Eggløsningsslim uten positiv test?

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Starflower, 11 Jan 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  Ah jeg forstår:)

  Må ærlig innrømme jeg ikke skjønner stort av dette her med el.. leser du på nett om hva som er «normalt» havner man jo langt utenfor enn hva som menes og da er det jo ikke rart man blir litt små paranoid og stressa :-/
   
 2. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Ja det er ikke alltid så enkelt å forstå! Skulle ønske man kunne ta en test som sa eksakt når el inntraff :hilarious:
   
 3. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  Jaaa det hadde vært noe;-)
   
 4. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Må har jeg bare 1-2 strimler igjen, ellers har jeg 7 digitale, men de er så kjipe å bruke om man ikke ser antydning til el på de andre testene :hilarious: må kanskje ut å kjøpe en pakke make sure i morgen!
   
 5. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  Aldri prøvd digitale før, er det noe man burde synes du? Æsj..jeg begynner å bli litt skuffa nå, hadde jo noe el-slim for to dager siden, men det var bare med den ene dagen. El-testene er ikke i nærheten av å tyde mot positivt en gang. Og jeg skal iflg appen ha EL om 4 dager. Burde det ikke begynne å vise noe utslag på el-testene innen nå? Redd jeg er på vei inn i en like lang syklus som jeg hadde sist periode på 47 dager, det var døds kjip venting og usikkerhet:-(
   
 6. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Det er ikke sikkert! Jeg så tilbake på testene mine sist jeg ble gravid og så at testene ble positive ganske raskt egentlig. På det nederste bilde med grønne tester så er de 3 øverste 2 dager. De to øverste er morgen og kveld og fikk smiley på digital dagen etter det igjen.

  Jeg begynner å lure på om jeg kanskje har hatt eggløsning :eek: lekte meg litt med premom i dag og la inn testene under fanen som het premom. Fikk da opp en peak i en av de gamle testene, men jeg har ikke hatt noe særlig symptomer og jeg pleier å få ganske kraftige symptomer og de pleier å vare til jeg får en positiv test. Jeg er også usikker på om det muligens bare var rester etter hcg i kroppen selv om testen dagen i forveien var mye svakere. Jeg tror ikke jeg kan ha hatt eggløsning fordi testene var jo sterke i 2 dager sist, så jeg tviler sterkt på at jeg hadde misset toppen.
   

  Vedlagte filer:

 7. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021


  Se der ja! Okei, da er det fortsatt noe håp:angelic: får bare fortsette å teste videre. Jeg er dog ikke noe nøye på verken tidspunkt eller vente i 4t med drikke og det der så vet ikke om det har noen innvirkning på testen eller ikke. Liker å tenke at om dersom jeg har el så gir det vel utslag på testene uansettxsmile5

  men hvorfor legger du de inn du under Premom-fanen? Du bruker babyplan sine tester så vidt jeg ser? Har lest de skal legges inn under «other» isåfall:) kanskje du får et annet resultat da?
  Det hadde jo vært rart ja om du har misset el som du sier, hvertfall når du kjenner din egen kropp så godt! Tvilen din er nok helt riktig:)
   
 8. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021


  Forresten, ikke at jeg er noen ekspert, men skal ikke teststreken være sterkere enn kontrollstreken for at den er positiv? Det er de jo ikke der:)
   
 9. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Jo, peak og positiv er ikke det samme :) Den går vel ut i fra at ikke alle får positiv test.
  Jeg legger mine under orhers, jeg kom tilfeldigvis inn et sted hvor det sto noe om registrering med digitalt resultat eller noe, så skulle bare sjekke hva det var og da havnet de inn der.

  Livmortappen var mye høyere nå enn i går. Kjennes fremdeles veldig myk ut. Åpen vet jeg ikke, men kjennes ikke veldig lukket ut. Jeg klarte såvidt å nå midten.

  Det er ikke alle som får positiv el test hvis de har en lh topp på bare noen timer. Så om man har kort topp får man somregel bare nesten positive tester.
   
 10. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  :gen014
  Okei, forstår :)

  livmortappen og hvordan den føles ut og ikke føles ut er for meg for viderekommende, jeg har null peiling. Haha:whacky011
  Ut ifra det du skriver skal det vel nærme seg el ihvertfall, så lover bra dette her:gen014
   
 11. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Håper på det! Måtte ut å ha noen nye tester nå fordi dette tok mye lenger enn jeg hadde forventet :hilarious: Livmortappen skal være høyt oppe i hvert fall, så du kan jo prøve å gjøre deg litt kjent med den :rolleyes::p Håper på el for deg også snart! Kanskje vi havner i samme termin gruppe :D
   
 12. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  Kjør på med fler tester:) Tenker at så lenge man går rundt å lurer ang el så skal man bare teste så mye man gidder. Får bare koste det det koster:p
  Og ja, får krysser fingrene for at vi gjør det:happy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  F6C3BC46-37AA-49CB-8349-893AD6B1FECF.jpeg FCE9D929-3292-4531-B7CD-473FAF4BE00A.jpeg FCE9D929-3292-4531-B7CD-473FAF4BE00A.jpeg FCE9D929-3292-4531-B7CD-473FAF4BE00A.jpeg Hærlighet nå begynner jeg å bli lei av å vente :arghh: Testene begynner å se litt sterkere ut, men det betyr jo faktisk ingen verdens ting. Sist runde så hdde jeg samme styrke på testen dagen før positiv test som de jeg har hatt nå i flere dager, så det har tydeligvis ingenting å si. Nederste er fra i dag, øverste er fra 2 dager siden.
   

