Drømmen om nummer to <3

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av CCmil, 17 Okt 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  CD 16 - 4 dpo

  Helga snart over og tid for ei ny uke! Den er heldigvis tettpakka så tida kommer nok til å gå fort!

  Hatt middagsbesøk i dag, nå har de endelig dratt, så jeg har flata ut på sofaen,tulla meg inn i et pledd, dradd på ullsokker og funnet frem varmeflaska! Ananas er spist, vitaminer tatt.. skal ikke stå på innsatsen i allefall :)
   
 2. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  CD 19 - 7 dpo

  En uke siden inseminasjon og en uke til testing! Halvveis i denne ufattelig lange dpo-tida!

  Ingen symptomer enda, men selvfølgelig alt for tidlig uansett.. har vært stuptrøtt i går og i dag da, men har har vært det i dpo land tidligere uten at det har betydd noe!
   
 3. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  CD 21 - 9 dpo

  Tok en test i morges for å sjekke at ovitrelle er ute av systemet, blenda test 10 dager etter sprøyta! Da blir det ny test om fem dager..

  Drømte masse rart i natt, drømte om legen fra klinikken, at vi var på klinikken, at jeg var gravid, at vi hadde fått barn.. drev å snek oss vekk fra klinikken for at ingen skulle se oss, løp over togbaner og alt mulig! Var helt utslitt når jeg våkna jeg!
   
 4. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  CD 22 - 10 dpo

  Vært en litt rar dag i dag.. Rar følelse i kroppen, sint som en furie det ene øyeblikket og på gråten i det neste... uvel til tider.. Spesielt nå i kveld..
  Er nok bare sliten! Ugh!
   
 5. Bubbly ønsker meg en liten skatt Assistert-jentene

  Ikke mange dager igjen til testing nå :) Lykke til!
  Den gangen jeg ble gravid så drømte jeg også kjempemasse rart. Drømte om dinosaurer som måtte få prøverørshjelp og greier. Det var helt sprøtt.
  Håper de rare og litt slitsomme drømmene dine tyder på noe positivt :)
   
  • Liker Liker x 1
 6. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  Får håpe det! Hahaha, så mye rart det går an å drømme!
   
  • Liker Liker x 1
 7. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  CD 23 - 11 dpo

  Har en skikkelig drittdag egentlig... Har vært sur, grinete og trøtt siden jeg våkna i morges, uvel og går rundt og føler meg fyllesyk til tider. Sovna på sofaen i ettermiddag, men like trøtt og grinete når jeg våkna. Stakar vesla, har nok vært litt sintere enn nødvendig i dag, og hun har vært suuuper trøtt og takla vintertid ganske dårlig.. ikke noen god kombo! Dårlig samvittighet :(

  Husker disse dpo dagene da vi prøvde på vesla og de første gangene denne gangen, det var så spennende og man var fylt med forventing og håp... Nå går jeg egentlig bare å venter på at de skal bli ferdig så vi kan komme i gang med ny syklus osv... Prøver å holde motet oppe, men det er ikke like enkelt.. og så kommer heksa, så går man totalt i kjelleren med nesa i grusen, selv om man egentlig ikke trodde det kom til å gå... Gleder meg egentlig ikke til å teste denne gangen.. Kjenner jeg gruer meg sikkelig egentlig!

  Blæ, da var hode tømt litt, pakker meg ned i pleddet på sofaen og venter på at denne dagen skal bli ferdig og håper det blir en bedre dag i morgen!
   
 8. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  CD 25 - 13 dpo
  Testedag i morgen, gruer meg egentlig! Hadde det ikke vært for at jeg synes det er verre å få tanta på besøk før jeg rekker å teste ville jeg nok venta med å teste! Så lenge tanta ikke er kommet og man ikke har testa finnes det i allefall et bittelite håp!

  Så redd for å bli skuffa igjen!! Selv om jeg prøver å ikke håpe, ligger det jo der å ulmer uansett! Et forræderisk håp som gjør så inderlig vondt når det knuses!
   
 9. Avocado Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Assistert-jentene Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Oioi så spennende med testing i morgen!
  Håper det blir en jubeldag!

