Deler du og din partner samme seng hver natt?

En tråd i 'Familieliv og samliv' startet av Shoegrl, 1 Okt 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Shoegrl Forumet er livet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Jeg har den siste tiden vært veldig sjaber, og har sovet lite/dårlig om nettene da dem går med til å springe på badet for å kaste opp. Holder mannen våken med mine nattlige krumspring, mens når jeg først får til å falle til ro for å sove, så begynner han å snorke, slik at jeg ikke får sovet særlig. Løsningen for at vi begge skal få noe søvn, særlig han mtp. at han skal på jobb hver dag, har ført til at en av oss har sovet på gjesterommet. Synes det er veldig kjipt og kjedelig begge to, men det føles som en nødvendighet for en periode. Håper så klart at formen min tar seg opp snart, slik at vi kan få sovet inntil hverandre om nettene igjen, og ikke bare når det er helg, som i de siste par ukene, for det er jo et savn!

  Mannen mener at dette er veldig vanlig for mange, han kjenner visst til både kolleger og kamerater som tidvis/ofte sover på separate rom pga. sykdom/barn osv. Jeg har aldri hørt om at folk ikke sover i samme seng hver natt?

  Hender det at dere sover på hvert deres rom?
   
 2. Kengu Forumet er livet VIP

  nei
  å det er helt vanlig blant de jeg kjenner og foreldre i bhg ;)
   
  • Enig Enig x 1
 3. Musemor med tre søte små Ko-ko sa gjøken Marsmellows-15 VIP Aprilbarna`15

  Når ikke en av oss er på forretningsreise så gjøre vi det, ja :)
   
 4. Nurre Glad i forumet Snøfnuggene 2018

  Jepp, nekter å sove uten min mann! :hilarious: Jeg må når han er på reis, og det syns jeg er kjipt! Men overlever heldigvis :hilarious::hilarious:
   
  • Liker Liker x 2
 5. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Det har vel hendt en gang at vi ikke gjorde det når vi begge var hjemme. Han var på fest og jeg samsov med en bitteliten baby og ville ikke at han skulle sove der som full. Det er jo ikke trygt.

  Men ellers ja. Vi sover alltid sammen.
   
  • Liker Liker x 1
 6. LeneSvima Forumet er livet Febbisbebbis'18 Januarlykke 2016 Snøfnuggene 2018

  Vi sover sammen hver natt, men hadde vi hatt et gjesterom så kunne det nok hendt at en av oss hadde sovet der en sjelden gang. Den gangen jeg hadde omgangsyken og var skikkelig dårlig og frøkna som bare var litt over 6 mnd skulle ligge helt inntil meg feks.
   
 7. Klatremus Lillemann Juni12s allviter/orakel

  Vi sover sammen ja. Men når yngste var baby, sov vi (baby og jeg) i kjelleren om sommeren fordi det var så varmt oppe.
   
 8. Lisajenta12 Gift med forumet Julimammaer 2016

  Oftest tror jeg vi sover sammen:) men det skjer absolutt ofte at en av oss er på sofaen:p og ikke pga krangling men for at vi skal få sove:) jeg sover veldig lett og godt mens han strever en del. Jeg tror jeg er verst å sove med:p
   
 9. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Jada, det hender at vi ikke sover sammen. Men som oftest gjør vi jo det.
   
 10. Fra2til3 Gift med forumet

  Vi sover som oftest sammen :) Men er jeg veldig urolig og ikke får sove så hender det at jeg legger meg på sofan så jeg ikke skal vekke han :)
   
 11. frk•sillymilly Gift med forumet ♡Junigull 2016♡

  Hender vi ikke deler seng. Nå er d sjeldent, men når lille akkurat var født så sov han ofte på sofaen da han ikke turte å samsove, samt han måtte få sove litt da han skulle på jobb. Snorker gjør han og, så syns egentlig d var litt godt og, selv om jeg savna han innimellom.
   
 12. Sylvanas Forumet er livet Himmelbarn Sommerfuglene 2017

  Vi sover alltid sammen når vi begge er hjemme. Men skulle vi hatt problemer med å sove av en eller annen grunn, slik dere har, så hadde jeg godtatt å sove separat i en periode.
   
 13. CecilieR Elsker forumet Januarlykke 2016

  Normalt sett sover vi alltid sammen. Men når det er sagt, det hender at en av oss tidvis sover i senga med eldste, når en av ungene har vært syk har vi sovet på stua, har også sovet med liten baby på stua natta før mannen skulle ha eksamen slik at han kunne være uthvilt. Når vi alle 4 hadde spysjuka sov vi med en unge kvar, 2 på rommet og 2 på stua.

  Men ellers sover vi sammen til tross for snorking, sykdom, nattlig promping, uroligheter og andre forstyrrende faktorer :p
   
 14. Bollebaker87 Glad i forumet Septembergull'17

  Her sover mannen en del på sofaen fordi jeg sover veldig lett og han snorker helt forferdelig :dead:
  Som regel sover vi jo i samme seng, men da bruker jeg ørepropper og legger meg gjerne litt før han så jeg rekker å sovne før han setter i gang med snorkingen.
   
 15. Aninee Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Januarlykke 2016

  Sover i sammen .... skal ha gubben i senga
   
  • Enig Enig x 1
 16. K+N=ML Gift med forumet

  Så lenge vi begge er hjemme sover i sammen ja. Har vel hendt at samboer har sovet på sofaen, men det er mest fordi når han først har sovna, er det umulig å vekke han, så da hsr jeg bare latt han sove der :p
   
  • Vinner Vinner x 1
 17. Nøstet Lesehest. :-) VIP

  Ja, vi sover sammen. Det er kun når han er på nattevakt jeg sover alene.
   
 18. Nordlys Forumet er livet Oktoberfruene 2018

  Ja, bare hvis noen av oss er bortreist vi ikke gjør det :)
   
 19. Marier Flørter med forumet Marsboerne 20 18

  Vet at vi er i samme båt med kvalmen, og tror nok de aller fleste med så sjaber form og gjesterom ville valgt å sove hver for seg! Jeg og mannen har aldri sovet fra hverandre før nå, og nå har vi ikke sovet sammen siden slutten av juni :sorry: trist men nødvendig, han skal på jobb og jeg orker ikke være redd for å forstyrre han med brekninger og oppkast på natten. Gjør det som føles riktig for dere :)
   
 20. kmkm Elsker forumet Januarskatter 2015

  Etter vi fikk barn har vi vel sovet omtrent like mye i forskjellige senger som i den samme. Periodevis er vi nødt til å bytte på å ligge på gjesterommet for at i alle fall én av oss skal få sove litt. Stort sett legger vi oss sammen da, men flytter i løpet av natta dersom jenta vår er veldig urolig eller en av oss feks hoster mye.
   

Del denne siden