Delfiakake

©Miss Fat

Gift med forumet
Har du laget dette før? Lyst å prøve det for første gang i år. Fant et pa oppskrifter på nettet, men vet jo ikke om de er gode. Hva har du inni? Hele Kvikklunsj? Marsipan? Geletopper?
 
Har aldri laget det jeg heller, men lyst til å prøve selv:) Jeg har kun den oppskriften som står utenpå pakka på kokosfettet, men smakte hos svigermor engang og den var supergod, så tenkte å høre med hu:) Jeg er ikke fan av geletopper og sånn,så jeg tenkte egentlig bare å ha kjeks inni eller noe
 
jeg har aldri laget,men mamma lager hver jul.

Hun har per-kjeks inni,og geletopper oppå. 
Å nå gleder jeg meg til å spise det i julen.....

tror mamma bruker oppskriften som står på delfiafett-pakken...
 
hva er per-kjeks?
 


Jafseslafsaslappfis skrev:
hva er per-kjeks?


Per kjeks er et sesongprodukt fra Sætre og tas inn i de største butikkene fra oktober til desember. Per kjeks brukes som ingrediens i delfiakake.

 


Sunshine* skrev:
Bruker per-kjeks, marsipan og geletopper inni :-)


Det tror jeg min farmor gjorde og. Skal sjekke Delfiafett pakningen.
 


Sunshine* skrev:
Bruker per-kjeks, marsipan og geletopper inni :-)

MEN

Knuser man perkjeksen eller legger man den rett oppi?

Vi er på inn med t-skje her altså, aldri gjort før!!
 


Miss Fat skrev:


Sunshine* skrev:
Bruker per-kjeks, marsipan og geletopper inni :-)

MEN

Knuser man perkjeksen eller legger man den rett oppi?

Vi er på inn med t-skje her altså, aldri gjort før!!


Skal ikke knuse den :)
 
Vil anbefale å ikke lage en stoooor delfiakake, for det er jaggu ikke mye man klarer å spise av den *mektig*
 


*MaRgArItA* skrev:


Miss Fat skrev:


Sunshine* skrev:
Bruker per-kjeks, marsipan og geletopper inni :-)

MEN

Knuser man perkjeksen eller legger man den rett oppi?

Vi er på inn med t-skje her altså, aldri gjort før!!


Skal ikke knuse den :)

Da er vi hvertfall et steg nærmere. Tusen takk!

Fant oppskrift på Delfiafett pakka, så da er det bare å prøve.


Hvor lenge holder den seg da?? Når bør jeg lage for at den er best til julaften?


 


Miss Fat skrev:


*MaRgArItA* skrev:


Miss Fat skrev:


Sunshine* skrev:
Bruker per-kjeks, marsipan og geletopper inni :-)

MEN

Knuser man perkjeksen eller legger man den rett oppi?

Vi er på inn med t-skje her altså, aldri gjort før!!


Skal ikke knuse den :)

Da er vi hvertfall et steg nærmere. Tusen takk!

Fant oppskrift på Delfiafett pakka, så da er det bare å prøve.


Hvor lenge holder den seg da?? Når bør jeg lage for at den er best til julaften?





Lag den når du har tid og lyst, den holder i evigheter i kjøleskap (desom du ikke spiser den opp selvfølgelig )
 


*lykkeligst* skrev:
Vil anbefale å ikke lage en stoooor delfiakake, for det er jaggu ikke mye man klarer å spise av den *mektig*


ehmm.. hehe.. kan spise hele kaka alene på ei uke jeg  
 


Ninnalita skrev:


*lykkeligst* skrev:
Vil anbefale å ikke lage en stoooor delfiakake, for det er jaggu ikke mye man klarer å spise av den *mektig*


ehmm.. hehe.. kan spise hele kaka alene på ei uke jeg  


Da er magen din tøffere enn min, jeg er stappmett etter et lite stykke jeg
 
kan noen fjerne denne tråden... jeg leser dollface hver gang jeg ser på skjermen... *sukk*
 
Jeg pleier å ha mariekjeks og geletopper eller seigmenn inni. Geletopper er best pga konsistensen.
 


Dollface skrev:
kan noen fjerne denne tråden... jeg leser dollface hver gang jeg ser på skjermen... *sukk*



Burde du testa ut briller?
 
Back
Topp