Drømmejobben

En tråd i 'Jobb, utdanning og økonomi' startet av 2 søte små, 8 Nov 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. 2 søte små Forumet er livet Januarskatter 2015

  Åååh blir så irritert altså.. eller ikke irritert sånn sett men ved hvert svangerskap har det dukket opp en jobb jeg så gjerne skulle søkt på da det virker som en veldig interessant jobb og en jobb jeg så gjerne ønsker meg. Og det samme skjer nå også, og så nærme termin også ( føles lenge til men "bare" 6 uker igjen). Dette er i en bhg og jeg jeg så lyst til å søke for jeg har så lyst på jobben men så er jeg jo temmelig gravid også da. Er så redd for å få avslag fordi jeg er såpass gravid som jeg er og jeg derfor ikke kan begynne før tidligst permisjonsslutt som er i juli neste år (evt august etter de 4 ukene med ferie jeg tenker å ta etter permisjonen). Jeg har 3 mnd oppsigelsestid i jobben jeg har idag, søknadsfristen er i slutten av november, hadde nok ikke fått svar på stillingen før kanskje månedsskiftet november/desember, så da er vi uti mars hadde jeg ikke vært gravid før jeg kunne begynt. Det står ingenting i utlysningen på at de ønsker snarlig/asap oppstart så tenker det gir meg ett lite håp allikevel.
  Har sååå lyst til å jobbe i bhg, selv om det ikke er det jeg er utdannet som (er sykepleier), her er det snakk om barnehagemedarbeider. Nedgang i lønn er jeg klar over.
  Noen tips; hva ville dere gjort om drømmejobben dukket opp så tett opp mot termin? Dere som evt sitter i slike stillinger hvor dere har ansvar for ansettelser, ville dere ansatt en så tett opp mot termin og ventet de månedene ekstra før vedkommende kunne begynne??
   
 2. Cosacita Forumet er livet

  du kan ikke bare søke for å se hva slags svar du får, da?
   
 3. FruFrøken1991 Forumet er livet Januarhula 2014 Februar 2014 - Skjult forum Februarlykke 2016

  Jeg kunne ikke ansatt en som ikke kunne startet relativt kjapt. Fordi jeg behøver folk når vi har sesong, ikke utenom sesong :)
   
 4. AnneS Forumet er livet VIP Desemberlykke2017

  Jeg anbefaler å søke :) ingen erfaring med å søke så sent i svangerskapet, men intet våger, intet vinner :D Lykke til!
   
 5. Søk, søk, søk!!
   

Del denne siden