Bløtkokt egg

Mom87

Forelsket i forumet
Jeg spiste bløtkokt egg i påsken og leste senere at jeg ikke burde spise egg som er bløtkokt...gjør dere det?
 
Jeg spiser bløtkokt egg, speilegg, desserter laget av eggedosis osv. Skal visst være forsiktig med egg når man er i utlandet, men så vidt jeg vet skal norske egg være trygge å spise rå, om du vil.
 
det er ikke fare for salmonella i norske egg. :) jeg spiser det bløtkokt.
 
Godt å lese at norske egg er trygge, for dette har ikke streifa meg:shy:
 
Jeg spiste bløtkokt egg i påsken og leste senere at jeg ikke burde spise egg som er bløtkokt...gjør dere det?
I Norge kan du trygt spise både rå egg (i f.eks eggedosis) og bløtkokt egg. Norske egg har veldig sjelden salmonella og regnes som trygge for gravide. MEN i utlandet skal du kun spise hardkokte egg. Pass deg også for litt bløt eggerøre og speilegg med bløt plomme.

Men i Norge er det altså trygt.
 
Back
Topp