Ellas kitchen

Har ikke peiling, men jeg har gitt 4 og 6 mnd til gutten om hverandre. Har ikke reagert på 6mnd smoothien.


Lulilu
 
Har ikke peiling, men jeg har gitt 4 og 6 mnd til gutten om hverandre. Har ikke reagert på 6mnd smoothien.


Lulilu
Ok, bra jeg ikke er den eneste. Har ikke merket noe her heller, men har ikke turd å gitt så mye i tilfelle det ikke skulle være bra pga det er beregnet fra 6mnd
 
Jeg fant tre varianter fra Ellas kitchen til 4 mnd igår faktisk! Trodde også de bare var til 6 mnd, så var litt overrasket.


Sent from my iPhone using BV Forum mobile app
 
Har 4 varianter her fra dem til 4 mnd :)

Sent from my GT-I9305 using BV Forum mobile app
 
Ok, bra jeg ikke er den eneste. Har ikke merket noe her heller, men har ikke turd å gitt så mye i tilfelle det ikke skulle være bra pga det er beregnet fra 6mnd
Tror det er hipp som happ med de to månedene jeg altså. Har brukt 4 og 6 mnd grøt om hverandre også uten at det har vært noen forskjell.
 
Tror det er hipp som happ med de to månedene jeg altså. Har brukt 4 og 6 mnd grøt om hverandre også uten at det har vært noen forskjell.

Forskjellen tror jeg er at 6 mnd inneholder gluten, det gjør ikke 4 mnd:)

Sent from my SM-N9005 using BV Forum mobile app
 
Forskjellen tror jeg er at 6 mnd inneholder gluten, det gjør ikke 4 mnd:)

Sent from my SM-N9005 using BV Forum mobile app
Godt mulig.
Men de som det bare er frukt i er det ikke gluten i.
 
Nå spør jeg kanskje dumt. Men hva gjør gluten? Er det ikke bra for de små å spise det?

Gluten er et protein som finnes i de fleste kornslag som hvete, bygg, spelt og rug, det som får feks gjærbakst til å heve. Det finnes ikke i mais, ris, potet osv. Har man cøliaki reagerer tarmen på gluten og man vil få diaré og magesmerter. Før trodde man at det å vente med å gi barn gluten holdig mat reduserer risikoen for å reagere på gluten men nyere forskning viser at barn bør begynne med gluten mens de fortsatt ammes. Gluten er bare skadelig for de som reagerer på det.
 
Gluten er et protein som finnes i de fleste kornslag som hvete, bygg, spelt og rug, det som får feks gjærbakst til å heve. Det finnes ikke i mais, ris, potet osv. Har man cøliaki reagerer tarmen på gluten og man vil få diaré og magesmerter. Før trodde man at det å vente med å gi barn gluten holdig mat reduserer risikoen for å reagere på gluten men nyere forskning viser at barn bør begynne med gluten mens de fortsatt ammes. Gluten er bare skadelig for de som reagerer på det.
Tusen takk for svar
 
Back
Topp