Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
Helstek av både elg og hjort er jo kjempegodt! Evt dele opp til småsteik, steke det på panna også la det mørne i brumsaus som du serverer det med.
Kjempegodt i hjemmelagde viltgryter også, med matfløte og rømme, gulrot og sopp som "tilbehør" oppi gryta er jeg i himmelen hvertfall. Kan serveres med ris, poteter eller potetmos og brokkoli! Nam nam! Jeg hadde en kjempegod oppskrift på viltgryte, men jeg har mistet den :/ Du finner helt sikkert oppskrift hvis du googler
Jeg bruker det på akkurat samme måte som annet kjøtt. Men noe som er kjempe godt er å lage kjøttboller av elg, steke de men ikke helt ferdig og la de bli helt ferdige i en tomatsaus og ha til spaghetti. Dette var faktisk julemiddagen min i fjor hehe
Ellers så lager jeg mye elgkaker, lapskaus, gryter, supper og biff...
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using BV Forum mobile app