Nakkekoteletter (eller annet stekt kjøtt) med ovnsbakte poteter/grønnsaker i biter ved siden av.
Relativt kjapt, og ganske lite jobb - kutt (eller skrell og kutt) poteter, søtpotet, gulrot, paprika, squash, rødbeter, sopp, pastinakk eller whatever, dump det i en bolle med en skvett olje og salt, pepper, krydder, vend dem til de er godt innsmurt med krydder og olje, lemp i panne og sleng i ovnen på 225 grader i en halvtime ca. Ferdig-ferdig.
Stek opp kjøtt (eller spis bart).
Ta evt. litt fetaost til.
Diggelidigg, en stor favoritt hos Jr. også (selv om han mest vil ha kjøtt og potet).
Noen ganger tar jeg bare en aubergine i skiver - kutt opp, salt, la det ligge 15-20 min. til den bitre saften har trukket ut, skyll, tørk, sleng i ovnen i samme tid/temperatur. Smørmyk og digg til stekt kjøtt.
