Det perfekte familielivet?

En tråd i 'Familieliv og samliv' startet av Forumansvarlig Tamara, 8 Jun 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Forumansvarlig Tamara Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️

  Hvordan ser ditt perfekte familieliv ut? Er du fornøyd med slik det er? Hva ville du hatt annerledes?

  Vi trenger vel ikke alle å være mor og far med 1,8 barn, en hund, Volvo og enebolig med hvitt stakittgjerde og lilla stemor i blomsterbedet pluss 2 mill i boliglån?

  Hva er din drøm??
   
 2. Aninee Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Januarlykke 2016

  Perfekt familieliv... ikke helt sikker på om jeg har no mening. For det å ha barn vær alt annet en hva jeg trodde før vi begynte å prøve å få barn:p vi har det bra med rotete hus ( såfall i mott hode) dyr gård og liv:p
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. My heart Flørter med forumet

  Perfekt familieliv for meg er å ha friske og kjekke barn, og at vi har det bra sammen som familie, og at hjulene går rundt og at hverdagen fungerer bra.

  Har hus, biler, stakittgjerde og fugler på taket + alt det der, men det betyr ingenting om hva perfekt familieliv er.

  At alle har det bra og vi har det fint sammen er familielykke for meg!

  Heller fattig og lykkelig, enn rik og ulykkelig...

  Helst rik og lykkelig- :p men realistisk sett byr livet på opp og nedturer, det er en del av livet.

  At vi har nettverk og resten av storfamilien rundt oss er også familielykke for meg.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Cosacita Forumet er livet

  Perfekt familieliv for meg: friske, opplagte foreldre og barn, mye kjærlighet og omsorg for hverandre, godt samliv, økonomi som gjør at en kan unne seg ting og en hverdag uten masse strev og stress.

  Vi har god økonomi og mye kjærlighet for hverandre, men det stopper litt opp der. :p Er mye å gjøre og jeg er nærmest kronisk sliten og tiltaksløs. Føler ikke jeg får gitt barna alt de trenger. :(
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Forumansvarlig Tamara Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️

  Jeg tviler ikke ett sekund på at dem får bøtter og lass med kjærlighet av deg ;)
   
 6. Cosacita Forumet er livet

  Takk for at du sier det ️ Ja, er det en ting ungene skal vite så er det at de er elsket! Det er så viktig for selvtilliten!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Moderator Kristin Glad i forumet Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️ VIP

  Hæ?må vi ikke??? o_O
   
  • Morsom Morsom x 1
 8. BoOojaa Guest

  At vi som foreldre har det bra sammen. At barna har det bra, trives og koser seg. At vi kan kose oss og slappe av sammen.

  At økonomien går rundt og at vi har nok til å kunne kose og unne oss litt innimellom!!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Sanka Forumet er livet

  Min drøm er at barna har det bra, er trygge og lykkelige, lager mange gode barndomsminner og vokser opp. Vi voksne får se de vokse opp, hverdagskjærlighet, intimitet mellom oss og mye glede og kjærlighet. Humor også. Dette føler jeg vi har da I tillegg skulle jeg virkelig ønske jeg var i en frisk kropp, kunne jobbe og sørge for en ordentlig økonomi fra min side. Den drømmen føles urealistisk nå

  Jeg drømmer også om nytt hus, i forhold til huset vi har, men jeg er veldig glad for at vi har ett hus vi eier i det minste. Med god tomtestr og fantastisk plassering i området her. Eneste er at det er ett oppussingsprosjekt Noe det viser seg at mannen ikke kan, og jeg ikke har en veldig helse til. Så vi håper at lottokupongen tikker inn. Men som sagt. Vi har mye å være glad for. Men selvsagt litt vi håper forandrer seg.

  Aller mest min egen helse Jatakk til en frisk og rask helse
   
 10. Turkistliv Gift med forumet Himmelbarn Vi som prøver :)

  Lever det perfekte familielivet føler jeg :) Jeg har et flott, hus, en flott mann, og friske nydelige barn :) Kunne ikke ønsket meg noe mer! (annet en flere barn da :p)
   
 11. jentemamma2 Glad i forumet Oktoberfruene 2018

  Perfekt familieliv for meg er friske barn som er aktive og lykkelige, en mann som deltar og er involvert like mye som meg selv og økonomi til å kunne ta oss rå til det lille ekstra i hverdagen, en tur på kino eller på restaurant innimellom. Akkurat nå er mitt familieliv ikke dette. Økonomien er stram etter jobben min gikk konkurs og mannen har en tendens til å være veldig egoistisk så alt med familielivet står stort sett på meg..
   
 12. lovelylanding Betatt av forumet

  Småbruk med en ponni til kidsa og en hest til mor. Fire barn(nr 2 kommer i november), drømmemannen (han har jeg alt), en dodge ram og ei campingvogn.
   
 13. VictoriaH Ventende August 2018 Assistert-jentene

  For meg er det å ha et liv med barna hvor man har tid, omsorg og kjærlighet for hverandre. Og for å oppnå det betyr det også at økonomien skal være stabil, forholdet oss voksne i mellom passes godt på og at vi har et godt nettverk rundt oss. At jeg ikke tjener en million i året, barna ikke er englebarn eller at vi fremstår som den perfekte A4 gjør ingenting.
   
 14. Cosacita Forumet er livet

  Åå, jeg kunne også tenkt meg hest og en dodge ram :D
   

Del denne siden