Dramatisk brudd

En tråd i 'Alenegravid / Aleneforeldre' startet av Sol99, 13 Sep 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Sol99 Flørter med forumet

  jeg driver å gå igjennom et brudd nå for å bli alene. Barnefar har valgt et annet type liv, med rus og alkohol, men forventer fortsatt samliv og barn.
  Jeg elsker han, sånn er det bare, men for barnet mitt vil jeg forlate han. Jeg har prøvd og han har forandret seg såpass at han er en annen person.
  Jeg er ekstremt redd for å skade baby i sorgen, og jeg er redd jeg ikke klarer å dra.
  Nettopp kjøpt nytt hus og får vinterbaby. Hvordan skal jeg klare å dra fra? Det er forferdelig fa jeg ser glimt av personen som jeg ville ha barn med, men så kommer den andre personen tilbake og knuser meg.

  Kan baby skades av følelsene mine?
  Gi meg tips er dere snille (skulle ønske vi damer også hadde en følelsesbryter jeg kunne slå av)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Hvordan tenker du at babyen kan skades?

  Ble og alene etter at bf valgte rusen foran familielivet så kjenner meg igjen der❤️

  Gode klemmer
   
 3. HanneSjarlotte Betatt av forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Jeg har også vert i en situasjon tilnærmet din. Det er klart man reagerer på store påkjenninger og omveltninger i livet. Det gjør man gravid eller ei. Sånn er livet! Du skader ikke barnet ditt, ved å ha en helt normal reaksjon på det du går igjennom! Men skjønner godt at du tenker på det. Kansje du kan prøve å tenke på at påkjenningen vil være større om du velger å bli hos han, hvartfall hvis han fortsetter å ruse seg. Skjønner du har det tøft! Men prøv å ta vare på deg selv, søk mennesker du er trygg på, og husk(!) du har lov til å kjenne på følelsene dine uten at du skader babyen❤️ sender deg mange klemmer. Lykke til
   
  • Liker Liker x 1
 4. Prinsessa- Forumet er livet Marsipanene 2019 VIP Sommerfuglene

  Kanskje fordi man er i sorg, kjærlighetssorg er den værste sorgen som finnes. Man gråter mye, spiser lite, går i en sorg rus.

  Kan skjønne at du er redd det kan skade barnet, men det gjør det absolutt ikke. Det skades om du blir. Har du venner eller familie som kan stille opp eller som du kan snakke med?

  Klem <3
   
 5. Om du er klar over det. Passer på å sørge det verste når barnet sover osv. Passer på deg selv of prøver gradvis å gå videre selv går det npk helt fint❤️
   
  • Liker Liker x 1
 6. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  Tror ikke ungen er født enda, derfor hun er bekymret
   
 7. Ah!
   

Del denne siden