Bilstol

Spireliten

Gift med forumet
Himmelbarn
❤️Mailykke 2022❤️
Aprilspirene 2024❤️
Februarhjertene 2025
Hei,

hvilken bilstol velger dere til babyen? Synes det er vanskelig å finne ut hvilket som er best i en jungel av tester og anbefalinger..

Har sett litt på BeSafe izi go modular, da dette kom best ut i naf sin test? Synes også det virker praktisk med et sete som ikke trenger isofix-base, da vi ikke har egen bil :)
 
Vi har valgt maxi cosi coral, rett og slett pga det at man kan ta ut en del og bilstolen blir lettere å bære med. Veldig greit når storesøsken skal på ting og du må være med :)
 
Vi har besafe izi go med isofix-base, for da kunne vi bruke basen med neste størrelse også. Synes det er utrolig praktisk med basen når vi må bytte bil eller låne bilstolen til svigers. Når neste nå kommer så beltemonterer vi stolen til storebror og bruker basen på babystolen.
 
Vi har besafe modular (bruker isofix og base) og maxi cosi pebble plus (bruker som beltemontert uten base). Sistnevnte er godkjent for bruk ombord på fly, så det er «reisestolen» vår. Dersom dere ikke har egen bil og kommer til å bruke setet på reise, ville jeg gått på pebble plus/et annet sete som er godkjent for bruk på fly.
 
Vi har en maxi cosi pebble etter storesøster, vi hadde ikke bil, så det var en fordel med et bilsete som kunne festes med setebeltene, vi tenker å bruke det samme denne gangen, mulig vi kjøper et isofix feste denne gangen. Storesøster har britax romer dualfix som vi brukte fra babysetet ble for lite. Det er vendbart som er supert for å ta ungen lett inn og ut. Når lillebror vokser ut av babysetet får han arve bilsetet til storesøster, da er det rundt tiden for henne å få et større sete uansett :)
 
Kan ikke alle bilstoler festes med belte i tillegg til base? Er ikke inne i jungelen, men måtte sjekke den vi har og der kan det brukes belte
 
Vi har kjøpt britax siden vi har britax smile-vogn.. Da kan vi bare klikke bilstolen på understellet til vognen! :) Har også lånt oss en BeSafe-stol i bil nr. 2..
 
Back
Topp