Chumas dagbok - Et mirakel på vei til verden

En tråd i 'Våre Dagbøker' startet av Chuma, 20 Mar 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. MammoC Elsker forumet

  Så fantastiske nyheter!:) Krysser alt jeg har for at det holder seg sånn heelt til september!♥♥♥

  Sent from my GT-I9300 using BV Forum mobile app
   
 2. Starbucks Forumet er livet

  ❤❤❤❤

  Sent from my GT-I9505 using BV Forum mobile app
   
 3. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Å, så deilig oppdatering!
   
 4. *Nyperose* Guest

  Åh nå fikk jeg gåsehud over hele meg❤️❤️❤️


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
 5. Atu Glad i forumet Sensommerbarna 2016 Julibarna2014

  Fantastisk <3

  Sent from my GT-I9305 using BV Forum mobile app
   
 6. Raro Elsker forumet Desemberskatter 2016

  Så utrolig fine ord:):love7 å så utrolig fine nyheter.:) Følger med deg:gen014
   
 7. megbaremeg! Elsker forumet Oktobermirakler 2013

  <3


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
 8. RANDÅLF Forumet er livet Oktobermirakler 2013 VIP

 9. Beate Elsker forumet

  Herlighet så godt å høre! Dette skal gå bra!


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
 10. gutt09jente11 Forumet er livet

  Sååå bra :D
  Dette skal gå bra! :D For en herlig oppdatering!
   
 11. Lilla Gumman Forumet er livet Septemberlykke 2016 Septembermødre <3

  Oi, så gla jeg ble av den oppdateringen... Heia Chuma og heia mirakelbabyen!!!!! :)
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Tuppeline Forumet er livet VIP Augustmødrene 2014

  Så godt å hør :) Gratulerer med over 17 uka å fortsatt god påske :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. gla'jenta78 Elsker forumet MAI 2013 Septembermødre <3

  Fantastiske nyheter :) Håper du nyter påsken med familie og venner :)

  Sent from my GT-I9000 using BV Forum mobile app
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. Knerten07 Forumet er livet VIP

  For en fantastisk oppdatering fra deg på fredag, Chuma! Hurra for deg og den lille spiren i magen! Dette går veien og vi er mange som følger med deg. Ha en fortsatt god påske, snart siste fridag. Nyt solskinn og varme. Jeg tror solen skinner for deg og den lille! :)
   
 15. Kone/Mor Elsker forumet

  Ønsker deg masse lykke til:) Har følgt med deg i maaange år her inne og unner deg so inderleg å få gjennomføre dette svangerskapet:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Chuma Guest

  Alt går helt fint nå - ingen grunn til å tro at ikke dette skal ende godt! Har null bekymringer om dette nå! :)

  Skulderen og armen derimot blir bare verre og verre, så nå skal jeg ringe og få meg en legetime. Har så mye smerter nå at jeg ikke får til noe lenger. Det vil si, jeg har funksjon i armen, men det gjør veldig vondt, og nå føler jeg at jeg henger etter i alt jeg skulle hatt gjort, og hverdagen går ikke lenger. Er vant til muskel og leddsmerter, det har jeg hatt i åresvis pga scoliose i ryggen, men dette er noe annet og mer, for slike smerter har jeg aldri opplevd før. I går sa jeg til mannen min at jeg heller tar et par fødsler på rappen istedet for dette her! :)

  Men bortsett fra det har vi hatt en fin påske! Masse familietid, masse turer i skog og mark og i går hadde vi en laaang tur på vannet. Vi bor rett ved et vann og har strandlinje på tomta, så vi bruker mye tid i båt eller kano, og ute i naturen ellers. William var til og med ute i fjorden og vasset i helgen - heldigvis kom han ikke lenger enn til leggene før han måtte gi seg! Deilig med så supert påskevær! Håper dere andre har kost dere også! :)

  bilde.jpg
   
  • Liker Liker x 6
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. Knerten07 Forumet er livet VIP

  Håper du kan få litt hjelp mot skulder- og armsmertene, Chuma! Uholdbart å gå på denne måten og det finnes garantert hjelp på en eller annen måte. Riktig god bedring!

  Herlige William som den stolte båtfører. Ser fantastisk ut! Godt at du ikke er bekymret for svangerskapet. Som du selv sier, alt går bra nå og da er det ingen grunn til å bekymre seg. Slik vil vi har det i fortsettelsen også, ja. Ha en fin uke i solskinnet! :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. Mariamamma Forelsket i forumet

  Hei Chuma! Vet du, jeg kom tilfeldig over denne dagboken din, og måtte bare legge igjen et aldri så lite spor. Jeg ble så innmari grepet av din og Mikaels historie, husker jeg gråt og gråt og gråt da den vesle skatten din ikke fikk møte livet..
  Og nå måtte jeg si at jeg ble helt boblende glad for å lese om den nye lille du bærer på, som det går kjempebra med! SÅ fantastisk, Chuma! <3 <3 <3 Ønsker deg og den lille et finfint svangerskap, og kommer nok til å følge litt med dere her inne :)
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 19. *TryllTryll* Stolt 3barnsmor <3

  Fantastisk <3

  Dette lille mirakelet må vere ein gave frå lille Michael til mammaen og pappaen sin som takk for eit dei elska han så høgt, men som likevel måtte forlate denne jord så alt for tidlig..
  Klem <3
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 20. Chuma Guest

  Det var en koselig måte å se det på! Jeg har slitt litt med en slags "dårlig samvittighet" overfor Mikael fordi denne nye babyen nå får alle de sjansene som han ikke fikk. Vanskelig å forklare, det er jo ikke noe rasjonelt ved det i det hele tatt. Denne babyen skal få livets gave, mens Mikael ble frarøvet det. Det føles feil på alle måter - samtidig så er det jo slik livet er, man må bare akseptere det og ikke prøve å dra inn begreper som "rettferdighet", for det kan ikke brukes om slike ting.
  Denne babyen kan aldri erstatte ham vi mistet, men han vil fylle det store tomrommet han etterlot seg. Jeg lovte Mikael, mens han ennå levde, at vi aldri skulle glemme ham, og jeg har lurt på om denne ny babyen vil få minnet hans til å blekne. Men det blir kanskje ikke slik i det hele tatt. Et mammas hjerte utvider seg for hvert nye barn for å romme kjærligheten til dem alle, det er ikke slik at det blir mindre på hver om det kommer fler.

  Jeg får ta lærdom av William, og hans barnlige og ukompliserte måte å se tingene på. For ham blir dette lillebror nummer to (han snakker altid om ham som en gutt!). Den ene kan vi kun besøke på kirkegården, den andre skal få bo hjemme hos oss. I påsken malte vi påskeegg, og William lagde et til hver til alle i familien. Det ble et rosa egg til meg, og fire lyseblå! I hans øyne vil Mikael alltid være en del av familien, og det er rørende, sårt, men aller mest godt, at han klarer å se så naturlig på det og alltid har et rom for ham i hjertet sitt.
   
  • Liker Liker x 16
  • Hjertelig Hjertelig x 10

Del denne siden