Dritt mann

En tråd i 'November 2021' startet av AlleGodeTingErFire, 14 Mar 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. AlleGodeTingErFire Forelsket i forumet Novemberbarna 2021

  Jeg fant ut i går at min mann har en annen snap konto som han bruker til å sexte med andre damer. Hun dama han har skrevet til sendte meg masse skjermdump av det har har skrevet. Så nekter han sånn skikkelig! Til slutt innrømmer han men sir at han laget den snappen for ei uke siden. Men poengsummen er på 40.000 så det er umulig. Blir så sint og såret. At det er mulig!!! Her lover man et annet menneske å være trofast, så gjør man sånn. Jeg blir så sint! Føler meg så lurt. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Vi har kjøpt hus sammen og overtar om to uker. Vi venter vårt andre barn sammen.
  AT DET GÅR ANT Å VÆRE SÅ JÆVJA DUST! Jeg føler meg så alene, den eneste jeg vil skrike til å få trøst hos er han men det er han som har gjort med så vondt. Klarer ikke at han tar på meg. Vet ikke om jeg skal bli hos han eller om jeg skal ta abort og flytte inn i huset uten han, har økonomi til å kjøpe han ut. Jeg har to barn fra før av som er så store at de forstår om noe er galt. Heldigvis skal han på jobb i dag i 13 timer! Frister mest å bare pakke tingene hans å hive de ut. Men så skjedde dette så plutselig at jeg var ikke forberedt. Men hvem fanden er forberedt på dette?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 18
 2. Verri29 Elsker forumet Novemberbarna 2021

  Ånei, dette var utrolig leit å høre!! Føler så med deg da min eks gjorde noe av det samme. Han ringte sex telefon gjentatte ganger... Hva faen er det med mannfolk som har kjæreste som MÅ vise interesse hos og for andre.. Håper virkelig du/dere finner ut av det og at du velger å beholde spiren <3 jeg sender deg varme tanker hvertfall :love7
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Mamacita Gift med forumet Novemberbarna 2021

  Så vondt å lese! :Heartred Det er bare du som vet hvordan du vil løse dette, og hva som er riktig for deg, men jeg hadde nok gjort som du skriver og kjøpt ham ut og flyttet inn i det nye huset med barna selv.. Det er jo nesten umulig å kunne stole på partneren etter et sånt svik, og hvis han i tillegg ble ‘catcha’ ikke villig fortalte det til deg kan man jo undres om han han hadde fortsatt med dette hvis han ikke ble tatt.. Håper du har et godt nettverk rundt deg med folk du stoler på å kan snakke med? Forstår at du må føle deg veldig sjokkert og sviktet nå:Heartred Sender deg en god klem i alle fall, og håper du finner løsninger som føles rett for deg! :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Miniii Glad i forumet Novemberbarna 2021

  :Heartred Får helt vondt av deg! Skjønner deg godt, er ikke lett å stole på noen igjen etter noe sånt. Gjør så utrolig vondt!! Han kommer fort til å skjønne at han har drete på draget . Tenk deg godt om før du bestemmer deg for noe. Varme gode klemmer
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Phis Elsker forumet Februarlykke 2022❄️

  Dette må være helt forferdelig! Kjente jeg ble helt dårlig av å lese og får så utrolig vondt av deg.

  Som de andre sier så må du kjenne selv på hva som er rett<3

  Er det «bare» sexting? Og misforstå meg rett, jeg synes ikke dette er en bagatell og hadde nok pakket sakene selv. Men hvis vi vil prøve å se på alle muligheter: Vet du om han har møtt noen og vært fysisk utro? Hvis ikke kan han jo f.eks ha et avhengigehtsproblem knyttet til sex/lyst/porno, etc. Kanskje terapi sammen for å nøste opp i hva det kan dreie seg om? Jeg aner ikke. Har det vært lignende ting tidligere i forholdet? Eller kom dette som lyn fra klar himmel?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
  • Nyttig Nyttig x 1
 6. Livetskjer❤ Forelsket i forumet Marshmallows2021 Sommerfuglene Vårspirene 2021

  Jeg personlig hadde nok ikke greid å tilgi dette, det ville knagd i hodet/hjerte mitt og jeg ville nok pratet/mint han på det ofte = ingen god greie.. verken for meg eller mannen!
  Men jeg er nok litt av den bestemte varianten at jrg ikke ville funnet meg i det, i respekt av meg selv som menneske!