  *Følger spent med* :rolleyes:
   
  • Liker Liker x 1
 10. Bubbly ønsker meg en liten skatt Assistert-jentene

  Masse lykke til med testing i morgen!! :)
  Kjenner følelsen av frykt for å få svaret, men tenk om svaret er positivt? :) Det er mitt største ønske for deg! :)
  Venter i spenning på morgendagen <3
   
  • Liker Liker x 1
 11. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  CD 26 - 14 dpo

  Faen......

  Gikk som forventa, blenda test.... ikke så mye som en halv skygge engang...

  Faen......
   
 12. Avocado Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Assistert-jentene Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Ånei :(

  Stor klem fra meg ❤
   
 13. VictoriaH Ventende August 2018 Assistert-jentene

  ❤️❤️

  Kjenner følelsen..
   
 14. Poppi Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Sender deg en stor klem ❤ trist å lese :(
   
 15. Bubbly ønsker meg en liten skatt Assistert-jentene

  Det var dritt! :(
   
 16. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  Ja, sikkelig dritt!! Ingen tegn til tanta enda, men hun er trofast og dukker nok opp snart.. Får ringe klinikken når hun kommer så vi finner ut når vi kan sette i gang plan B!

  Har det sikkelig dritt på jobb i dag, vurderte i morges om jeg klarte å gå, men fant ut at jeg måtte jo det... så kommer jeg på jobb hvor en kollega som skal bli far hadde vært med på oul i går og var så skuffa for de får jente nr to... han skravla i vei om det i noe som føltes som evigheter, skal si det ikke var lett å holde tårene tilbake da altså! Så nå føler jeg meg bare enda mer dritt!! Blæ!!!!
   
 17. Bubbly ønsker meg en liten skatt Assistert-jentene

  Æsj! Noen folk er så jæskla utakknemlige ass!! Kjipt å få en jente til? Hva pokker for slags innstilling er det a?!
  Det er da man har lyst å bare slenge ut om hvor heldig han faktisk er og at ikke alle kan glede seg over å komme til oul engang og at han burde skjerpe seg og prøve å tenke litt på omgivelsene også og ikke være så sykt ego.
  Men så holder man jo kjeft da og holder tårene tilbake... forstår godt det var tøft å høre på han, jeg hadde blitt skikkelig lei meg selv jeg.
  Hadde faktisk en kollega som fortalte meg at hun var så lei av barna sine og ikke fant glede i dem lenger osv... fy fan tenkte jeg. Hun fikk ikke mye trøst hos meg.

  Beklager jeg ble så ivrig, vet bare at mange ikke klarer å forstå eller sette pris på den lykken de har, og det irriterer meg...

  Sender deg mange klemmer og håper i det siste at det er en positiv grunn til at tanta ikke har dukket opp enda, selvom testen var blenda...
   
  • Enig Enig x 1
 18. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  Folk er så sykt ufølsomme, og teite og blææ! Klart de aner jo ikke hva andre holder på med, men uansett! Hvordan kan folk si at de ikke finner glede i barna sine!?

  Var i middagsselskap i går, er tante til en på sju måneder, og flere i selskapet måtte gjøre et stort nummer av at treåringen vår måtte ønske seg en baby, og hvor fint det blir når hun får en slik selv! Gjorde ikke noe vondt det liksom, faen, kan ikke folk bare holde kjeft?!
  Treåringen spør ofte om vi ikke kan få en egen baby, en som bare er vår, og der gjør så vondt når vi ikke kan gi henne det!
   
 19. CCmil Forumet er livet Oktoberlykke 2019 Sensommerlykke 2017

  CD 28 - 16 dpo

  Fortsatt ingen mens og fortsatt negative tester.

  Sendt mail til klinikken nå, for å oppdatere de og høre litt hva som blir veien videre når vi skal ha IVF.

  Hjemme fra jobb i dag, er helt ødelagt og ferdig. Kroppen verker, gidde snurrer, er svimmel, null matlyst og sover utrolig dårlig...
   
 20. Bubbly ønsker meg en liten skatt Assistert-jentene

  Folk ass!! :( Blir så oppgitt når folk ikke klarer å tenke før de snakker! Og når det baller på seg så blir det helt forferdelig. Må ha vært fælt å høre på all masingen om en lillebrøster.. :(

  Heldigvis så maser ikke hverken min eller sambos slekt om baby, men nå vet begge mammaene våre at vi driver med prøverør da. Vi får mye forståelse der, og det er vi takknemlige for.
   

Del denne siden