Eksponering av barn i media

En tråd i 'Generelt' startet av Cosacita, 9 Nov 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Cosacita Forumet er livet

  Nå tenker jeg ikke bare på bilder, men jeg ser så mange videoer av barn i sårbare situasjoner! Nå nettopp kom jeg over en som viste barn som er opprørte pga at de må smake på grønnsaker. Noen er i skolealder. Hvis jeg har sett filmen av dem har nok klassekamerater også det! Hvor kult er det at hele skolen ser at du griner mens du tvinger i deg en skje med mat? Og jeg nekter å tro at noen unge gir tillatelse til foreldrene om å publisere det fordi det er "så søtt og morsomt". Jeg spyr...
   
  • Enig Enig x 1
 2. Neinei Forumet er livet Mailykke 2018 VIP Februarlykke 2016

  Og jeg tenker stakkars unger som har foreldre som heller filmer enn å sitte sammen med dem og prøve å hjelpe dem i situasjoner.
  For ja, du kan snakke med dem selv om du filmer, men da har du jo ikke fullt fokus på ungene og situasjonen de er i, du har minst et øye og en tanke på kameraet du bruker også.
   
 3. Kengu Forumet er livet VIP

  Det er ikke greit nei
   
 4. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Hæ? Har verden blitt gal? Går det an? Hva er vitsen liksom? Blir ikke dette litt å drite ut barnet sitt? Sånt burde ikke forekomme!
   
  • Enig Enig x 1
 5. Cosacita Forumet er livet

  Du kan så si... Det er tragisk.
   
 6. Forumansvarlig Tamara Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️

  Tror kanskje at mange voksne ikke helt forstår internett, personvern og grenser. Veldig trist for barna dette gjelder..
   
  • Liker Liker x 2
 7. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Ikke bare tragisk. Det som legges ut på nett blir aldri borte. Barn har også et personvern! Det er ganske mange som ukritisk legger ut utrolig mye bilder av barna sine også. Jeg tenker at film og bilder av barn har ingen ting på nett å gjøre. Barn kan ikke alltid samtykke til at bilder av seg publiseres, og derfor må foreldrene tenke litt lengre enn at dette er underholdning.
   
 8. Maddieh Forumet er livet Junibarna 2019

  Jeg tenker vel i utgangspunktet at jeg helst vil holde mitt fremtidige barn unna sosiale medier så mye som mulig. Så får barnet selv bestemme da han/hun er gammel nok om bildene vi har tatt opp gjennom årene skal på sosiale medier eller ikke :)
   
 9. lykke_liten Gift med forumet Julibaluba 2017

  Helt tragisk. Samme med alle YouTube familier som har hundrevis av videoer av barna deres. «Oi se nå dret han ut hele senga». Som millioner av mennesker ser. Hadde mamma gjort det med meg så hadde jeg klikka i vinkel. Jeg har ikke lagt ut et eneste bilde av barnet mitt på Facebook. Har en del på Instagram men har lukket konto så familie og venner i Norge kan følge med på han siden vi har flyttet til utlandet.
   
 10. My heart Flørter med forumet

  Enig! Mange som lever av oppmerksomheten og klikk de får av å poste bilder og videoer av barna.
  Her har jeg fått streng beskjed av mine. De vil ikke på Facebook og insta.
   
 11. Babynrto Forumet er livet Marsboerne 20 18 Febbisbebbis'18

  Dette er virkelig ikke greit!
   
 12. Mærrylou Forumet er livet It's gonna be May 2019 Julibaluba 2017

  I dag får jo barn og unge opplæring i nettvett på skolen, men de glemte at den verste generasjonen er de som er for gamle til å få dette [emoji849]
   

Del denne siden