Blodtypetest

En tråd i 'Prøver/gravid med hjelp av donasjon' startet av Miranda76, 2 Aug 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Miranda76 Andre møte med forumet

  Hei! Vi har starta prosessen med en klinikk i Praha. De ønsker å vite blodtypen vår. Jeg fikk sjekket det hos gynekolog men fastlegen til samboeren min vil ikke ta for han. Noen som har tips til hvor han kan få tatt?
   
 2. Ellemello Flørter med forumet Assistert-jentene

  Jeg er tidligere blodgiver og fikk den fra blodbanken. Tror ikke fastlege kan nekte ta. Er det vanskelig har dere kanskje en Fürst i nærheten? Der trenger dere ikke rekvisisjon fra lege. Er det tatt blodprøver der tidligere, evt på sykehus, kan nok det sjekkes. Men trenger dere virkelig hans? Det er jo for å vite at donor har en blodtype som matcher deg sånn at embryo ikke støtes bort? Anyway, lykke til!
   
 3. Miranda76 Andre møte med forumet

  Ok, da får vi prøve furst. Takk Er det ikke vanlig at klinikkene trenger å vite mannens blodtype?
   
 4. Bjørka Flørter med forumet


  Hvis han har vært i militæret.. pleier de å få tatt en test der. Det smykket de får angir blodtypen hans. Hvis han da ikke har vært der, kontakt en gynekolog der dere bor og forklar saken. Ikke umulig at du må inn til kontroller her hjemme før du reiser ned til klinikken og da er det godt å ha en man er alliert med lokalt.
   
 5. Miranda76 Andre møte med forumet

  Ja har funnet en gynekolog som vil hjelpe meg så får vente og høre med henne. Syns bare det er merkelig at fastlegen er så uhjelpsom
   
 6. Bjørka Flørter med forumet

  Kjip fyr..
   

Del denne siden