Dobbelt livmor, dobbel lykke?

En tråd i 'Dagbøker' startet av VBB2020, 21 Jul 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Søskendrøm2022 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  UTREDNING

  I går var vi hos Medicus for å få svar på utredningen. Mannen hadde litt lavere antall svømmere per milliliter og lå akkurat innenfor referanseverdien på de fire andre punktene til WHO. I følge den testen har han lavere sædkvalitet, men man kunne ikke konkludere basert på én sædprøve, så han må ta én til om tre måneder.

  Hormonprøvene mine var normale, men siden hun så at jeg var langt unna eggløsning på CD14 fikk jeg tilbud om Femar for å hjelpe til med å modne ett stort egg fra og med neste syklus. I tillegg skal jeg ta en ny hormonprøve 7 dager etter eggløsning for å sjekke progesteronnivået mitt siden jeg får mensen så kort tid etter eggløsningen.

  Utover dette var det mest overraskende resultatet at hun fant ut at jeg hadde TO livmorer. Jeg gjorde en skylling av egglederne og fant ut at den ene livmoren var koblet til den ene eggstokken, og vesken rant fint og raskt ut av denne egglederen. De prøve etter det to ganger å skylde den andre, men det fikk de ikke til. Etter tre skyllinger av samme eggstokk fikk jeg derfor skikkelig vondt etterpå. Måtte ligge på hvilerommet i en time for var så kvalm og dårlig. Heldigvis ble jeg raskt nesten helt fin etter det.

  Noen som kjenner noen andre med to livmorer?
   
  • Informativ Informativ x 1
  Last edited: 13 Aug 2020
 2. Vil ha en baby til Forumet er livet Julegavene 2019 Januarlykke 2020

  Wow!!! Har hørt om det med to livmorer, men trodde likevel ikke at det var mulig :p :eek: så sykt!!! Godt at dere blir utredet ordentlig :Heartred
   
  • Morsom Morsom x 1
 3. ~Ønskebarn17&19 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Julegavene 2019 Desemberlykke2017 Assistert-jentene

  Her vil jeg gjerne følge! Så spennende med to livmorer, hva vil det ha å si ifht prøving?

  Håper ikke veien mot ønskebarnet blir så lang:)
   
 4. Søskendrøm2022 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Hyggelig at du vil følge. Så vidt jeg forstod gynekologen skulle det ikke være så mye vanskeligere å bli gravid, men det er økt risiko for spontanabort og tidlig fødsel. En del må også ta keisersnitt. Håper jeg får en fin fødsel og kan føde naturlig, men tar ikke keisersnitt som noe nederlag heller ☺️

  Nå skal vi begynne med sex annenhver dag på grunn av mannens svømmere og gi Femar til eggene mine, så håper det klaffer om ikke så altfor lenge ❤️

  Prøver du å bli gravid, også? :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 5. Sitronjenta Glad i forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Påskekyllingene 2020

  Godt å få sjekka ting. Jeg har aldri hørt om at det går an å ha to livmorer! Men det er bra at det i hvert fall ikke skal gjøre det vanskeligere å bli gravid.

  Sex annenhver dag høres lurt ut. Hver dag kan bli mye for de fleste! Håper det klaffer for dere denne pp’n!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Søskendrøm2022 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  CD20

  Lite aktivitet i dagboken denne måneden. Eggløsningstestene er fremdeles deprimerende negative. Har gått tilbake til RFSU sine som jeg syns er litt bedre siden de er lettere å tolke (enten helt negative eller to tydelige streker). Testen jeg tok i dag tidlig var like negativ som graviditetstestene jeg tar hver måned, så spent på hvor lang tid det tar før jeg får eggløsning denne måneden.

  Krysser fingrene for at den kommer snart ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Peony Elsker forumet VIP ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Godt med utredning.
  Kanskje dere bare trenger litt hjelp?
  Du fikk ikk eggløsningssprøyte i tillegg til Femar da? Jeg gikk noen runder på Letrozol (for å booste eggene) og Ovitrelle (eggl. sprøyte) for et år siden.
  Jeg ble ikke gravid av det, men de "kurene" gjorde at syklusene mine ble veldig stabile!
   
 8. Søskendrøm2022 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Skulle begynne på Femar fra og med neste syklus, så må vente på eggløsning og mensen først. Skal ringe når jeg får mensen og booke time for å følge opp virkningen av Femar, så mulig jeg får beskjed om at jeg bør ta sprøyte i tillegg. Hva hjelper sprøyten til med?
   
 9. Søskendrøm2022 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  CD23

  Syns eggløsningstesten hadde en strek nr. 2 som var litt tydeligere i dag. Håper eggløsningen kommer rundt CD25 som Flo predikerer. Jeg skal være forlover i starten av juli neste år, så hvis eggløsningen kommer om ti dager har jeg termin i min venninnes bryllup. Med to livmorer er det jo vanskelig å vite om man i det hele tatt får gå til termin og hva man skal ta hensyn til når barneønsket er så stort. Vil egentlig ikke sette prøvingen på pause, samtidig som jeg gjerne vil få oppleve min bestevenn sitt bryllup.
   

