Hei flotte damer!
I dag har jeg pleiet meg selv. Er tilbake på jobb etter en uke med kvalme og svimling.
Ute er det kaldt, kroppen er sliten og den lille tar til seg næring fra det JEG spiser. Synes det er helt utrolig, men det skal nevnes at jeg er ingen fanatiker.
Å lage tomatsuppe fra bunnen av går kjempe raskt og en en bombe av sunnhet.
Du trenger
1 gul løk - finhakket
1-2 fedd hvitløk
1 stangselleri - hakket
500gr cherrytomater - delt i to
2ss tomatpurè
5 dl vann med grønnsaksbuljong
1pk kremfløte
1 stor neve fersk timian (tørket kan også brukes)
Surr løken i litt olje. Tilsett så tomatene og sellerien. Hell på vann og buljong og la koke.
Ta gryten av platen og kjør fin med stavmikser mens du tilsetter fløte, tomatpuré og timian. Gi suppen et oppkok.
Server gjerne med kokte egg og deilig brød
I dag har jeg pleiet meg selv. Er tilbake på jobb etter en uke med kvalme og svimling.
Ute er det kaldt, kroppen er sliten og den lille tar til seg næring fra det JEG spiser. Synes det er helt utrolig, men det skal nevnes at jeg er ingen fanatiker.
Å lage tomatsuppe fra bunnen av går kjempe raskt og en en bombe av sunnhet.
Du trenger
1 gul løk - finhakket
1-2 fedd hvitløk
1 stangselleri - hakket
500gr cherrytomater - delt i to
2ss tomatpurè
5 dl vann med grønnsaksbuljong
1pk kremfløte
1 stor neve fersk timian (tørket kan også brukes)
Surr løken i litt olje. Tilsett så tomatene og sellerien. Hell på vann og buljong og la koke.
Ta gryten av platen og kjør fin med stavmikser mens du tilsetter fløte, tomatpuré og timian. Gi suppen et oppkok.
Server gjerne med kokte egg og deilig brød