Cupcake-glasur

SleepingBeauty

Elsker forumet
Sommerfuglene <3
Hvordan får man stiv glasur til cupcaksene!?? [8D] MIn krem smelter jo straks man får sett dem på bordet....
 
for å få den stivere, så vet ikke helt jeg men gjetter på mer melis i glasuren?
Ikke skyt meg om jeg tar feil..
 
hihi har ikke til vane å skyte folk... [8D][:D]
 
Har googla litt, mulig det blir brukt smørkrem istedetfor fløtekrem.... !? Det kan vel bli litt kvalmt på smak!?
 
eller royal icing :) 
 
Smørkrem er bedre ja.. det smaker faktisk veldig godt.. jeg laga det på kaka mi, med kakao i.
Er lett å farge også.. tror du kan ta f.eks litt appelsinjus/eplejus i stedet for vann så får du en annen smak.. vet mamma brukte litt sitron også.. men har ikke testa så mye med smørkremen enda.. hehe.. men synes den er mindre kvalmende enn vanlig glasur.. [;)]
 
ORIGINAL: Kineblomst

eller royal icing :) 

 
Hva er det?
 
ORIGINAL: Furteguri og sønn

Smørkrem er bedre ja.. det smaker faktisk veldig godt.. jeg laga det på kaka mi, med kakao i.
Er lett å farge også.. tror du kan ta f.eks litt appelsinjus/eplejus i stedet for vann så får du en annen smak.. vet mamma brukte litt sitron også.. men har ikke testa så mye med smørkremen enda.. hehe.. men synes den er mindre kvalmende enn vanlig glasur.. [;)]

 
å er den!? Jeg var sikker på at det ikke ville smake så godt som vanlig krem men..
 
denne her er fantastisk god!!!! piskes lenge så blir den veldig stiv http://www.passionforbaking.com/blog/2011/01/02/angel-feather-icing/
 
Jeg tenker smørkrem... Må man lage det med å piske smør og sukker ?? Hva om man bare pisker fløten til den blir som en smørkrem!? Tror dere det blir "stivt" nok!?
 
ORIGINAL: MissyC

S bloggen min.under smørkremer

 
Kjekk blogg!!! [:D] Men fant ingen post med smørkremer.... ?[8|]
 
ORIGINAL: SleepingBeauty

Jeg tenker smørkrem... Må man lage det med å piske smør og sukker ?? Hva om man bare pisker fløten til den blir som en smørkrem!? Tror dere det blir "stivt" nok!?


Nei, du kan ikke piske fløte til det blir smørkrem. Da ender du opp med en flytende væske med smørklumper i. Se her:  http://mammamiriel.blogg.no/1282665465_buttermilk.html

Du må bruke melis i smørkrem, ellers vil sukkeret knase.
Smørkrem er godt, det blir stivt og holder seg pent. Pisket kremfløte er bare godt og pent når det er helt ferskt, smørkrem blir nesten bedre dagen etter.

Kremortartari kalles også vinstein, og has i for å forhindre at sukkeret krystalliserer seg. Du får det på apoteket.

Men en god smørkrem oppskrift er å ta like deler (i vekt) av melis og smør, f.eks. 200 gr av hver. Pisk leeeeenge, minst fem minutter, gjerne mer. Noen skjeer melk, og masse vaniljesukker/essens. Eller kakaopulver, smeltet sjokolade, smeltet hvit sjokolade eller andre smakstilsetninger.
 
ORIGINAL: Miriel

ORIGINAL: SleepingBeauty

Jeg tenker smørkrem... Må man lage det med å piske smør og sukker ?? Hva om man bare pisker fløten til den blir som en smørkrem!? Tror dere det blir "stivt" nok!?


Nei, du kan ikke piske fløte til det blir smørkrem. Da ender du opp med en flytende væske med smørklumper i. Se her:  http://mammamiriel.blogg.no/1282665465_buttermilk.html

Du må bruke melis i smørkrem, ellers vil sukkeret knase.
Smørkrem er godt, det blir stivt og holder seg pent. Pisket kremfløte er bare godt og pent når det er helt ferskt, smørkrem blir nesten bedre dagen etter.

Kremortartari kalles også vinstein, og has i for å forhindre at sukkeret krystalliserer seg. Du får det på apoteket.

Men en god smørkrem oppskrift er å ta like deler (i vekt) av melis og smør, f.eks. 200 gr av hver. Pisk leeeeenge, minst fem minutter, gjerne mer. Noen skjeer melk, og masse vaniljesukker/essens. Eller kakaopulver, smeltet sjokolade, smeltet hvit sjokolade eller andre smakstilsetninger.

 
 
Tuuuusen takk! [:D]
 
Back
Topp