Eggløsningsslim uten positiv test?

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Starflower, 11 Jan 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Hadde du regelmessig syklus før du sluttet på pillene? Det er jo hormoner likevel selv om det ikke påvirker eggløsning så det kan jo sette kroppen litt utav balanse når man slutter, forhåpentligvis får du ikke mensen igjen :p Ja det er litt vanskelig å forestille seg. Mange av de som sliter har jo ingen årsak til at de sliter heller så noen ganger kan det bare ta litt tid for riktig gener å klaffe tenker jeg. Det er heldigvis mer vanlig å få det til selv enn å trenge hjelp da.

  Min historie er egentlig litt komisk :rolleyes: Ble gravid med et uhell etter at jeg slutta på p-piller for å begynne å tempe. Trodde vi skulle takle et uhell om det først kom og at det umulig kunne skje første eggløsning, men ja, mensen kom aldri :smiley-ashamed004 Det kunne ikke vært et verre tidspunkt, jeg følte meg skyldig overfor samboeren min som ønsket at vi skulle fjerne det og jeg var livredd selv da jeg kunne veldig lite om hvordan en fødsel funket og var veldig redd. Timen på sykehuset endte i ny time som endte I avbestilling fordi jeg innså at uansett hvor lite det passet så klarte jeg ikke ta det bort. Vi innså også at det nesten aldri være et perfekt tidspunkt så vi måtte bare takle det. Vendte oss egentlig ganske fort til tanken så fort det var bestemt. Frøkna er nå snart 8 mnd. Når vi først bestemte oss for å beholde så ble vi enige om at vi ønsket to tette. Starten på foreldrelivet ble litt tøff så ønsket om en til ble litt utsatt før det etterhvert kom snikende på igjen. Jeg ble gravid igjen noen uker etter at jeg sluttet å amme for ca 3 mnd siden, men den graviditeten endte i en MA i uke 7. Jeg innså at uansett hvor mye man bekymrer seg for at noe skal gå galt i svangerskapet, så tror man aldri helt at man faktisk kan bli en del av statistikken.

  Så nå er det bare å prøve igjen. Dette blir da pp1 etter MA. Litt mer enn du egentlig spurte om, men jeg klarte ikke forklare det ene uten det andre :wacky: Jeg har blitt gravid på første «forsøk» to ganger så jeg håper selvfølgelig det skal gå like raskt nå også, men nå kommer ikke svangerskapet til å være like bekymringsfritt.
   
 2. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  :joyful:
  Nei, jeg mistet menstruasjon av å gå på de, men kunne ha en del mellomblødninger i tide og utide dersom jeg glemte å ta pillen til riktig tid feks. Kan huske å ha hatt elslim, men jeg tenkte aldri over noen sånne symptomer da vi ikke var på tanken enda med prøving osv. Skulle gjerne gått tilbake i tid og satt meg mer inn i ting for lenge siden så jeg var mer rusta nå:p
  Du har helt sikkert rett, kan mye være det er hormonene som gjør det. Må faktisk la kroppen få lov til å «komme seg» litt igjen før man blir stressa;) men satser på at mensen ikke kommer på leeenge nå nei:happy: hehe

  Er jo sjelden en perfekt tid for å få barn på for mange. Det tok sin tid å forklare for samboer at man ikke bare kan bestille en baby til ett visst tidspunkt som passer oss, men at det krever en del planlegging og «prøving og feiling» før man kan være heldig å få det til og det kan man ikke bestemme når er:p

  Så interessant historie du har. Trist å høre om MA, men også så fint å høre det endte så godt med førstemann. Håper virkelig det går bra med deg denne pp nå! Det er jo godt å vite at det gikk på første (forsøk) med de to du har vært igjennom hvertfall. Da skjønner jeg veldig godt du håper det går sånn denne gangen også. Krysser alt for det.
  Gøy med to tette også:)

  Jeg skulle iflg Premom og Flo ha el idag, men det stemmer ikke. Her er mine tester:hilarious:
   

  Vedlagte filer:

  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Ja nei, i følge premom er jeg 4 dpo i dag :hilarious: meen
  se hva som dukket opp i dag! 82CB92B0-98BA-438C-A957-0A3FCF9E2A96.jpeg

  Det er egentlig fint å bare starte om man vet at man ønsker barn. Det kan ta tid, og man går jo faktisk å ruger en stund også, ungen kommer ikke sekundet man bestemmer seg for den :p
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  Last edited: 18 Jan 2021
 4. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  Næmmen se der!!! Så bra! Masse lykke til:happy::happy::happy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  Edit:

  Nå måtte jeg jo teste jeg å! Haha. Men se her da! Skjer forhåpentligvis noe her snart også! Den har hvertfall ikke vært så sterk enda i denne syklusen, selv om den fortsatt er «low». Men jeg er litt happy:joyful:
   

  Vedlagte filer:

 6. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Hærlighet så spennende å få det samtidig:woot: Jeg syns nesten den så positiv ut jeg? Har du et tydeligere bilde?

