Dårlig samvittighet......

En tråd i 'Desember 2016' startet av Frk.T, 9 Jun 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Frkn Flørter med forumet

  Jeg går ofte med dårlig samvittighet dagen lang. Føler jeg ikke helt strekker til som jeg ønsker. Snuppen sover egentlig ok om natten, unntatt nattamming, men står opp så gysla tidlig, klokken 4:30-5 av og til! Da ender jeg opp med å ta halvtimes luren sammen med henne klokken 9. Pleier å gå en to timers tur med henne hver dag i 11:30 tiden.... Men i dag var jeg for trøtt og la meg igjen sammen med henne klokken 11......ikke fikk jeg sove, fordi samvittigheten gnager, vet jo hun sover myyyye bedre i vogn, og er så mye jeg burde ha gjort mens hun sover!

  Når det kommer til leking prøver jeg å stimulere henne best mulig, vi leker, synger, danser og hører på musikk, men Alikevel føler jeg at jeg ikke strekker til for min aktive lille jente....

  Bare en liten utblåsning fra min kant.... :(
   
 2. Sesamfrø93 Forelsket i forumet Desemberskatter 2016

  Ikke misforstå, men så godt å høre at det ikke et bare meg [emoji30]
   
  • Liker Liker x 1
 3. Skrømt (Vimsa) Forumet er livet VIP

  Åh det går fint skal du se. Jeg føler mye på det selv. Jeg er for øyeblikket syk, og hun er hjemme med meg. Jeg orker ingenting :( Og jeg får så vondt av henne. Hun er i tillegg ganske "needy". Kan ikke gjøre samme tingen i 5 minutter, må underholdes, henger i buksebeinet. Det ER tøft, og det er lov å bli sliten. Men jeg forstår følelsene dine. Hun er høyst sannsynlig bare veldig glad og trygg for å få sove med mamma :)
   
  • Liker Liker x 1
 4. Frkn Flørter med forumet

  Jenten min er helt lik. Max fem minutter per leke. Vil helst bli kastet i været og bli hoiet for dagen lang. Føler meg som en utømmelig (men mislykket) underholdningsmaskin!!!!
   
 5. Frkn Flørter med forumet

  Av og til.... Når Eg skal på langtur.... Ender langturen av og til opp på nærmeste kafé. Hvor jeg sitter og drikker kaffe i skam til hun våkner.... Så går Eg videre :p
   
 6. Sesamfrø93 Forelsket i forumet Desemberskatter 2016

  Haha [emoji6] det tenker jeg er kjempefint! tur, kaffe og mentalt påfyll på en gang [emoji16]
   
 7. Luna86 Elsker forumet Novemberlykke 2016 ❤ Aprilbarna19 ❤

  Da er vi enda flere i samme båt. Hvor er den babyen "alle" andre snakker om den som står opp av seg selv og kommer i rutiner. Den som kan ta lange dupper midt på dagen og ligge å leke med lekene sine og slappe av på fanget til mamma mens vi koser synger leser og prater. Og som klare finne søvnen selv til natta. Har en ål som vrir seg ut av fanget som er utålmodig hater legge seg. Vil opp og frem hele dagen. Lekene er kjedelig etter ett minutt. Jo mer folk jo mer lyd og bevegelse jo bedre. Og til natta kjemper vi en krig på opp mot tre timer med en 7 mnd som ikke vil legge seg. Er også sliten og tenker hele tiden på at vi burde kommet oss ut på lenger tur, vi burde vært med på flere baby aktiviteter truffet flere små barn og stimulere til mer lek og trening her hjemme. (Selv om jeg vet vi står på for mini 24 timer i døgnet)
   
 8. Dagmara Glad i forumet Septemberhjertene 2018 Desemberskatter 2016

  Har det helt likt, men tror ikke babyene lider noen nød. Er også lei av å leke tivoli og sirkus hele dagen, max 5 min alene her. Rekker ikke fikse grøt til han engang [emoji27]
   
 9. Lille gull Betatt av forumet Oktoberlykke 2019 Desemberskatter 2016

  Vet du hva? Jeg synes alle burde gi seg selv en klapp på skulderen og være stolte over jobben de gjør:)
  Vi må huske på at det er babyer vi oppdrar, de har ikke behov for å være på aktiviteter med ande babyer/barn flere ganger i uka! Vi som foreldre er de viktigste i livet deres, vi må roe ned i hverdagen, lære barna å finne roen og gjøre aktiviteter som kan hjelpe dem å slappe av:)
  Vi må huske at de små tar inn utrolig mange inntrykk i løpete av en dag, en tur ut i vogna kan være nok for en liten:) å synge/snakke til babyen mens du lager mat er mer enn godt nok! Bruk permisjonstida til å kose dere med barna, ikke løp fra aktivitet til aktivitet! Jeg tror barna har godt av å "kjede" seg litt, få lov til å utforske hjemmet i sitt tempo:)
   
 10. Frkn Flørter med forumet

  Jeg har alltid hatt det i bakhodet, overstimulering og forsøke å skape et trygt og rolig hjem. Men må bare innse at babyer er forskjellige og min ELSKER når det skjer noe. Er vi hjemme til lengre enn tolv en dag, går både hun og jeg på veggen....riktignok ha vi bare aktiviteter to ganger i uken (barselstrening), men tror ikke hun hadde tatt noen skade av å gå i åpen bhg i tillegg for å si det sånn :)
   
 11. Luna86 Elsker forumet Novemberlykke 2016 ❤ Aprilbarna19 ❤


  Det sksl sies at vi ikke drar mye ut på besøk og aktiviteter. Det er snakk om to tre ganger i mnd. Og tv har vi ikke på pga vi er redd overstimulering og vi skaper trygge rammer og ro hjemme. Vi går tur hver dag så vi får frisk luft. Men dette er en baby som er veldig nysgjerrig, sosial og leken. Ikke tid til å ligge stille. Og rulker og prater og "synger" hele dagen. Og den dårlige samvittigheten er der fordi vi ikke drar ut å utforsker og leker med andre, for trur som frk.T at vår baby ikke hadde hatt vondt av det en gang i blant.
   
 12. Lille gull Betatt av forumet Oktoberlykke 2019 Desemberskatter 2016

  Håper dere ikke tar det som kritikk, for det er det absolutt ikke! :) Men ja babyer er nysgjerrige men man skal ikke overstimulere de heller:) har og en veldig nysgjerrig baby, hun får masse kos og lek men prøver å begrense det og så hun ikke blir helt utslitt:)
   
 13. Husk at dere er de absolutt beste mammaene for deres barn <3
   
  • Liker Liker x 1
 14. 87'modell Forumet er livet

  Samtlige brosjyrer og alt man får om barsel og småbarnstiden sier det samme: Alt annet kan vente; sov når enn du kan.
  Hun dør ikke av å ikke sove i vogn innimellom. Hun har godt av å ikke stimuleres hele tiden.
  Du ammer jo og greier, dette er nok mer enn bra nok skal du se! ;)
   
 15. Frkn Flørter med forumet

  Nå er dette noen mnd siden og samvittigheten har lettet seg heldigvis. Føler faktisk jeg gjør en god jobb nå og har lært meg å ta ting mer som de kommer. Har funnet roen rett og slett. Typisk det når jeg skal tilbake på jobb om en mnd! :D
   

Del denne siden