Brystimplantater under og etter svangerskap

En tråd i 'Amming og ernæring' startet av Tillea, 29 Okt 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tillea Forelsket i forumet Septemberlykke 2021 Augustbarna 2021

  Vi planlegger svangerskap og har forsøkt et par mnd nå uten hell. Jeg er så usikker på om vi skal utsette prøvingen og jeg skal fjerne mine silikonimplantater før svangerskap. Noen som har erfaringer med graviditet/svangerskap med silikon og påfølgende amming? Og evt erfaringer med å fjerne implantater?
  Jeg tenker det er lurt å fjerne før svangerskap for å unngå ekstra mye spreng og at huden strekkes ekstra mye med implantat og melk. Jeg tenker at det å få rettet opp i etterkant vil bli mer utfordrende etter svangerskap med implantat og mer strekk på huden. Samtidig er jeg utålmodig og ønsker å fortsette prøvingen. Jeg vet jo også at mange med naturlige bryster også får bryster de ikke er fornøyde med i etterkant og uansett gjør noe med det.
  Jeg har hatt de i 10 år snart og har ingen komplikasjoner annet enn at jeg er lei og syns det er tungt. Det er jo kjent at mange uansett må skifte de hvert 10-20 år. Er dog veldig nervøs for hvordan jeg føler meg uten. Tok de da jeg var 19 år og hadde da ingen bryster.
  Jeg kan få operasjon i desember/januar om jeg ønsker, det er like sannsynlig at vi ikke blir gravide om vi fortsetter prøvingen som om vi blir det. Vingler hver dag mellom å la det være opp til skjebnen og fortsette å prøve, eller ta styring og gjennomføre operasjonen først.
   
 2. Mia_mini Elsker forumet

  Jeg kan ikke si noe om implantater, men hadde selv veldig mye melk med første.
  Det var tider jeg måtte pumpe melk mellom amminger, fordi det sprengte og var så vondt.
  Så jeg tenker jo mindre det er som konkurrerer om plassen jo bedre.
  Mulig du kan få plass mer melk da også? Men det var bare en teori :)
   
 3. Spinam Glad i forumet Julegavene 2019

  Det vil jo avhenge av størrelsen på implantatet. Jeg har gjort begge deler, vært gravid og ammet uten implantat for så å bli gravid og amme igjen 2 ganger uten noe problem. Men jeg har ikke forstørret de mye, bare akkurat nok til å fylle den tomme huden fra første. Jeg får veldig store bryst når jeg er gravid og ammer og trives dårlig med store bryst. Det bør du tenke på om du blir gravid, de eser ut for noen ganske tidlig.
   

Del denne siden