Driver du med nesting nå?

En tråd i 'Mai 2019' startet av Moderator Kristin, 11 Apr 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Vi mødre vet dere, vi er mestere i såkalt nesting. Vi ordner og styrer til den lille skal komme.
  Hva har dere gjort til nå? Er alle klær vasket og alt i orden, eller har du ikke rukket noe som helst enda? Hvordan ligger du an?
   
 2. Førtis78 Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Alt er klart:)
   
 3. Alenemor1982 Betatt av forumet Sommerfuglene

  Det meste er klart. Har vasket klær osv, så alt det ligger klart. Mangler å handle det siste av bleier, salver osv, pluss stellematte og litt sånne ting :) men det viktigste er på stell!
   
 4. Så deilig da!Hva gjør dere nå i ventetiden enn så lenge da?
   
 5. Alenemor1982 Betatt av forumet Sommerfuglene

  Jeg prøver å sove og slappe av mest mulig....! Så langt det lar seg gjøre med to barn til selvfølgelig :)
  Er dessverre endel kvalm ennå, så det begrenser hva jeg orker..
   
 6. Kicki_90 Glad i forumet Augustbarna 2021

  Her er det absolutt ikke klart. Klærne ligger i skapet med merkelappene på, og vi skal egentlig pusse opp to bad før frøkna kommer :wideyed:

  Men merker at det er noe som skjer med hodet, for jeg vil veldig gjerne få ryddet unna en del ting og tang som skal på loppemarked eller kastes siden det ikke er i bruk.
   
 7. Førtis78 Glad i forumet It's gonna be May 2019


  Her blir det mye avslapning da formen ikke er helt på topp :)
   
 8. Krølle88 Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Her er mye klart, litt småting igjen enda. Men kjenner at bestilt en har startet i hodet iallefall, ofte jeg våkner og har lyst til å starte på et nytt prosjekt :hilarious: Men har enda 6 uker+/- igjen her da :)
   
 9. Migica Gift med forumet It's gonna be May 2019 Marsboerne 20 18 ❤ Aprilbarna19 ❤

  Ferdig nestet hehe
   
 10. Isis Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Sist gikk jeg i nestingmodus og ble helt gal. Nå er det ikke slik. Har hatt som mål å finne frem barneklær i flere måneder, men ikke gjort det. Men plutselig slår det til og jeg vasker taket på badet eller støvsuger boden igjen ..
   
 11. Mine3+2 Forumet er livet jentene i juni13 It's gonna be May 2019 Snøkrystallene2021❄️

  Vasket baby klær i går. Og skal fundere litt på sengen idag.
  Merker at jeg har kommet i den redebygging modusen, har utrolig mye energi (selv om kroppen ikke vil bestandig) og har så mange planer å ting å få ferdig. I går var jeg og kjøpte lister til gangen som har stått uferdig en stund, nå skal den bli ferdig.
   
 12. Himla Gift med forumet It's gonna be May 2019 Septemberlykke 2015

  Jeg har uendelige lister over ting jeg vil ha gjort før babyen kommer, men formen begrenser en del. Har egentlig mest lyst til rundvaske hele huset og ta en skikkelig storopprydning, men skal prøve å begrense meg og istedet lade opp til fødsel. Har kommet igang med vask av babytøy nå ihvertfall :)
   
 13. Lykketroll1 Gift med forumet It's gonna be May 2019 ❤Januarlykke 2022❤

  Alt er klart! I helgen fikk bilen gjennomgå:hilarious: både innvendig og utvendig. Er så deilig, har fått tatt mye som har burde vært tatt i flere år:hilarious: Så rom for rom i leiligheten har blitt gjennomgått.:p

  Eneste som mangler nå er barnerommet:wideyed: Men det blir nok ikke før baby kommer. :shifty: Må finne en løsning på hvor vi skal putte datarommet til mannen:eek:
   
 14. Cinzia Glad i forumet Tilgangsansvarlig It's gonna be May 2019

  Vi er nesten ferdig. Er litt småplukk igjen som må gjøres men ikke noe som er kjempe viktig. Hadde ikke vært noen krise om lille kom og gardinene på barnerommet ikke er hengt opp :hilarious:
   
 15. Lykke_13_16_19 Liker forumet :-) ♡Junigull 2016♡

  Det meste er klart. Mangler litt til fødebagen, men begynner å nærme seg :happy:
   
 16. Kicki_90 Glad i forumet Augustbarna 2021

  Har lagt planer for å vaske babytøyet nå i påsken, henger sammen med baderomsoppussingen som starter neste uke, da blir vi uten vaskerom i noen uker :wideyed:

  I tillegg har jeg begynt å fylle fryseren med litt ting og tang, tar ikke sjansen på å vente til permisjonen starter pga. risikoen for litt tidlig fødsel. Prøver å lage opp litt hver dag nå i påsken siden jeg uansett har fri. :)
   
 17. MaiMor19 Forelsket i forumet

  Stort sett alt er i hus, og det som skal vaskes er vasket nå i påsken. Barnerommet er ikke klart enda, og siden babyen skal sove inne hos oss den første tiden, stresser vi ikke med å få det ferdig.

  Jeg begynner å kjenne på følelsen av at ting skal være klart før vi drar til sykehuset, og har begynt å kikke på de siste tingene på nettet. Det jeg vet per nå at vi mangler er teppe til lekegrinda, bleiebøtte og stelleveske. Ellers håper jeg vi har kontroll på alt :rolleyes:
   
 18. Rainbow Baby 2022 Glad i forumet It's gonna be May 2019 Junibarna 2019

  Mangler noen få ting til babyrommet. Noen få ting til meg som mangler i fødebagen. Og noen salver til lille. Ellers er alt klart. Bedside criben blir levert til neste uke :)
   
 19. FruMarihøne Glad i forumet

  Nester som faen! Hele huset, boder og alt er ryddet, hagen er klept og ryddet, babytøy er vasket og brettet klart. Senga er reid. Vi er klare!
   
  • Liker Liker x 1
 20. TalieS Forelsket i forumet Mailykke 2018

  Tja, har ryddet i skuffer og skap og planlagt hva som skal selges i sommer av klær og ting, men det gjør jeg stort sett hver vår. Merker jeg nester i mye mindre grad nå enn da vi ventet første :p Men hun vi har fra før ble 1 år i uka som gikk og vi har jo alt vi trenger i starten fra henne, så det har egentlig bare vært å plukke det frem igjen. Babytøyet ble vasket da det ble pakket bort i høst så det har jeg bare skylt opp :)
   

Del denne siden