  Vedlagte filer:

 10. Sitronjenta Glad i forumet ❤️Mailykke 2022❤️ Påskekyllingene 2020

  Så omtenksomt av deg å under hele tatt tenke på at bryllupet og termin vil sammenfalle!

  Jeg tenker det ikke går an å utsette prøving for å unngå termin rundt bryllupet hennes. Det vil alltid være ting man ønsker å få med seg som ikke går likevel på grunn av graviditet. Hvis dette tar tid kan du jo like gjerne ligge rett ut å spy fordi du nylig har blitt gravid når bryllupet står. Man vet aldri hvordan formen blir. Går ikke an å la så store avgjørelser påvirkes av «småting» som at noen andre (til og med bestevenninner) skal gifte seg.
   
 11. Søskendrøm2022 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Takk for veldige hyggelig melding og gode refleksjoner ☺️ Er veldig sant, og jeg ville jo sagt akkurat det samme til en venninne ❤️ håper det klaffer snart og at jeg får med meg bryllupet også.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Peony Elsker forumet VIP ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Ovitrelle setter i gang eggløsning. Etter at du har satt sprøyta, tar det 24-36 timer til egget løsner.
  Vi fikk beskjed på klinikken når etter sprøyta vi skulle hoppe i høyet. :p
   
  • Informativ Informativ x 1
 13. Søskendrøm2022 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  CD26

  Nå virker det endelig som eggløsning nærmer seg. Pleier å få en del mørkere RFSU-strimmel enn det her, så mulig LH-toppen kommer i morgen. Men jeg fikk smilefjes på Clearblue, så tenker at EL kanskje kommer i morgen eller fredag. Denne måneden har jeg målt tempen hver dag, så blir spennende å se om temperaturen min eventuelt bekrefter en eggløsning om noen dager.

  PS. Svigerforeldrene mine skal selvfølgelig sove over i dag. Haha. Noen gode triks til hvordan få sneket inn litt kos selv om man har besøk? Vi har soverom på badet, så vurderer å skru på dusjen og late som jeg tar en dusj, men at begge egentlig befinner seg i sengen

  FE3A3ED6-9B82-4F07-8F2A-42A67FA9E8A8.jpeg
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
  Last edited: 2 Okt 2019
 14. Søskendrøm2022 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  CD27

  Fremdeles positiv eggløsningstest. Lagt inn aksjer annenhver dag til og med i går. Lurer på om jeg kanskje skal få med mannen på litt kos i dag også. Flere ganger øker vel bare sjansene?


  E15B9489-EC71-4EE2-9604-C003EC395C3D.jpeg
   
  • Optimistisk Optimistisk x 2
  • Enig Enig x 1
  Last edited: 3 Okt 2019
 15. ~Ønskebarn17&19 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Julegavene 2019 Desemberlykke2017 Assistert-jentene

  Spennende da,og håper det gjør susen :happy: nei, jeg har vært gjennom 3 IVF forsøk nå,og er gravid med lillebror endelig :D Har en ivf datter ifra før. Så vet alt om det å ønske så inderlig :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Søskendrøm2022 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  3 DPO

  Da har jeg fått mitt først kryss i FF, og den viser at jeg i dag er 3 DPO. Hvis jeg får mensen mellom 7-10 DPO slik som alle de andre gangene, så får jeg mensen på nok en jentetur. Håper hun holder seg langt unna.

  E33A318D-F628-4693-91D3-40F504067FA2.jpeg
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. Nordlys2018 Forumet er livet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Spennende...!! <3 Følger deg videre!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. Søskendrøm2022 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  5 DPO

  På vei til jobb i dag fikk jeg plutselig en smerte på venstre side av livmoren som varte i noen sekunder. I tillegg hadde jeg veldig vondt i venstre side ved eggløsning. Spennende om det kan ha en sammenheng og om jeg blir gravid i venstre livmor denne syklusen om jeg blir gravid. Tror nok det er tilfeldig og at man i underbevisstheten følger ekstra med på alle signaler kroppen gir (eller ikke gir).

  Om to dager tar jeg første test om ikke mensen har kommet.
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 19. Søskendrøm2022 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  7 DPO

  Foreløpig ingen mensen slik som 7 DPO forrige syklus. Har følt litt murringer i magen de to siste dagene, så er redd for besøk at tanta hver gang jeg er på do. Blenda test i dag, men temperaturen holder seg høy i hvert fall.

  PS. Tok blodprøve for å sjekke progesteronnivået mitt i går. Noen som vet hvor lang tid det tar å få svar? Vurderer å ringe de i 14-tiden ☺️
   

  Vedlagte filer:

  • Optimistisk Optimistisk x 1
 20. Søskendrøm2022 Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  9 DPO

  Litt ømme pupper og føler litt strekk i livmorområdet. Fremdeles ikke fått mensen heller, og har pleid å få den mellom 7-10 DPO, så veldig fornøyd hvis den kommer senere.

  Fikk svar på blodprøven om progesteron i går. Hadde et nivå på 12 seks dager etter eggløsning, noe som var litt lavere enn det burde være, men fikk bekreftet at jeg mest sannsynlig har hatt eggløsning. Fra og med neste syklus skal jeg ta Femar og progeronstøtte.
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1

Del denne siden