Chumas dagbok - Et mirakel på vei til verden

En tråd i 'Våre Dagbøker' startet av Chuma, 20 Mar 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Så flott!!!

  fra app
   
 2. september82 Glad i forumet

  Fantastisk :) <3
   
 3. Mammy Flørter med forumet

  Begynner å bli stor gutt!! Du nærmer deg mål! Jippi og gratulerer! !!!!!!! :-D

  Sent from my GT-I9505 using BV Forum mobile app
   
 4. Chuma Forelsket i forumet

  I kveld har jeg noen sinnsyke smerter nederst i magen/underlivet, på høyre side. Den varer i bare noen få sekunder, men da er det så ille at jeg ligger brettet dobbelt og må bite tennene for ikke å hyle - så er det over, og er helt borte i mange minutter, så kommer det tilbake. Har hatt dette før også, når jeg ikke har vært gravid, da har de sagt at det mest sannsynlig er eggstokken som vrir seg og mister blodtilførsel i noen sekunder. Så dette har muligens ingenting med svangerskapet å gjøre - det er nok ikke noe farlig, bare veldig vondt! Men, men...det går nok snart over! :)

  Har veldig travle dager akkurat nå. Vi har min manns bror og hans familie på besøk fra Ungarn, de har en gutt og ei jente på 7 og 5 år, så det er veldig morsomt for William å ha lekekamerater i huset. Så finner vi selvfølgelig på masse morsomt å gjøre hver dag, noe som er kjempekoselig, men man blir jo mer sliten enn vanlig,,,og det blir mye matlaging til 8 mennesker (ungarere er vant til to varme måltid om dagen), mye rydding og mye styr....men veldig mye kos også da! Været er supert, så vi har vært masse på stranden og badet, på blåbærtur i skogen, i morgen skal vi på båttur, og på mandag skal vi til Gaustadtoppen, tirsdag på Tusenfryd...fullt program hver dag med andre ord, så får jeg heller hvile ut når de har reist! :)

  Håper alle dere andre har en flott sommerferie også!
   
  • Liker Liker x 8
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 5. Mrs Sookie Elsker forumet Novemberskattene 2014 <3

  Da jeg hadde cyste (tvilling som senere ble fjernet med lapraskopi) på ene eggstokken hadde jeg smerter som du beskriver, sinnsykt vondt! :( håper det har gitt seg igjen. Har du fått sjekket at du ikke har fått vanncyster eller noe ila svangerskapet? De kan jo komme og gå.

  Sent from my HTC One using BV Forum mobile app
   
 6. villvin Forelsket i forumet

  Jeg har også hatt samme smerter som du beskriver pga cyste. Håper du ikke sliter deg helt ut☺ kos dere masse det fortjener dere virkelig☺

  Sent from my SM-G900F using BV Forum mobile app
   
 7. Chuma Forelsket i forumet

  Ja, det er meget mulig det er snakk om cyster, jeg har PCO så jeg har hatt masser av dem opp gjennom årene. Det har vært bedre noen dager igjen nå!

  I går reiste besøket, og det er blitt stille i huset igjen. Har en god del husarbeid å ta igjen etter dem, men William er så lei seg fordi de dro at jeg tror jeg heller skal bruke dagen til å finne på noe ekstra hyggelig for ham! Det skal visst bli skikkelig varmt i dag også, så det blir nok en del bading også tenker jeg. Bekkenløsningen har meldt seg for fullt, så våre vanlige aktiviteter begrenser seg en del, men svømming går fremdeles greit. William har blitt så flink til å svømme i løpet av de siste ukene, og nå hopper han fra 3 meter'n, det gjorde ikke jeg da jeg var 6!

  Uke 31 - nå er det bare oppløpssiden igjen! William kom i uke 35 og da sa de at jeg var heldig som fikk gå såpass lenge - det ser ut til at jeg skal bli like heldig nå også. Edvin ligger høyt oppe i magen og har ingen planer om å komme på en god stund ennå. Kjennes mere ut som han prøver å finne veien ut oppover, begynner å bli dårlig plass til mage og lunger og slike bagateller... :)
   
  • Liker Liker x 6
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Tofus Elsker forumet Desemberskatter 2016

  Åh det er så gøy å følge med deg. :-D Det er så velfortjent! Lykke til med innspurten!

