Bugaboo Fox

En tråd i 'Mai 2018' startet av Mammalicious, 1 Feb 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. KaliMa Forelsket i forumet Mailykke 2018

  Hehe, det er nå litt festlig med dere Bugaboo elskere :knegg:

  Siden det er en del av dere som sverger til dette merket her så må jeg bare spørre om noe jeg har lurt på en stund:
  Er ikke sittedelen på disse vognene ekstremt liten? Eller er det bare synsbedrag? :wideyed:
   
 2. flubber Elsker forumet *MIA* Mailykke 2018

  Jeg sverger ikke. Aldri hatt en bugaboo jeg, men synes den ser både fin og praktisk ut, så har veldig lyst på en nå [emoji6]
  Så har ikke erfaring meg hvordan den faktisk er i bruk dessverre. Til de to andre hadde vi tfk og var superfornøyd med den [emoji2]
   
 3. Mammalicious Glad i forumet Mailykke 2018

  Har heller aldri hatt Bugaboo før. Men syns den ser veldig fin ut, gleder meg til å prøve.
   
 4. Spiren2018 Glad i forumet Mailykke 2018

  Jeg har heller aldri hatt en selv, men stort sett alle venninnene mine har hatt buffalo i tur og orden, og ingen har noe å utsette på vogna, og sier de er SÅ fornøyd. Jeg skal teste nå, og se om det er noe i det de sier [emoji12] har tenkt det samme som deg ang sportsdelen, men ellers synes jeg den virker super!
   
 5. Marthemor14_16 Elsker forumet Mailykke 2018 Septembermødre <3 ♡Junigull 2016♡

  Sittedelen e ikkje liten... her kan storesøster på 3,5 år fortsatt sitte i den... både i buffalo og donkey... så det e nok synsbedrag! [emoji6]
   
  • Liker Liker x 1
 6. KaliMa Forelsket i forumet Mailykke 2018

  Det er jo bra! Eldste her var veldig lang for alderen så jeg er nok over gjennomsnitt opptatt av lengde på sportsdelen :knegg:
  Var egentlig bare nysgjerrig, vi har kjøpt en helt annen vogn og Bugaboo var ikke aktuelt for oss av andre grunner (enn lengde på sportsdel) :)
   
 7. KaliMa Forelsket i forumet Mailykke 2018

 8. Marthemor14_16 Elsker forumet Mailykke 2018 Septembermødre <3 ♡Junigull 2016♡

  Lange barn her og! [emoji6]
   
 9. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Jeg sverger til Bugaboo! Helt til jeg finner en ny favoritt :D

  Neida, den er ikke ekstremt liten-men mindre enn f eks Babyjogger sine. Vår lange unge kunne fint bruke den til han var tre år, og etter det hadde ikke vi behov for annet enn sportstrille til ferie osv.

  Vognene er jo smalere og nettere i modellen enn mange andre, så tror det er synsbedrag. Sportsdelen er den beste, tre liggestillinger var perfekt med kolikk/refluksunge, og det at den ikke henger helt pinnstivt på understellet (gir litt ekstra rugging) hjalp til med å få han til å sove.
   
 10. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Når det er sagt-vi har kjøpt en brukt Babyjogger City Mini GT nå, og han som snart er fem fikk fint plass i sportsdelen-han er tynn da, men veldig lang. Akkurat det var ikke jeg så fornøyd med-har ikke tenkt å begynne å trille han igjen ;)
   
 11. KaliMa Forelsket i forumet Mailykke 2018

  Haha, nei han på fem får vel bruke beina :hilarious:

  Sist gang endte med å kjøpe Cite Lite når jenteungen var ca 2 år, vi var nødt til å ha noe å trille med til og fra bhg. Den var jo skikkelig romslig og god, allerede på det tidspunktet syntes jeg kombivogna som tok kvelden var litt snau. Hun var som sagt veldig lang da, men akkurat derfor regner jeg med at gutten som kommer nå ikke er av det stutte slaget han heller. Hadde lyst på City Elite denne gangen, men fant ut at jeg ikke orket å ha sittedel som ikke var vendbar, til slutt endte vi opp med Britax Go Next. Den er jo også en av de vognene som er lengst i sittedelen. Om vi faktisk ender opp med å bruke den hele vognperioden er en annen sak :p Men det er nå i allefall tanken, at det er fint å ha den muligheten ;)

  Bugaboo gjør tydeligvis mye riktig da, det skal de ha for. For det er helt tydelig at mange er veeeldig fornøyde med vognene sine!
   
 12. flubber Elsker forumet *MIA* Mailykke 2018

  Apropos lengde på sportsdelen så husker jeg fra da vi ventet storesøster og kjøpte tfk'en. Da var bonusgutten min 6 år og han fikk faktisk plass i vognen! Så den er ihvertfall stor nok [emoji23]
   
 13. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Ja, han må nok pent det ;) selv om jeg mistenker at det nok blir begge to oppi der hjem fra barnehage og skole enkelte ganger.
  Ønska oss en trehjuling i tillegg til Bugabooen, så da passa det bra at noen venner solgte sin billig. Er kjekt med to vogner ja-tenker at Bugabooen blir stående her hjemme som sovevogn og at vi bruker GTen til daglig.
   
 14. flubber Elsker forumet *MIA* Mailykke 2018

  Var og kikket på den idag, og jaggu om vi ikke måtte bestille oss en ja [emoji1]
  Håper bare den kommer før frøkna da, siden der fort kunne være 6 uker bestillingstid ++ i følge hun vi snakket med (er 31 uker på vei nå) [emoji23]
   
  • Liker Liker x 1
 15. SunnyAtmosphere Blir kjent med forumet

  Vi hadde TFK fra før, men trengte en vogn som tok mindre plass, slik at vi får med mer i den minste bilen også. Derfor ble det impulshandling av vogn for to uker siden, og valget falt fort på bugaboo Fox.Er bare så utrolig fornøyd! Gleder meg virkelig til tiden fremover med denne
   
 16. flubber Elsker forumet *MIA* Mailykke 2018

  Samme som oss det. Vi hadde tfk og kjøpte en fox nå for å få plass i bilen (det var ihvertfall unnskyldningen for å kjøpe ny vogn [emoji6])
   
 17. Cadillac Forumet er livet Sommerfuglene August 2018

  Har bestilt denne nå vi også. Hadde Cameleon for 10-11 år siden og var fornøyd. Denne opplevde jeg enda mer solid, stødig og lettrillet, så gleder meg til å få den i hus. Lang bestillingstid, Bugaboo har feilberegnet etterspørselen og ligger på etterskudd på produksjonen men det får stå som prøve. Heldigvis ikke termin før juli/august.
   
 18. flubber Elsker forumet *MIA* Mailykke 2018

  Såpass! Vi fikk beskjed om opp til 6 uker leveringstid da vi bestilte i mars (?), og fikk mld dagen etter om at vi kunne hente den [emoji23] Helt teit [emoji23]
   
  • Morsom Morsom x 1
 19. Cadillac Forumet er livet Sommerfuglene August 2018

  Så vittig! Her ble jeg forespeilet primo juli, og tenkte forberede meg på at det kunne gå enda lenger, men kan hende det ikke blir sååå ille!? Vil jo helst ha den NÅ!
   
 20. flubber Elsker forumet *MIA* Mailykke 2018

  Får håpe det går kortere tid. Den er ihvertfall grådig fin, og gleder meg til å begynne bruke den.

  Nå bestilte vi rett i de tider den ble lansert, så er jo mulig det er derfor de hadde så lite peiling på tidene når vi kjøpte.
   

Del denne siden