Den eviglange historien - NY VRI!

Shadow

Juni12s aktive
VIP
❤ Oktoberbaby 2016 ❤
Oktoberbarna 2021♡
Så begynte katta og snakke igjen, moren hopper høyt og skriker.
 

Sandbakk

Juni12s Moroklump :)
VIP
Den bare dukket opp fra ingenting,men den er ikke farlig den har virkelig vært til god støtte. 
 

Shadow

Juni12s aktive
VIP
❤ Oktoberbaby 2016 ❤
Oktoberbarna 2021♡
Den ga meg 3 ønsker og jeg ønsket å være med deg mamma.
 

Shadow

Juni12s aktive
VIP
❤ Oktoberbaby 2016 ❤
Oktoberbarna 2021♡
Men mamma jeg er redd, det er så mange klovner her!
 

Sandbakk

Juni12s Moroklump :)
VIP
Først ønsket du deg vekk fra klovnene,så ønsket du at mammaen din var hos deg. Så da har du bare 1 ønske igjen.
 

Sandbakk

Juni12s Moroklump :)
VIP
Jeg foreslår at vi ønsker at cirkuset aldri har kommet til byen,og aldri vil komme igjen?
 

Minnelli

Juni12's gledesspreder
VIP
Det var en gang en liten gutt som var så veldig redd for klovner.
Han ropte og skrek noe sinnssykt hver gang han møtte på en.
Moren prøvde iherdig å roe han hver gang,men til ingen nytte. 
"såså lille venn, klovner er dine venner" sa mamma til gutten sin. 

En gang var det et sirkus på vei til byen der den lille gutten bodde. 
Og tror du ikke det var masse klovner der? 
Det hang plakater på hver lyktestolpe -sirkus! Lørdag kl 12! 
Gutten prøvde å komme seg unna! Men fra alle plakatene lyste det mot han -møt kalle klovn, klovnen over alle klovner! 
Han trodde han skulle bli gal! Så gutten begynte å rive ned alle plakatene! Men det la sjefen for sirkuset merke til. Og han ble rasende! 
Som straff krevde sjefen for sirkuset at gutten måtte være klovn på en av forestillingene. 
dette ville selvsagt gutten ikke,så han laget ett styr uten like! Han hylte og skrek og la en plan om å rømme. 
Men hvordan skulle han klare å rømme uten at mamman hans skulle skjønne hvilken plan han hadde? jeg må rømme på natten tenkte gutten. 

Som sagt, som gjort.  
Gutten tok en siste titt på mammaen sin,så tok han sekken på ryggen og dro. Han listet seg ut gjennom døra mens han felte noen tårer og tenkte at det var siste gang han så mamman sin. Han klarte ikke tenke på noe annet enn mammaen sin der han ruslet og gikk helt alene. Dette var jo ikke det han ville, men det han måtte gjøre. Det var enten dette eller å dø!  

Gutten gikk og gikk til han møtte en gammel mann. Hva gjør du her helt alene, spurte mannen. Jeg hadde ikke noe valg,om jeg drar tilbake nå vil sirkusdirektøren tvinge meg til å være klovn i sirkuset hans. Gutten sperrer opp øynene og sier: Noe så fælt! stakkars mann! 
Men det gutten ikke visste, var at mannen var en klovn uten forkledning! Gutten sier at han er på vei til å rømme fordi klovnene inntar byen hans. 
Og da tenker mannen i sitt stille sinn: denne gutten skal bli min!

Hvor har du tenkt å gå nå da, spurte mannen. Jeg må rømme fordi de vil jeg skal være klovn på sirkuset! Og det kan jeg ikke, for jeg er livredd for klovner. Den gamle mannen lyste opp og sa la oss rømme sammen. Gutten ble glad inni seg, for han var innerst inne redd for å være alene. Endelig hadde han noen å snakke med på veien. "Hvor skal vi dra hen da?" sa gutten til mannen. 
Mannen sier: jeg vet om et tog som skal gå om en time, la oss ta det? "Hvor går det toget da?", spurte gutten. 
Ja det skulle du likt å visst tenkte klovnen i forkledning for seg selv, ha ha! Det går til verdens hyggeligste plass! Sa klovnen. "Så gøy, jeg gleder meg" sier gutten. Så begynte de å gå mot tog stasjonen.

Gutten var lettet og glad for at han hadde en voksen å være med, for det hadde vært litt skummelt å være alene, men nå følte han seg trygg på at ingenting skummelt skulle hende.
Plutselig klatret det en apekatt på veggen like ved. Apekatten hoppet ned på skulderen til mannen og ble sittende. Gutten syntes dette var veldig rart og spurte den gamle mannen om han kjente den apen? "Nei", sa mannen, "jeg har bare veldig godt håndlag med dyr. Å ja, sa gutten og tenkte ikke mer over det. 