  Vedlagte filer:

 14. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  :singing:
  Haha det er helt det samme her:singing: jeg aner jo egentlig ikke hvor lang syklus jeg har denne mnd (heller), så tester og tester og krysser fingrene for positiv el-test ila de neste dagene. Hvilken syklusdag er du på nå igjen?
   

  Vedlagte filer:

 15. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Hvis jeg regner første dagen av aborten (etter MA) som første cd så er jeg på 21 i dag. Kjenner det skjer ting der nede og jeg følte jeg hadde litt «fuktigere», men det er liksom ikke de smertene jeg pleier å ha. Håper ting skjer nå for nå er jeg lei venting Håper for deg også at det skjer noe snart!
   

  Vedlagte filer:

  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  Krysser alt jeg har for at du (og jeg:happy:) får positiv test rett rundt hjørnet!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Fått litt sterkere tester i dag, kjenner litt lett «ubehag» og føler det har vært litt mer «eggehvitete». Fremdeles negative tester, men man kan jo håpe det er økning og ikke bare vanlige svingninger. Jeg «begynner»(har vært en liten stund) å bli litt vel for betatt av dette. Tatt sånn 4 tester dagen de siste to dagene og det er jo fullstendig unødvendig, men utålmodigheten slår til bare må må må ta en test i tilfelle den har økt bittelitt. Nå er jeg «tom» for tester og har bestemt meg for å ta kun en morgen og kvel fra nå. Får gi dem til mannen med streng beskjed om å ikke mate avhengigheten min og kun gi meg en morgen og en kveld :hilarious::hilarious:
  Hvordan går det med deg E89? 76417D27-A06D-4726-949A-D0E21EA33394.png
   
 18. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  :hilarious::hungover::hilarious::dead::oops:
  jaa, de blir mer tydelig nå! Jeg krysser fortsatt masse for at det skjer noe hvert øyeblikk:happy: jeg har forøvrig null «eggehvitete»slim og bare bittelitt vondt i korsryggen, litt oppblåst (men kan være all gjærbaksten i helgen:D) og ellers forferdelig humørsvingninger...alle tester negative. bestilt meg 30 nye tester også har jeg gjort:hilarious:

  Du er ikke alene om å være litt skrullete om dagen. Jeg er også litt vel opptatt av dette og tror til tider jeg er en av de som ikke kan få eggløsning og da heller ikke bli gravid på vanlig måte... og at jeg må bruke laaang tid på utredning osv og den babyen er så langt ifra realiteten som mulig:( jeg er sur og grinete mye for blir helt stressa av at man ikke må stresse og alt det, hvis du skjønner?:hilarious: Helt dust for er så innmari tidlig i gamet og må bare være tålmodig å se ut tiden her. Så skjerpings her:facepalm:
   
 19. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021

  Hvis det er til noe trøst så var jeg helt sikker på at jeg ikke kunne bli gravid. Jeg hadde ingen grunn til å tro det, men jeg bare følte det sånn, så plutselig skjedde det. Det er utrolig vanskelig å ikke stresse over noe som konstant er i tankene da, man ber jo ikke om å stresse, hadde vi klart det så hadde vi selvfølgelig ikke gjort det :hilarious: Hvilken pp er du i?
  Hvis du er usikker på om du får eggløsning så ville jeg prøvd å tempe om jeg var deg, vet ikke helt hvordan det funker, men har hørt at det er litt bedre i forhold til å se når el er. Hvis det ikke skjer noe denne runden så får jeg huske til neste gang at 14 tester er langt i fra nok :rolleyes:
   
 20. E89 Flørter med forumet Oktoberbarna 2021

  Har jo ingen grunn jeg heller til å tenke at jeg ikke kan bli gravid, ikke noe som tilsier at det ikke skal gå så. Det er jo pinlig, er jo bare i pp1. Men jeg sluttet på prevensjon tidlig okt. Gått på conlugad som gjør at eggløsning skal finne sted uansett dersom den er der, så var bare så innmari sikker på jeg skulle få normal syklus igjen så fort jeg tok siste pille. Hadde jeg visst det skulle ta lenger tid hadde jeg sluttet før...Første syklus var på 28 dager og så kom den evige på 47:shifty: så bestemte vi at vi skulle begynne å prøve nå denne syklusen, men stresser jo for at el ikke kommer når jeg tror den skal komme og alt dette her. Altfor utålmodig.
  Dessverre blitt noe påvirka av alle venninner som «greide det på første forsøk»! og itillegg har jeg tre gode venninner som alle har gått gjennom ivf og brukt flere år på det før det klaffet. Så vet jo nesten ikke hva som er normaliteten her:confused:
  Dersom jeg holder på med dette en stund til kommer jeg nok helt sikkert til å begynne å tempe etterhvert. For nå skal jeg prøve å roe ned noe og ikke ta alle sorger på forskudd. Som sagt ingen grunn til at det ikke skal gå fint, så må bare slappe av:happy:

  Når var du sist gravid da? Og hvilken pp er du i nå?:)
   

Del denne siden