelitens, 11 Des 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. FruTB Flørter med forumet

  Huff, leste det jeg også. Jeg har sluttet å ha han i det i natten. Klarte ikke sovne ordentlig, lå bare og tenkte på det jeg hadde lest. Har istedet kjøpt en "sengekant-pølse" som jeg har tett rundt han helt opp til halsen - men ikke ved siden av hodet - så om han skulle finne på å snu seg på siden har han ingen ting han kan grave hodet ned i :)
   
 2. spirelitens Februar 2014's Miss Kokk <3 Februar 2014 - Skjult forum Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 VIP

  Man vet ikke årsaken til krybbedød.

  Shaken baby betyr at foreldrene fillerister barnet så mye at det får indre skader og i verste fall dør. Har ingenting med krybbedød å gjøre.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Papayacoconut Forelsket i forumet Novemberbarna 19 Oktoberskattene 2015

  Hvis du leser hva jeg skrev her så ser du kanskje at jeg sier ikke at shaken baby er krybbedød, men at det kan også være det som har skjedd, når folk har trodd det har vært krybbedød. Sier ikke at alle de som mister barnet sitt på den måten har filleristet barnet sitt.
   
  • Liker Liker x 1
 4. spirelitens Februar 2014's Miss Kokk <3 Februar 2014 - Skjult forum Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 VIP

  Nei det sier ikke jeg heller. Jeg sier at ingen vet årsaken til krybbedød. Du sier at shaken baby kan være årsaken til krybbedød - da er det ikke krybbedød.

  Jeg vil tro barn som dør av unaturlige årsaker blir obdusert. Finner man da tegn til skader på indre organer (filleristing) så har man jo årsaken der.
   
  • Enig Enig x 2
 5. Papayacoconut Forelsket i forumet Novemberbarna 19 Oktoberskattene 2015

  Ja det kan godt være. Men mente ikke at det var årsaken til krybbedød, er det jeg prøver å forklare, formulerte kanskje feil i første innlegget :) mente at shaken baby syndrom kan ha blitt maskert av krybbedød, og at ikke alle dødsfallene på statistikken har vært ukjent årsak.
   
 6. spirelitens Februar 2014's Miss Kokk <3 Februar 2014 - Skjult forum Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 VIP

  I følge forskriftene til helsepersonelloven § 36, skal dødsfall av ukjent årsak når døden har inntrådt plutselig og uventet, meldes til politiet som unaturlig dødsfall.

  Politiet skal alltid rekvirere rettsmedisinsk obduksjon i disse tilfellene og fra 1. juli 2011 har politiet fått etterforskningsplikt ved alle plutselige dødsfall hos barn opp til 18 år.
   
  • Liker Liker x 1
 7. Papayacoconut Forelsket i forumet Novemberbarna 19 Oktoberskattene 2015

  Dødsfall i løpet av natta trenger jo ikke bare være krybbedød, det kan ha vært forveksla med det før tallene gikk ned.
   

Del denne siden