Moo Gift med forumet 10 Sep 2008 #3 Det er i forbindelse med matlaging ja. Skal jeg bare legge kålet (som skal blansjeres) ned i kokende vann og ta det opp igjen etter få sekunder da?
Det er i forbindelse med matlaging ja. Skal jeg bare legge kålet (som skal blansjeres) ned i kokende vann og ta det opp igjen etter få sekunder da?
shannon Forumet er livet Oktobermirakler 2013 VIP Augustlykke 2015 10 Sep 2008 #5 Blansjere Forvelle, gi et raskt oppkok. Kokevannet slås ut.[;)] på skolen lærte vi også at det skulle avkjøles kjapt, gjerne legges i isbiter. Grønnsakene får en mye friskere farge på den måten[;)]
Blansjere Forvelle, gi et raskt oppkok. Kokevannet slås ut.[;)] på skolen lærte vi også at det skulle avkjøles kjapt, gjerne legges i isbiter. Grønnsakene får en mye friskere farge på den måten[;)]