  Slik ble min strimmel nå 522DA57C-C927-4765-A69A-B695D84D8560.jpeg
  Veldig utvanna urin da, men fikk jo smiley på clearblue sin digitale. Premom sier low 0,79.
   
 7. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  Skal man stole på den testen med smilefjes eller hva tenker du? Siden Premom sier low på strimmel?Den ser jo positiv nok ut for meg den du har der også hvertfall:happy:

  Er nok ikke helt positiv den min enda altså, men kanskje ikke så lenge til den er!?:angelic: Hadde vært sykt gøy isåfall! Tester igjen litt senere. Prøver å ikke drikke noe på noen timer her nå først. Har ikke flere bilder, kan ta ett etterpå å legge ut. Er ikke hjemme akkurat nå:)
   
 8. heltgrønn Glad i forumet Junilykke2018

  Jeg har alltid fått smiley på digital ca et halvt døgn før jeg har fått high på strimmel :happy: Den er lengre positiv mao. Men blir negativ til samme tid. Så har egentlig ekstra god tid når jeg bruker digital :joyful:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Ja det kan godt stemme, for da jeg så på strekene så den ikke helt positiv ut! Syntes dog test streken på strimmelen var like sterk som kontrollstreken, så uten appen hadde jeg tolket den som positiv.
   
  • Enig Enig x 1
 10. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  Åi det er jo super interessant! Gøy å vite:)

  Her er den igjen på bedre bilde. Den øverste er den jeg tok kl 15 ish, den under var nå i 19-tiden (ganske utvannet, klarte jo selvfølgelig ikke å verken holde meg i 4t eller ikke drikke noe de siste 2)
   

  Vedlagte filer:

 11. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Ååå så gøy! Min nå var utvilsomt positiv, din ser ut som den blir positiv i løpet av kvelden :woot:
   

  Vedlagte filer:

  • Liker Liker x 1
 12. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  Yeayy!! Lykke til!!:)
  Men en ting, jeg har jo ikke el-slim nå. Det var jo bare bittelitt for flere dager siden, men nå er det jo helt borte... lurer på hva som skjer her hvis det blir positiv test og det ikke kommer noe slim. Det er jo ikke bra

  Edit:

  Jøsses! nå «fant» jeg litt slim! Haha:hilarious: Kanskje ønsketenkning funker tross alt?
   
  Last edited: 18 Jan 2021
 13. heltgrønn Glad i forumet Junilykke2018

  Apropo, haha! Tok en el test nå og fikk 0,32 på babyplan men fast smiley på digital! Haha. Se bilde
   

  Vedlagte filer:

 14. heltgrønn Glad i forumet Junilykke2018

  Apropo- hehe. Sjekk posten min rett over her!
   
  • Liker Liker x 1
 15. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  Er til å bli sprø av disse testene:hilarious:
   
 16. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Jøsses! Jeg tok en digital i går kveld som det kom runding på da :wacky: Leste at de kan vise positiv uten at teststreken er sterkere så lenge den merker økning, men 0,32 var jo lite for å få smiley på clearblue egentlig:rolleyes:
   
 17. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Virker som om toppen var kort på meg :p
  Nå var den tilbake til low, noe som jeg syns er merkelig siden begge strekene ser like sterke ut :wideyed:
   

  Vedlagte filer:

 18. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Jeg hadde mye mere slim i går enn det jeg har hatt i dag. Så jeg tror ikke det gjør noe!
   
 19. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Testen min var ikke positiv så lenge? Mindre enn en dag faktisk. Så da har jeg kanskje en kort LH topp?
   

  Vedlagte filer:

 20. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  Ja, var nok en kort lh-topp vil jeg anta!:) Aksjer nu!

  Nå er min på vei noe nedover igjen iflg Premom, men synes den ser sterkere ut enn i går så vet ikke jeg altså. Tar en litt senere i dag så kanskje det skjer noe mer da. Kanskje litt tidlig på morgenen å ta en nå?
  Nederste er også den fra idag
   

  Vedlagte filer:

Del denne siden