Dr Otker pizza, mozzarella.

M

Mamma_i_2020

Guest
Spiste en slik en istad og er nå livredd for listeria bakterien.
Pizzaen var ikke sånn super godt stekt!

Er det grunn for bekymring?
Spiser dere denne pizzaen i svangerskapet..? :)
 
Hvis pizzaen ble varmet til mer enn 70 grader i noen minutter er både listeria og toxoplasma døde. Antar du stekte den etter anvisningen, da er det helt innafor :) pizza (og ostesmørbrød) er super måte å få spist mykost, muggost og salami på i svangerskapet, spist det masse :)
 
Spiste en slik en istad og er nå livredd for listeria bakterien.
Pizzaen var ikke sånn super godt stekt!

Er det grunn for bekymring?
Spiser dere denne pizzaen i svangerskapet..? :)

Mozarella er trygt, også uvarmebehandlet.
All ost er trygg ved varming over 70 grader over flere minutter, så du kan puste lettet ut :)
 
Ja håper det, men varma den vel bare i 12 minutt ca. Og satt den inn før ovnen hadde oppnådd riktig temp, så aner ikke hvor mange grader den var på. :)

Liateria dør etter 15 minutter i over 75 grader.
 
Men
Ja håper det, men varma den vel bare i 12 minutt ca. Og satt den inn før ovnen hadde oppnådd riktig temp, så aner ikke hvor mange grader den var på. :)

Liateria dør etter 15 minutter i over 75 grader.
du stekte vel ikke pizzaen på 75 grader?

Hvis pizzaen ble satt inn når ovnen var varm på 225 grader ish, så dør listeria etter noen minutter.
 
Ja håper det, men varma den vel bare i 12 minutt ca. Og satt den inn før ovnen hadde oppnådd riktig temp, så aner ikke hvor mange grader den var på. :)

Liateria dør etter 15 minutter i over 75 grader.

Du stekte den vel på 200? Da går det rast før alt dør, og mozarella er ikke dne osten man først forbinder med listeria :)
 
Back
Topp