  Sent from my GT-I9100 using BV Forum mobile app
   
 9. gutt09jente11 Forumet er livet

  Sååå bra!!! :D
  Dette går jo kjempe fint . :) Det er kjempe bra at du oppdaterer her, har tenkt mye på deg. :)
   
 10. AnnLykkelig Juni12s Inkluderende VIP Aprilbarna`15

  Så godt å høre at alt er bra med den lille i magen :D Leit å høre at bekkenløsningen har meldt sin ankomst! Men som du skriver, nå er det bare oppløpssiden igjen! :D

  Sent from my GT-I9305 using BV Forum mobile app
   
 11. Chuma Forelsket i forumet

  I dag har vi kost oss med å pakke frem Williams gamle babyklær - hadde 20 banankasser stående på loftet. William syntes det var veldig stas å se klærne han har brukt en gang, og for meg brakte det frem mange koselige minner!

  image.jpg image.jpg

  Dette er bare de kassene merket 0-3 måneder. Tror dere det blir nok eller? ;-)


  image.jpg
   
  • Liker Liker x 7
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. gutt09jente11 Forumet er livet


  hihi, sååå kos :D Og mye fine klær :D Blir stas å kunne bruke opp alt dette ja :D Og ja, jeg tror dere har nok :p
   
 13. miss piggy Gift med forumet

  Hihi, så morsomt! Tror kaaaaanskje dere har nok klær ja ;-)
   
 14. Mammy Flørter med forumet

  Å så morro og koselig! Det blir hvertfall ikke lite med klær for Edvin :)

  Sent from my GT-I9505 using BV Forum mobile app
   
 15. Lilla Gumman Forumet er livet Septemberlykke 2016 Septembermødre <3

  Herlig!!! :-D Og godt å se det ikke bare er her det er stablet vekk vanvittige mendger med babytøy... ;) Gleder meg noe vanvittig til å gjøre akkurat det samme!!! Men må vente til samboer kommer hjem fra sjøen, for har ikke helse til å flytte esker selv akkurat nå... Koselig å ha noe å glede seg til også da.... :)
   
 16. Chuma Forelsket i forumet

  Da sitter vi i bilen på vei til Kristiansand - overnatter der i natt, dyreparken i morgen! Blir nok tungt å gå rundt en hel dag, men det er verdt det for Williams skyld, det blir mye mindre reising på oss denne sommerferien enn det vi er vant til, så det er fint at han likevel får noen morsomme opplevelser. Snart begynner skole og en hel ny hverdag for oss alle!
   
 17. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Kos dere. Dyreparken er kjekt, vi var der for et par uker siden. Pass på å sette deg ned her og der

  fra app
   
 18. Tøffe Meg :) Flørter med forumet

  Lykke til i innspurten :) Vi ventet barn samtidig i februar 2010 :)
   
 19. gla'jenta78 Elsker forumet MAI 2013 Septembermødre <3

  Kos dere masse :D
   
 20. Knerten07 Forumet er livet VIP

  Håper dere har hatt en kjempefin tur i Kristiansand og at William har storkost seg nå rett før den nye hverdagen starter for ham. Tenk, straks skolegutt! Det er stort :Heartbigred. Og du som snart er 33 uker. Det hadde jeg aldri våget å tro om du hadde spurt meg for ett år siden. FANTASTISK, Chuma. Jeg følger med deg hele veien og teller ned. Så moro å ta frem alle klærne dere har fra tidligere. Utrolig rørende å se den vordende storebroren i en stor haug med babyklær som han selv har brukt før. Nå er det snart lillebror Edvin som skal bruke dem. Håper du klarte deg gjennom turen i Kristiansand med den stadig voksende magen! :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden