D vitamin dråper.

En tråd i 'Nettmøter med Komplett Apotek' startet av ~Ønskebarn2017, 26 Apr 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. ~Ønskebarn2017 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Desemberlykke2017 Assistert-jentene

  Hvor lenge skal/bør man gi dette om man ikke gir tran? Jeg har glemt å ha de i kjøleskap etter jeg har åpnet de, er dette krise ?
   
 2. Komplett Apotek Betatt av forumet

   
 3. Komplett Apotek Betatt av forumet

  Hei, d-vitamin er viktig for tenner og skjellettet vårt. Hvor lenge du skal gi barnet ditt d-vitaminer? Når barnet er mer ute i solen, vil kroppen selv lage d-vitamin. Dette gjelder jo spesielt i sommermånedene. Mange slutter med d-vitamindråper for så å gå over til tran når barnet ikke er i gulpemodus lengre. Det gunstige med tran er at det i tillegg til d-vitamin inneholder omega-3 fettsyrer som har gunstig effekt på hjerte, synet og utvikling av hjernen. Tran kan du gi barnet til det er voksen. Men frem til barnet er 3 år ville jeg anbefalt d-vitamin.

  Jeg undersøker med leverandør i forhold til d-vitamin dråper og oppbevaring. Jeg ser det står : bør oppbevares kaldt etter anbrudd. Ikke strengt tatt nødvending, men bør, så det er neppe noen krise da om du fortsetter å gi det til barnet ditt. Jeg kontakter leverandør og kommer tilbake til mer svar når jeg vet mer.

  Mvh Kari
   
  Last edited: 30 Apr 2018
  • Informativ Informativ x 1
 4. Komplett Apotek Betatt av forumet

  Ang oppbevaring av D-vitamin dråper har jeg nå fått svar fra leverandøren.

  "Vi har stabilitetsdata på at dette produktet kan stå 6 mnd i romtemperatur.
  I spesifikasjonen står at det er anbefalt å oppbevare kaldt etter åpning og dette for å kunne garantere mengde D-vitamin i hele holdbarhetsperioden på 2 år."

  Mvh Kari
   
 5. ~Ønskebarn2017 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Desemberlykke2017 Assistert-jentene

  Tusen takk for godt utfyllende svar!
   

Del denne siden