Blødning 6 uker etter fødsel?!

En tråd i 'Jordmødrene Grethe og Ragna' startet av Caressa, 18 Nov 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Caressa Elsker forumet Oktobermirakler 2013

  Hei! Jeg fødte for seks uker siden. Har de siste ukene bare hatt brun utflod etter renselsen. I helgen hadde vi samleie, og rett etter fikk jeg murringer i magen og spor av friskt blod. Dagen etter blødde jeg mer, og har fortsatt murringer. Dette er nå 4 dager siden og jeg blør friskt enda. Men ikke så mye som ved en menstruasjon, holder å bruke truseinnlegg. Men i dag så blødde jeg masse i ett par timer og så stoppet det opp, tilbake til truseinnlegg. Hva er dette?? Sluttet å amme for 3 uker siden. Syns det er rart å begynne å blø rett etter samleie, og mengden tilsvarer jo ikke en menstruasjon. Burde ikke renselsen være over?
  Blir jo litt småbekymret.  Og kan man virkelig bli gravid 6 uker etter en fødsel? Når renselsen ikke er helt over engang? Har hørt at man er mer fruktbar da, stemmer det?

  Takk :)

  Sent from my HTC One X+ using BV Forum mobile app
   
  Last edited: 20 Nov 2013
 2. Goldenchild Glad i forumet Sommerfuglene <3

  Jeg er ingen fagperson, så jeg skriver bare av egen erfaring. Jeg ble gravid under renselsen, men jeg mistet etter 8 uker. Hadde brun utfold og blødde friskt blod om hverandre stort sett hele veien. Det stoppet ikke etter jeg mistet heller, så jeg måtte ha utskrapning før det normaliserte seg.
   
 3. Caressa Elsker forumet Oktobermirakler 2013

  Hvordan fant du at du var gravid? Altså, hadde du noen mistanker eller? Mtp blødningene. For jeg blør jo nå enda, holdt på siden fredag kveld. Har litt menssmerter. Burde jeg ringt lege? Er jo seks uker siden fødsel. Tenkte på infeksjon, men da burde man vel ha smerter..(?)

  Sent from my HTC One X+ using BV Forum mobile app
   
 4. Goldenchild Glad i forumet Sommerfuglene <3

  Jeg hadde ikke noen andre smerter enn etterveér og mensmurringer nå og da.
  Jeg dro til legen for jeg tenkte at det var underlig at jeg fortsatt blødde. Da fant han ut at jeg var 6 uker på vei.
  2 uker etter, mistet jeg. Dro til legen igjen, der han bestilte time til gyn. Fikk time 2-3 uker etter eller noe, og siden jeg enda blødde, fikk jeg time til utskrapning dagen etter.
  Jeg hadde nok kontaktet legen om jeg var deg. For å være på den sikre siden:)
   
 5. Caressa Elsker forumet Oktobermirakler 2013

  Oi såpass ja! Hvor lenge etter fødsel var det du dro til lege?
  Ja får vel kontakte lege:) syns jo det er rart om samleie er grunnen til mer blødning og.. og kan vel ikke være mens når man ikke behøver bind engang :confused:

  Sent from my HTC One X+ using BV Forum mobile app
   
  • Vinner Vinner x 1
 6. Goldenchild Glad i forumet Sommerfuglene <3

  Jeg var til den vanlige 6 ukers-kontrollen, og jeg blødde fortsatt litt da. Legen sa jeg fikk følge med litt, men at det var vanlig at man hadde litt spotting enda en liten stund. På den timen var jeg nok 2 uker på vei, uten å vite det...
   
 7. Caressa Elsker forumet Oktobermirakler 2013

  Jøss.. Hva var årsaken til blødningene da? Beklager mye spørsmål :oops:

  Sent from my HTC One X+ using BV Forum mobile app
   
 8. Goldenchild Glad i forumet Sommerfuglene <3

  Man gjør ofte det når man lurer på noe ;)
  Jeg tenkte som så at det var litt i tidligste laget og bli gravid etter så kort tid etter en fødsel, så kroppen "strevde" vel med å finne ut av hva den skulle gjøre. Livmoren bruker jo en viss tid på å gå tilbake til normalen etter en fødsel, og for så og bli gravid igjen var nok ikke det beste som kunne hende.
  Det er jo ikke dermed sagt at du kan være gravid igjen siden du blør. Det kan være en virkning på sammentrekinger etter en orgasme :) Men som sagt...jeg ville nok rådføre meg med legen, og kanskje få en henvisning til gyn.
   
 9. Caressa Elsker forumet Oktobermirakler 2013

  Hehe ja:p nei altså skjønner ikke helt hvordan graviditet kan være årsak til blødninger heller jeg, men du blødde altså pga det? Ja det er nok litt i tidligste laget for kroppen å skulle gjennomgå ett svangerskap til så raskt. Kroppen får jo ikke hvilt seg.

  Sent from my HTC One X+ using BV Forum mobile app
   
 10. Goldenchild Glad i forumet Sommerfuglene <3

  Alt blir jo spekulasjoner selvfølgelig uten en skikkelig undersøkelse, men med meg mente gynekologen at det var nok grunnen for at jeg fortsatte og blø.
  Håper du finner raskt ut av ting, og at du slipper å gå sånn lenge. Jeg vet hvor ubehagelig det er :)
   
 11. Caressa Elsker forumet Oktobermirakler 2013

  Ok=) ja håper jeg og,må vel uansett bestille meg time til 6 uker kontrollen nå:) Takk for at du delte erfaringer :)

  Sent from my HTC One X+ using BV Forum mobile app
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden