Drømmen om nummer to <3

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av CCmil, 17 Okt 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bubbly ønsker meg en liten skatt Assistert-jentene

  Er nok lurt å være hjemme i dag når du føler deg så dårlig. Håper mensen kommer snart (eller aller helst at du får pos test :) )
   
  • Liker Liker x 1
 2. Avocado Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Assistert-jentene Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Grrr, kjenner jeg blir amper av det dere skriver andre sier!! :mad:
  Dessverre må vi nok tåle en del slikt, for det ser ikke ut til at verden utenfor kommer å forstå med det første at slike ting skal man holde for seg selv....

  God bedring til deg! Håper du finner tilbake til energi og glede :Heartred Stor klem!
   
 3. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  Svigers vet, så de maser ikke, og pappa vet. Mamma vet egentlig, men skal snakke med henne når hun kommer på besøk neste uke.. greit at noen vet! Skulle gjerne hatt noen å prate med, men er ikke så lett! Har ei venninne som vet vi prøver, men hun har akkurat fått sitt tredje barn, så jeg synes det er litt vanskelig å prate med henne! Hun er liksom sånn, "slapp av, det ordner seg, blir deres tur også, du kan jo låne min baby litt hvis det blir for ille"... jeg vil ikke låne noen baby, jeg vil ha min egen! er ille nok å være barnevakt for tantebarnet, sist klarte jeg ikke holde henne en gang! Vet det er feil av meg, men det gjør så fryktelig vondt!!
   
 4. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  Ja, vi må vel det, folk tenker ikke lenger enn sin egen nese! De må da på et vis skjønne at vi prøver, vesla er jo snart fire år, det er jo naturlig.. men neida..er så lei i dag!

  Takk, håper det hjelper på med helg.. fruen skal jobbe masse overtid i helga(noen som nevnte ar vi trenger penger til IVF, så nå jobbes det i vei). så skal kose meg med vesla!
   
 5. Bubbly ønsker meg en liten skatt Assistert-jentene

  Jeg orker ikke holde små søte babyer lenger jeg heller... blir for stort savn...

  Er vel godt at familien er klar over situasjonen.
  Da vi fortalte mamma, ble hun så veldig PÅ. Maste hele tiden om hvor jeg er i syklusen, når jeg skulle ta piller, sprøyter, når jeg skulle inn til undersøkelser osv.... hun vil jo bare mitt beste, men det ble for mye. Så disse to siste gangene har vi ikke sagt noe til henne (eller svigermor). Vi vil ha ro rundt forsøket. Så alle tror det ikke skjer noe før forsøket på riksen i januar. Vi håper å overraske dem med en 12-ukers i januar ;)
   
  • Liker Liker x 1
 6. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  Krysser fingrene for at du kan overraske dem!!

  Vi har ikke fortalt om de konkrete forsøkene, bare at vi prøver.. og så vet de at vi mistet i fjor..

  Jeg må snakke med mamma om at vi skal over på IVF, for vi trenger et aldri så lite lån, jeg håper hun kan hjelpe oss med!
   
 7. Bubbly ønsker meg en liten skatt Assistert-jentene

  Håper mammaen din er villig til å hjelpe. Blir det privat klinikk i Norge/Danmark da?
  Vi går privat nå og fikk en regning i går på 31.000... :eek:
   
 8. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  Blir privat i Norge, samme klinikken som vi bruker nå.. Spiren. Er veldig fornøyd med dem!
  Ser på prislisten deres at det er 28500 for IVF, vi har et strå med donorsæd på frys der, så håper det holder med det, for det har vi allerede betalt for, hvis ikke må vi kjøpe mer av det også.. og kjenner jeg får frysninger bare av å tenke på medisinene!! Har heldigvis noen tusen liggende i et glass her siden pappa valgte å "glemme" igjen noe da han var her på middag!
   
 9. Bubbly ønsker meg en liten skatt Assistert-jentene

  Det blir dyrt, men det er verdt det :) Håper det holder med donorsæden som dere har fra før. Det går ikke å tine, bruke noen og fryse igjen resten altså?
  Snill pappa du har! ;)
   
 10. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  De må nok bruke den dosen som er fryst på et forsøk, men jeg håper det er nok til et forsøk jeg, at de ikke trenger mer liksom... er forberedt på at vi må kjøpe flere strå hvis det blir flere forsøk.. men håper det holder med et da!
  Det er verdt hver krone når man endelig får premien!! Heldigvis satt vesla på første forsøk, så var ikke så dyrt å lage henne..
  jeg har verdens beste pappa :)
   
  • Liker Liker x 1
 11. Bubbly ønsker meg en liten skatt Assistert-jentene

  Hvis vesla satt på første forsøk satser vi på at lillebrøster sitter på første også :)
   
 12. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  Hun satt på første inseminasjon, så håper første IVF holder for et nytt knøtt ja!
   
  • Liker Liker x 1
 13. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  Der kom stakk tanta innom og ja, alltid like velkommen... not... jaja, greit å slippe å vente mer også da...
   
  • Liker Liker x 1
 14. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  CD 1

  Oioi, nå kan det hende det skjer ting i rekordfart her! Skal inn på ultralyd og sprøyteopplæring på mandag, så får vi kanskje starte opp med IVF allerede denne syklusen!!! Var så sikker på at vi måtte vente til neste i og med at vi ikke har snakket så mye om det! Spennende!!!
   
  • Liker Liker x 3
 15. Avocado Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Assistert-jentene Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Så gøy! :D
   
 16. Poppi Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Oi, så spennende!! Håper for deg :)
   
 17. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  Ja, kjempegøy hvis det går! Er litt paff og satt ut, hadde på aldri trodd det skulle gå så fort.. men er jo ikke helt bestemt enda,må vel se på på ul først vil jeg tro.. prøver å ikke bli for ivrig her da, men klarer ikke tenke på så mye annet i kveld! Gruer meg til ul mens jeg fortsatt har mensen da!
   
  • Liker Liker x 1
 18. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  CD 3 - sprøytestart!

  Da er vi i gang! Juhu! Første sprøyte satt i dag, på doen på jobb :) gikk fint, var ikke noe å grue seg til!

  Puh, litt svett etter å ha vært å handla på apoteket da!

  Blir noen spennende uker fremover!

  Snakka med sjefen i dag og la kortene på bordet, deilig å slippe å lure og lyve mer! Hun var super! Innvilget perm med lønn, og kom nok til å gjøre det flere ganger. Som hun sa, hun innvilger to legetimer med lønn i året, så fremt det ikke var noe spesielt, og dette mente hun var spesielt! Konge å slippe og bli trekt i lønn eller avspasere hele tiden!
   
  • Liker Liker x 5
 19. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  CD 4

  Gikk fint med sprøyta i dag også. Litt mer spent på hvordan jeg skal få satt den i morgen, når vesla skal opp sammen med meg!

  Mamma kom på besøk i dag, og etter å ha grublet meg kvalm og pint meg selv i flere timer fikk jeg endelig tatt mot til meg og spurt om å få låne penger! Fikk låne en del, så da går det økonomiske i orden i allefall! Det kom jo litt brått på dette forsøket! Og så er vi så heldig at det er blitt en del overtidstimer på sambo forrige uke og denne uken, så det kunne ikke klaffet bedre akkurat nå!
   
  • Liker Liker x 1
 20. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  CD 5

  Fikk første blåmerke av sprøyta i dag, men ellers gikk det fint å få satt den! Veldig spent på i morgen når jeg skal begynne med to sprøyter, gruer meg litt til det, men hey, øyne på målet!

  Hatt noen runder med skikkelig hodepine i dag, om det er stress, bivirkning eller tankekværna vites ikke. Har ikke vart så lenge da, men sikkelig vondt når det står på. Ei på jobb var litt redd jeg skulle svime av et øyeblikk, men det så vel litt verre ut enn det var!

  Ellers holder jeg på å bli litt sprø av tankene som svirrer og går! Klarer man tenke på noe annet enn hva man går gjennom når man holder på med dette? Føler ikke jeg klarer å fokusere på noe særlig annet jeg! Ikke er sambo hjemme så jeg får pratet heller, hun er jo bare på jobb for tida stakkar!
   

Del denne siden