Desperat, 16 uker gammel jente med konstant magebesvær.

En tråd i 'Livet med barn 0-1 år' startet av Bmm96, 11 Sep 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bmm96 Andre møte med forumet


  Hei! Jeg bor i Buskerud, vil ikke si mer enn det. Har en samboer som har tatt seg fri fra jobb nå en stund, også har jeg begynt med trykkbølge behandling hos fysio. Et sant helvete med smerter, men så verdt det. Allerede litt bedre.

  Takk for masse fin informasjon, skal se om jeg prøver meg litt fint fram på dette. Hvem vet. Kanskje dette kan fungere. Jeg har også fått henvisning til barnelege for å få en skikkelig kontroll på henne. Hun ser ut til å ha det bedre da hun får litt mer mat på flaske (jeg pumper ut en del og blander det med Althera + maltekstrakt eller sviskejuice. Da går det fint her. Hun har fått et veldig økt Matbehov og tror det er litt greia her kanskje. Hun virker mye mer tilfreds nå. Hun sitter ikke 24/7 inntil brystet, smiler, ler og pludrer mer og mer fint alene. Våkner litt sjeldnere på natten og sover bedre. Det er nok mange som synes det er feil, men dette fungerer for oss nå og jenta mi har det bedre. Har også introdusert henne litt for grøt nå (Sinlac typen) og dette er hun svært begeistret for (i regi med helsesøster). Jenta mi har vokst veldig selvsagt og jeg synes hun ser mye mer bekvem ut hun er nok bare en av de som bæsjer litt sjeldnere og hun får jo erstatning i tillegg og da bæsjer de som regel litt sjeldnere. Men skal prøve meg frem. Hun blir fortsatt ammet, men får 1-2 flasker om dagen med erstatning og hun drikker ikke alt engang. Men hun får da litt mer om gangen. Jeg er såpass sliten at utdrivningen min er ganske treg så det har nok en del med det å gjøre også.
   
 2. Zephyra Forumet er livet VIP Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Hei igjen, grunnen til at jeg spurtevar i forhold til en lege jeg vil anbefale. Jeg bor langt nord så er dårlig på østlandsk geografi, men jeg anser deg som nært Oslo :p Derfor vil jeg anbefale deg å ta kontakt med Doktor Barnegod (Må søkes opp på pasientsky.no) Jeg anbefaler at du får henne til å sjekke tungebånd er, for det er en kunnskap som de fleste vanlige leger mangler eller ikke anerkjenner som viktig. I tillegg har de mange gode kiropraktorer de anbefaler. Håper dere finner ut av ting :happy:
   
  • Enig Enig x 1
 3. Høstbarn i vente Elsker forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Januarlykke 2019

  En baby på 16 uker skal ikke besje hver dag :) Jeg kan ikke uttale meg om mageproblemene men vår hadde så og si aldri mageknip men besjet ca 4-5 ganger i mnd uten å ha noe forstoppelse, fin sennepsgul mammamelk besj.

  Ellers så ble han påvirket om jeg spiste dårlig mat - altså prosessert mat, junk food. Vi spiser kun hjemmelaget nå og måtte også kutte løk. Drikker ikke butikkjøpt melk heller.

  Hun skal ikke besje 1-2 ganger for dagen det er fryktelig mye for et spebarn!
  Ellers så er vår også båret masse på hver eneste dag i sjal fordi han ikke sov alene og kanskje det kan hjelpe?

  Ville bare kommentere på den besje hyppigheten for den er misforstått altså :)

  Lykke til!
   
 4. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Det er like vanlig med flere bæsjebleier om dagen som annenhver uke for morsmelkernærte barn. Babyer som får bare mme eller mme og mm, er i større risiko for p bli forstoppet og en skal følge med på at de bæsjer jevnlig. Det er altså annerledes enn om de bare får morsmelk, og selv da er det ikke noe feil om de bæsjer et parr ganger daglig :)
   
  • Enig Enig x 1

Del denne siden