Hei dere smartinger!
Her i hjemmet har vi egentlig begynt å bruke bivokspapir i stedet for plastfolie, men har ikke turt å bruke det på ting som mini skal spise. Er usikker på om det kan være giftig for barn under 1 år på samme måte som honning, noen som vet? Har latt være for sikkerhets skyld, men har egentlig ikke lyst å bruke så mye plast som jeg gjør nå...
Her i hjemmet har vi egentlig begynt å bruke bivokspapir i stedet for plastfolie, men har ikke turt å bruke det på ting som mini skal spise. Er usikker på om det kan være giftig for barn under 1 år på samme måte som honning, noen som vet? Har latt være for sikkerhets skyld, men har egentlig ikke lyst å bruke så mye plast som jeg gjør nå...
Det skal ganske høy varme til med matvarer som inneholder honning i alle fall: en indre temperatur i maten på minst 121 °C i mer enn 12 sekunder eller 100 °C i 25 minutter. (Fra Matportalen).