  Som noen har nevnt, han kan jo slite med en form for avhengighet- men er det noe du evt kunne levd med?

  Hva ville du sakt til en av dine nærmeste venner om dette skjedde han/hun?

  Uansett masse lykke til ❤
   
  • Enig Enig x 1
 7. AlleGodeTingErFire Forelsket i forumet Novemberbarna 2021

  han har ikke vært fysisk utro nei. Men føler meg så sviktet selv om det bare er meldinger. Han har lovet å søke hjelp i morgen hos fastlegen. Så sir han at han elsker meg og familien vår og at han gjør hva som helst for at vi skal være en familie. Jeg må bare tenke litt. Er så ferskt for meg enda.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 5
 8. Sommermamma2020 Forelsket i forumet Novemberbarna 2021

  Er så lei meg for at du opplever dette. Ønsker deg masse lykke til! :Heartred

  Dette fortjente du ikke ..
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Nordlys2018 Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Med fastlege mener han hva? Jeg tenker dere bør gå til familierådgiver for den eneste grunnen til at han gjør noe slik er indre problemer og indre uro fra hverdagen. Her har han tydelig behov som han ikke får dekt fra deres samliv. Enten må han være villig til å ta den praten med deg og se om dere kan endre noe i deres samliv, eller så ville jeg sett mørkt på det. Mennesker endrer seg ikke, been there done that, har han først smakt på sukkeret så er det sjeldent det stagger behovet. Sjeldent det hjelper å gå «cold turkey». Han søker oppmerksomhet og spenning, tydeligvis, på helt feile måter. Her må han jobbe med seg selv og deres samliv.... Det er helt forferdelig å bli løyet til på den måten. Faen altså :( Stor klem!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 10. AlleGodeTingErFire Forelsket i forumet Novemberbarna 2021

  Han har snakket med fastlegen i dag og han virker oppriktig lei seg. Han ser hvor lei meg jeg er og han ønsker bare at vi skal være en familie. Jeg trur på han, men det kommer til å ta tid før jeg klarer å stole på han igjen, hvis jeg noen gang klarer det. Jeg skal hvertfall prøve. Har jo lovet han i gode og onde dager samtidig som han har lovet å være trofast. Vi får se, jeg er gla i han og han er verdens snilleste altså, trur bare han har hatt litt mye siste året og mye fritid når jeg har jobbet og studert og han har vært hjemme i permisjon. I tillegg har vi en på snart 1år som sover sammen med oss så det blir lite sex. Men vi skal få til å ha mer sex framover. Det hikk fra 2-3 ganger om dagen før babyen kom til 1-2 ganger i uken. Så skjønner det ble en stor overgang for han. Jeg ammer enda og plages med at jeg ikke blir våt i skjeden og heller ikke kåt på samme måte som før. Derfor har jeg ikke orket. Men kjenner jeg begynner å bli sånn gravidkåt igjen:hilarious:
   