Gutten, mannen og apen ankom stasjonen, og det rare toget sto og ventet på perongen. "Er det dette rare toget vi skal være med?" spurte gutten. "Ja" sier mannen mens apen hopper inn i toget. 
I det mannen steg ombord, datt det ut en rød nese og noe sminke fra lommen hans.  Men mannen fikk gjemt dette før gutten så det. 
Gutten kikket på det rare toget og ble litt usikker på hva dette var, men han stolte på den snille mannen og gikk inn etter apen. 
De kom seg inn og toget begynte å gå før de fikk satt seg! 
Toget startet så brått at de mistet balansen et lite øyeblikk, men fikk da satt seg ned før toget virkelig skjøt fart. Gutten begynte å se rundt seg, og syntes ikke dette virket som et vanlig tog. Setene var trukket i forskjellige farger, vinduene var både runde, firkanta og rektangulære, og veggene var dekorert med bilder av klovner!!! 
Gutten setter seg i fosterstillig og ser forskremt rundt seg. "Hvor er jeg havnet nå", tenkte han mens han kikket opp på mannen og apen. Mannen ler en ondskapsfull latter. "Jeg skal lære deg å sette pris på oss klovner jeg", sa mannen mens han lo rått. Gutten satte i et hjerteskjærende skrik! Og løp innover i toget. Men alt han så var klovner som satt og lo ondskapsfullt. Gutten visste ikke hvor han skulle gjøre av seg, han var redd.. "Ånei, hva er det jeg har gjort", tenkte gutten.  Gutten kollapser inn i et hjørne på toget og gråter. Han  tenker på mamman sin og skulle ønske han aldri hadde rømt fra henne, for nå var han virkelig redd for sitt eget liv. Jeg må rømme når toget stanser, tenker gutten. Hvorfor meg Plutselig stanset toget!  tenkte gutten, hvorfor måtte jeg møte den gamle mannen som egentlig er klovn? Plutselig stanset toget! Gutten løper for å finne en utgang, men alt blir blokkert av klovner. Gutten later som han besvimer.  Og han merker at klovnene kommer nærmere og nærmere.. Klovnene tar gutten ut av toget, og legger han på bakken.  Men de stiller seg i en ring rundt gutten. Og gutten krymper seg det han klarer. Han tør ikke å åpne øynene. Han savner moren sin og er livredd for hva klovnene kan finne på å gjøre medDa skal jeg hjelpe deg, svarer katten. han.  

Klovnene løfter han opp og begynner å bære han. Plutselig kommer det et lyn fra klar himmel.  Lynnedslaget deler seg i mange deler og treffer klovnene! Gutten faller i bakken og ser seg om. Alle klovnene ligger bevisstløse på bakken.  Gutten tar en sekk som ligger på gulvet. Så løper han så raskt som beina kan bære han.  Han løper og løper inntil han ser en politibil. "Hjelp" Hjelp! Klovnene prøver å drepe meg!" roper gutten mot politibilen.  Og døra på politibilen åpner seg og der stiger det ut klovn etter klovn. Gutten bråstopper, ser seg panisk rundt for å se om det er noen som kan redde han, men oppdager at alle rundt han er klovner.  Han ser en liten port og løper bort til den. Han lukker porten etter seg, og gjemmer seg bak et tre.  
Han sitter der musestille og håper at ingen av klovnene skal se han. En av greinene rører på, gutten blir stiv av skrekk, men ut kommer en snakkende katt. "Hva gjør du her da gutten min?" Spør katten.  "Jeg gjemmer meg for de farlige klovnene" svart gutten. Da skal jeg hjelpe deg, svarer katten. Gutten nølte litt,for han syntest igrunn det var litt rart med en snakkende katt. Kan du få meg hjem til mamma?  det er derfor jeg er her,din mor har ikke sovet og knapt spist siden du dro! "Åh du aner ikke hvor glad jeg ble nå! Ta meg hjem til mamma nå, pliiiis!" bad gutten. "Det skal jeg gjøre, men først må du gjøre noe for meg" svart katten. " Først må du klatre ned herifra og ta det med ro jeg vil være her hele tiden".
"Så må du ta på deg denne drakten og denne røde nesa", sa katten. Ser du den porten der? Hva sier gutten den som er så langt vekk? Ja sier katta. "Du skal ta på deg dette kostymet, gå ut den porten og menge deg med alle klovnene", sa katten, "og jeg skal gå sammen med deg". Men husk at du må oppføre deg som en klovn, hvis ikke vil de skjønne at du ikke er en av dem. Gutten likte ikke tanken på å kle seg ut som klovn og menge seg med dem, men han tenkte at katten hadde sikkert rett i at det var det beste, og den letteste måten for å slippe unna på. Så han måtte til slutt bite i det sure eplet, og tok på seg den røde klovnenesen. 

Ved porten så fortet han seg å late som om han var klovn, han ville være så langt unna dem som mulig. Men med en gang han gikk ut porten så kom den en klovn tuslende mot han.  Katten går rundt beina hans og sier at han må slappe av så de tror han er en klovn. Guten puster dypt flere ganger, mens kan kjenner svetteperlene pipler frem i pannen.. Klovnen ser misstenktsomt på gutten. Gutten finner en blomst i lomma og retter den mot klovnen, plutselig spruter blomsten vann og klovnen begynner å le. Gutten kjenner at pulsen roer seg, "de tror faktisk at jeg også er en klovn!" Han hoppet litt avgårde kjempe glad for at de trodde han var en klovn. Så ser gutten en gruppe med klovner ett stykke unna. Han blir plutselig så usikker på hvordan han skal oppføre seg.Hva om noen avslører meg? Katten svarte: Du greide den forrige klovnen så bra at dette skal du klare. Ok, tenkte gutten. Jeg skal prøve.  Gutten gikk bortover mot klovnene, mot der han trodde utgangen var. Men det var det ikke, bak døren var det? Ånei der var det ikke, nå ble jeg usikker, tenkte gutten. Klovnene ser gutten, og snur seg mot han. 
løp ut dit sier katten.  Gutten gjør som katten sier,men møter på nok ett hinder. Det dukket plutselig opp en klovn til! Gutten stivner til,hva nå? Katten gir han noen falske blomster og ber han ta de i ansiktet på den ene klovnen. Gutten gjør som katten sier, og tar blomsten opp i ansiktet på den klovnen som er nærmest samtidig som han sier: "bobilibo!" Og klovnen forsvinner i løse luften! Gutten ser den andre klovnen og gjør det samme med han, tar blomsten i ansiktet hans og sier: "bobilibo". Og den forsvinner også! 

Nå blir gutten nesten litt redd, åssen trolldom er det katta har? Drømmer jeg? 
Gutten ber katta om å klore han. Katten klorer gutten forsiktig på armen, og gutten kjenner det, og får små røde striper, så da er det jo ingen drøm heller! Gutten ble stående helt stille en stund og bare ser på katten. Han bestemmer seg for at hvis han må velge mellom klovnene og katten så velger han katten. 

Katten gir han så muligheten til å få 3 ønske oppfyllt! 
Gutten ønsker seg langt vekk ifra klovnene. Så ønsker han å få være sammen med mammaen sin igjen. Som sagt så gjort, moren hans står plutselig vedsiden av han. Han kaster seg rundt halsen på moren og begynner å gråte! mamma mamma, jeg ville rømme for jeg var så redd klovnene også møtte jeg en gammel mann som var klovn. så så vennen,nå er mamma her for å få slutt på all elendighetene. Så begynte katta og snakke igjen, moren hopper høyt og skriker. Nei nå står ikke verden til påske! En snakkende katt? Gutten min hvordan fant du denne katta? Den bare dukket opp fra ingenting,men den er ikke farlig den har virkelig vært til god støtte. Den ga meg 3 ønsker og jeg ønsket å være med deg mamma. Så bra vennen,jeg har virkelig savnet deg! Men mamma jeg er redd, det er så mange klovner her! Ikke vær redd lille venn,nå er mamma her. Har du brukt opp alle 3 ønskene? Nei jeg har fortsatt 2 igjen, ikke sant pus? Katten rister på hode og svarer; du har nok bare ett eneste ønske igjen! Gutten ser vantro på katta og lurer på hvorfor? Først ønsket du deg vekk fra klovnene,så ønsket du at mammaen din var hos deg. Så da har du bare 1 ønske igjen. Mamma hva skal jeg gjøre med det? Jeg foreslår at vi ønsker at cirkuset aldri har kommet til byen,og aldri vil komme igjen? 
 

Minnelli

Juni12's gledesspreder
VIP
Gutten grubler litt på dette, og er usikker på om dette er ett godt valg av siste ønske... 
 

Shadow

Juni12s aktive
VIP
❤ Oktoberbaby 2016 ❤
Oktoberbarna 2021♡
Han følte seg ikke like redd klovner etter denne natten.
 
Topp