Elvie pump vs. medela freestyle flex

En tråd i 'Amming og ernæring' startet av Mammatil., 14 Nov 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mammatil. Glad i forumet Augustlykke 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Noen her som har erfaring med elvie pump og/eller medela freestyle flex? Setter pris på om dere vil dele erfaringer hvis dere har prøvd en eller begge pumpene. :) Jeg har tidligere hatt medela swing maxi så har erfaring med den.
   
 2. Mymlen93 Gift med forumet Oktoberfruene 2018 ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Tror ikke du får mange svar angående elvie siden den er såpass ny her i Norge enda :) har selv kjøpt freestyle flex dobbelpumpe, men ikke fått prøvd den enda siden babyen fortsatt er i magen :) men sett mange reviews på YouTube. Kanskje du finner noe av elvie der?
   
 3. Mammatil. Glad i forumet Augustlykke 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Har sett mye på YouTube ja, har prøvd å finne en review av elvie og medela i samme, men ikke lyktes så langt. Blir egentlig bare mer i tvil når jeg ser videoer der. Så hvis noen har erfaring med medela eller elvie så håper jeg de deler erfaringene sine her. :) Har ikke noe veldig hast med å kjøpe så tenker kanskje noen får litt erfaring de kan dele etterhvert. Er lov å håpe hvertfall ;)
   
  • Liker Liker x 1
 4. Papoo Flørter med forumet Marshmallows2021

  Ser det er en gammel tråd, men tenkte bare å nevne at jeg har Elvie, og er superfornøyd. Kan gå rundt og gjøre småting mens jeg pumper, den lager ikke mye lyd heller. Dog noe dårlig på målemengde i hvor mye som er pumpet i appen, men det får gå.
   
 5. Mymlen93 Gift med forumet Oktoberfruene 2018 ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️

  Freestyle flex er den beste pumpen jeg har hatt, kraftig og god med app til å følge med på pumpingen ! Anbefales :)
   
 6. Mamma til G Betatt av forumet VIP

  Jeg er superfornøyd med Elvie, men har ikke prøvd den andre så kan ikke sammenligne :)
   
 7. Mereo87 Glad i forumet Oktoberbarna 2021♡

  Så den er verdt pengene? For det er liksom største haken at den er såpass dyr.
   
 8. Mamma til G Betatt av forumet VIP

  Jeg kjøpte den «brukt» på finn. (Den var kun prøvd). Hadde det vell og merke på «lagret søk» med varsling, og var heldig å få den veldig billig i forhold til at den så og si ikke var brukt.
  Men vet helt ærlig ikke om den er verdt pengene. Har en manuell her jeg bruker hakket mer, da den får ut mer om gangen. Men hadde jeg hatt mer å gjøre, eller flere barn hadde den nok vært verdt pengene.
   
 9. Papoo Flørter med forumet Marshmallows2021

  For meg er den verdt pengene. Kjøpte den da det var green week eller hva det var, så fikk noe rabatt på den. Så etter den brukt også, men sparte bare et par hundrelapper, og da var det like greit med ny.
   
 10. Papoo Flørter med forumet Marshmallows2021

  Var ikke like stort behov med første barn, nei :hilarious: Får ikke noe mer ut med Medela sin, ille prøvd manuell. Men sikkert veldig individuelt :angelic:
   
 11. Mereo87 Glad i forumet Oktoberbarna 2021♡

  Synes nesten de går for dyrere på finn, som gjør det til samme konklusjonen som deg - da kan jeg kjøpe ny.
   

Del denne siden