Bli med i TERMINGRUPPEKRIGEN! Vinn flotte premier

En tråd i 'Januar 2012' startet av Janet, 4 Okt 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Janet Guest

  Bli med i TERMINGRUPPEKRIGEN! Vinn flotte premier

  Start: Fredag   5. okt
  Slutt: Onsdag 31.okt

  Dere kan vinne flotte premier!

  Den termingruppen som lager mest aktivitet i form av antall kommentarer/tråder fra fredag 5. oktober vinner! (Det er viktig at dere oppretter nye tråder og kommenterer i, vi teller ikke innleggene i tråder laget før 5.oktober.)

  Skriv gjerne i denne tråden om du deltar. Hvis din gruppe vinner TERMINGRUPPEKRIGEN så tar vi en trekning blant de som deltok ifm. med premieutdeling. En bruker kan bare vinne 1 premie, dette slik at premiene blir spredt over flere brukere i termingruppen som vinner.

  NB. Innlegg i lukkede rom teller ikke med.

  Premiene leveres av HTS Gruppen og Mamatoola.dk:
  Nr. 1.Voksi City (Verdi 1999 kr)


   

  VOKSI® CITY er en av Voksi familiens nyheter. Voksiposen kombinerer materialvalg med smarte funksjoner og oppfyller foreldres krav. Voksi City kan brettes helt ut og brukes som leketeppe eller dyne, eller den kan strammes inn for å gi en lun varme. www.voksi.no

  Nr. 2.Stelleveske/(pc-veske) Elizabeth fra Storksak (Verdi 1999 kr)
  Kåret til beste babybag i 2011 av Junior Design Awards (Britisk magasin).


  Nr.3.Stelleveske/(pc-veske) Elizabeth fra Storksak (Verdi 1999 kr).

  Kåret til beste babybag i 2011 av Junior Design Awards (Britisk magasin).



  Om stelleveskene:

  Elizabeth er en klassiker fra kolleksjonen til Storksak fra tidenes morning. Den er laget av luksuriøst forvasket lær som bare blir penere med tiden. Denne stellevesken passer dessuten også til de fleste bærbare pcer, og nettopp derfor kan du bruke denne som stelleveske mens du har små barn og siden som pc-veske. Den har to utvendige lommer, en skjult mobillomme og 10 innvendige lommer, samt en isolert flaskepose. Det medfølger ekstra justerbar skulderstropp, avtagbar makeup veske og avtagbar flaskeinnsats. Inderforet er også vaskbart.



   

Del denne siden