Dere som responderte bra på stimulering, men likevel valgte eggdonasjon

En tråd i 'Prøver/gravid med hjelp av donasjon' startet av Maseguri, 3 Aug 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Maseguri Guest

  Hei,

  Har lest litt i trådene her, og ser at det er endel av dere som har fått flere blastoer ut ved stimulering, og som likevel har valgt eggdonasjon. Er det noen som har lyst til å fortelle om hvorfor dere bestemte dere for donasjon? Man tenker jo at blastoer er et tegn på at eggkvaliteten er grei nok, men det hjelper jo ikke når man ikke blir gravid/bare mister.

  Hvordan konkluderte dere med at det var eggkvalitet og ikke andre faktorer?

  På forhånd takk!
   
 2. Ellemello Flørter med forumet Assistert-jentene

  For meg handlet det om tid, penger og helse. Som du sier, det hjelper ikke med blasto om man ikke kommer helt i mål. Selv om embryo overlever 5 dager trenger det ikke være friskt eller av god kvalitet, eller det kan være tipp topp og likevel ikke gi et barn. Jeg ville videre, ville ha et barn. Ikke flere negative tester eller MA. Eller bli eldre. Ønsket ikke kaste bort mer tid. Mange IVF-nedturer tok på psykisk og jeg følte tilslutt det var på tide å gå videre. Jeg hadde gjort det jeg kunne, nå gjaldt det å ta det til neste nivå. Ikke et lett valg, men et sunt, godt og fornuftig valg:Heartred
   
 3. Bjørka Flørter med forumet


  Så enig med deg Ellemello.

  Jeg responderte bra på stimulering, men i 2013-2016 var det mest vanlig å sette inn 2-3 dagers. Klinikken jeg brukte i Trondheim begynte med blasto rett etter omtrent. Det er jo gullstandarden for hva man vil gjøre nå.

  I retrospekt kjenner jeg til at de fleste av mine embryo ikke hadde toppklasse. Spesielt sammenlignet med det jeg fikk satt inn.

  Mine så grumsete ut og hadde flere væskeblærer kalt vakuoler.

  Jeg var gjennom 8 fersk simuleringer, fikk ut som regel 9-12 egg. Befruktet 3-4- hadde 1-2 ved innsett.(som de hele tiden sa troddecskulle klare seg)

  Det er noe med det å gjennomgå forsøk der man gjentagende heier på eggene sine for at de skal være av best mulig kvalitet. Det var jo barn jeg ville ha, ikke sitte og tenke på om jeg får til et bra egg denne gangen. -Det skal bare et gullegg til husker jeg ble gjentatt gjennom flere forsøk. Blir nesten litt opprørt av tanken på den setningen mens jeg skriver.

  Jeg skulle på mange måter ønske at jeg kunne sluppet å gå gjennom 8 ferske stimuleringer. Det vil si at noen hadde på et tidligere tidspunkt sagt at vi tror ed er veien gå for deg.

  Jeg skulle gjerne fått denne informasjonen da jeg gikk offentlig, de sa bare at de visste ikke hvorfor eggenr mine ble rare.

  Alle forsøk deretter gikk ut på å få best mulig eggkvalitet. Så har prøvd alt og likefullt var det håpløst.

  Det eneste positive jeg kan si er at jeg har prøvd alt for det ble ED, så jeg slipper å tenke hva om.. jeg klarte etterhvert å forsone meg med at "hva om" var over 90%usannsynlig. Og at det beste ville være å bruke min videre motivasjon for å få barn på ED.

  Har aldri angret et sekund. Ble gravid med ED. :)
   
 4. prosjekt ivf Betatt av forumet Assistert-jentene

  hei, jeg har hatt 6 uttak og 8 innsett med gode embryo, de siste 3 innsettene med sæddonor. Har blitt positivt flere ganger for så å stoppe opp. Nå vurderer jeg ED. Hausken sier at med yngre embryoer (jeg er 40år) så er sjangsen opp mot 50% hver gang en setter inn.

  Hvor mange innsett med ED måtte du gjennom før det gikk?
   
 5. Bjørka Flørter med forumet

   
 6. Bjørka Flørter med forumet

  På klinikken jeg fikk behandling mente de det var en økende sannsynlighet for å bli gravid via ed.

  Det vil si at etter et negativt ed forsøk ville det være økt sannsynlighet ved neste forsøk.

  Klinikken jeg valgte hadde også graviditetsgaranti som varte 180 dager ut i svangerskapet.

  Jeg var allikevel usikker da jeg skulle gå inn i dette og tenkte at det måtte potensielt gå noen runder før jeg ble gravid. Men ble gravid på første forsøk.
   
 7. Dårris Glad i forumet Assistert-jentene

  Hei :)
  Hvilken klinikk var dette? :)
   
 8. Bjørka Flørter med forumet

  Instituto bernabeau :) i Alicante
   
 9. Bjørka Flørter med forumet

  I Alicante
   

Del denne siden