 11. Nordlys2018 Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Men hva skal en fastlege hjelpe med, tenker jeg? De har sjeldent den terapautiske og rådgivende evnen som trengs. Synes det er leit du føler at det nesten er «din feil fordi dere har hatt lite sex». Å ha lite sex etter en fødsel er like normalt som å ha mye sex. Din manglende «drive» til å ha sex er ikke en unnskyldning for å gå bak ryggen din og drive med ikke-fysisk utroskap. Du skal ikke måtte føle deg skyldig. Om han syntes det var lite sex og om han er så snill og og og, hvorfor har han ikke kommet til deg og snakket om det da? Hvorfor har han ikke sagt at «jeg har det ikke bra»? Hvorfor har han ikke tatt opp sine behov for oppmerksomhet og spenning med deg? I noen forhold kan man jo til og med bli enige om at det er «greit» at han gjør slikt for å komme seg gjennom en vanskelig fase - men hovedpoenget er kommunikasjonen. Mulig det bare er mine røde varsellamper som lyser så fordi jeg har erfaring med sånne snille altoppslukende menn som er såååååå angrende og skal endre alt for å så smelle den samme døra i ansiktet på meg gang på gang på gang. Handling har en underliggende årsak, å angre på handlingen uten å behandle det underliggende...endrer ingen ting. Og slikt er tungrodd. Jeg ønsker deg virkelig alt godt, og igjen: det er IKKE din feil! Det er aldri en grunn til å gå bak kvinnens rygg hvis hun ikke vil ha sex. Man skal aldri føle seg presset til sex «ellers skjer det noe». Selv fra mannen i ens liv... Derfor tenker jeg familierådgivning og terapi hadde vært det riktige her. Røsk opp røttene og få ut alt ugresset.
   
  • Enig Enig x 23
  • Vinner Vinner x 1
 12. AlleGodeTingErFire Forelsket i forumet Novemberbarna 2021

  Fastlege må jo henvise til terapi. Men de tar ikke opp sånne temaer der fikk han beskjed om. Alternativet er familievernkontoret med det er ikke et alternativ her vi bor. Jeg velger å tru på han, jeg er ikke selv feilfri. Om ikke det går bra så kan vi hvertfall ha det fint en stund til, til barn nummer to blir litt eldre. Jeg elsker han og han elsker meg. Det finnes ikke par som ikke har utfordringer, greit de kom nu og ikke om noen år.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Kabakaba Gift med forumet Julegavene 2019

  Her kommer mitt råd. Det gjør du som du vil med, ignorer eller bruk etter hva du føler for.

  Først må jeg bare si at dette på ingen måte er din feil. Du nevner at dere ikke har hatt mye sex (1-2 ganger i uken er mye i min bok, da), og at dette har vært en stor overgang for han. Vel, med mindre han har hjernen i penis, så klarer han å koble at man ikke er utro selv om man ikke får sex hver gang man ser et kvinnfolk. Det har vært en stor endring for deg også, faktisk mye større endring enn for han. Så jeg synes ikke synd på han overhodet og det hverken rettferdiggjør eller forklarer utroskapen.

  Ja, dette er utroskap.

  Det er ikke sånn at utroskap betyr at man må gå fra hverandre. Det kommer jo ann på hvor stort tillitsbrudd det er, hvor sterkt er forholdet, hva slags personer man er etc. Du trenger ikke ta denne avgjørelsen nå. Ja, du lovet i gode og onde dager, men utroskap er legitim grunn til å gå fra hverandre. Så dette skal du ikke føle at du må tåle, ei heller skal du føle at du må slå opp. Denne avgjørelsen tar du. Det viktigste er ikke prinsippet, men om du tror dere kan ha det godt sammen og at du vil klare å stole på han igjen.

  Akkurat nå vil jeg råde deg til å gi dette litt tid. Tenk på det, sov på det, kjenn etter. Kjenn på alle følelsene. Og se hva som skjer. Ta avgjørelsen når du føler deg sikker. Er du usikker, så blir du i båten og ser det an litt til.

  Mens du tenker, kan det være tilfredsstillende å be han pakke sekken og flytte ut for en tid. Kanskje et par uker og så se hvor dere står. Til ungene får dere være ærlige, og det tror jeg ikke traumatiserer barn. Si at mamma og pappa har kranglet og må ta en ferie fra hverandre.

  Mannen må gjøre mer enn å snakke med fastlegen. Han må finne ut hvorfor han er/var utro og om han faktisk vil være i forholdet eller vil ut. En terapeut kan sikkert hjelpe han med å sortere disse tankene. Fastlegen kan ikke gjøre så mye her, med mindre han behøver medisiner. Parterapi kan også være til hjelp. Mange kontakter familievernkontoret.

  Ikke ta abort bare for å straffe han.

