Dere som er flinke til å bake muffins (cupcakes)

Cassandra smartrompe

Elsker forumet
Hvor får man slike "toppinger" med kule farger fra, egentlig? Og hvordan får man til at det ser så.. Pent ut, og ikke bare rennende? Noen som skjønner hva jeg mener? Skulle limt inn et bilde, men funker ikke fra telefonen akkurat nå.

Er i skikkelig bakehumør[:D]
 
ORIGINAL: Auliana

Smørkrem med konditor farge.


det bruker jeg og[:)]
 
*
 
Disse lagde jeg til småens 2årsdag
Det er smørkrem med smeltet kokesjokolade. Blir kjempefine og smaker veldig godt!


Oppskriften er:
150gram smør
200gram melis
100gram mørk kokesjokolade

Smøret må være romtemperert så du lett kan røre det sammen med melis.
Rør det sammen til det er en jevn og "klissete" smørje.

Smelt kokesjokoladen, avkjøl den (sånn at den ikke smelter smøret!) og rør den inn i smør/melisblandingen

Jeg får topping til 8-10 store muffins av denne oppskriften
[:)]
 
Da lager du vanilla icing [:D][:D]


4 ss mel
3 1/2 dl melk....dette kokes opp...rør godt til det blir tykt...ha det i en bolle og avkjøl til 37 gr.

3 1/2 dl smør...bruker mellom 250 g og 300 g jeg da hehe
3 1 /2 dl melis 1 1/2 ts vaniljesukker...
Fremgangsmåte
Miks smør hvitt så ha i melis...litt etter litt...samt vaniljesukker....til slutt har du i melk og melpuddingen ( puddingen MÅ være avkjølt hvis ikke skiller icingen seg)

Miks i 3-4 min. Brukr gjerne stavmikseren her for å forsikre deg om at det ikke finnes klumper i den.

IKKE ha for varmt kjøkken,da kan hele icing bli bare skit.


 
Jeg har av og til laget gulrotmuffins, og da bruker jeg sånn philadelphia-krem, som jeg har farge i.
 
Back
Topp