  Pust med magen og husk at hans handlinger reflekterer kun han selv, og ikke deg. Han var ikke utro fordi du er sånn eller slik. Han var utro fordi han selv er tilbøyelig for det. Et tankeeksperiment som kan hjelpe med å sortere tankene og følelsene, er å tenke at han ikke gjorde dette mot deg (negativ handling rettet mot deg). Tenk heller at dette viser hans karakter og svakheter. Vi har alle svakheter, på ulike vis. Dette er hans svakhet. Er dette en svakhet du er villig til å akseptere i en partner?
   
  • Enig Enig x 23
  • Vinner Vinner x 2
 14. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  Jeg hadde ikke funnet meg i det. Ikke når han i tillegg nekter for det før han til slutt innrømmer det. I tillegg juger han om hvor lenge han har holdt på. Hadde du ikke oppdaget det, så hadde han fortsatt med det. Så tar du på deg skylda i tillegg. Han er jo helt dust. Punktum.
   
  • Enig Enig x 7
  • Liker Liker x 1
 15. Mamacita Gift med forumet Novemberbarna 2021

  Hvordan går det med deg?:Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. AlleGodeTingErFire Forelsket i forumet Novemberbarna 2021

  Han har blitt henvist til terapi. Har vært noen turbulente dager for oss. Nu får vi bare se om vi klarer fortsette. Det viktigste er at han har fått hjelp. Detter har pågått i over et år. Fikk tilgang til hans snap konto. Han har heldigvis ikke innledet noe forhold. Har kun vært utveksling av snap i forskjellige grader. Jeg tenker at det er en underliggende grunn som han trenger hjelp med. Har sakt til han at før vi kan jobbe med forholdet så må han jobbe med seg selv. Og det er han enig i. Så vi tar en dag av gangen her.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 7
 17. Mamacita Gift med forumet Novemberbarna 2021

  Ta vare på degselv oppi dette her da- prat med en som er deg nær og som du stoler på hvis du ikke har gjort det allerede? :Heartred Føler veldig for deg!:Heartred Skjønner at alt er veldig stort, skummelt og intens akkurat nå:( Håper du har den støtten du trenger rundt deg! :Heartred
   
 18. Ponyo Forelsket i forumet

  Helt forferdelig, men ikke ta abort :Heartred er ikke barnet sin skyld at pappaen er så dum som et brød :'(
   
  • Enig Enig x 3
 19. Ønskende36 Andre møte med forumet

  Ååååh, jeg blir så Utroolig sint når jeg leser om sånne mannfolk!!! Utakknemlige drittsekker! Vettu, jeg vet veldig godt hva jeg snakker om.. hatt 2 av de. De som er sånn, Lyver, skjuler!vettu, d VIL skje igjen! Å jeg er redd d da vil være værre ting! Hvis d ikke allerede er? Hva mer skjuler sånne? Han innrømmer d ikke engang! Neih vettu, du fortjener SÅÅ MYE BEDRE!!! Nå er du utrolig sårbar tid og periode, sjokk å oppleve sånt! Åsså er du gravid med han i tillegg. Han fortjener deg virkelig ikke! Jeg mener du vil få det bedre uten han, seøv om det kanskje ikke virker sånn må. Med tid så blir det bedre, å jg tror ikke du vil angre på d. Heller redd du vil slite hardere og vondere fremover Med han.
  Du kan jo beholde barnet fordet om men det er jo absolutt hva DU føler. Husk du kan tenke litt urasjonert når du er veldig lei deg, skuffet og fortvilt..kanskje au noe svakere enn normalt.
  Stå på ditt, du Vil klare deg fint uten han! Ikke la han knekke deg! Hev hodet!
   
  • Enig Enig x 1
 20. Ønskende36 Andre møte med forumet

  Veldig bra sagt! Veldig hva jeg mener og vil frem til også! De får skylden over på jenta. Så forbanna typisk!!! Ingenting m henne å gjør! De angrer syyykt når de blir oppdaget! D der er et Veldig bevis på uærlighet og tillitssvik. Ikke til å stole på mener jeg. Absolutt ikke burde han fortjent noe videre. På hodet UT med han, hvis en skal få det trygt og ro med seg selv.
   
  • Enig Enig x 2
  • Uenig Uenig x 1

Del denne siden