Bilstol

Solstråle90

Forumet er livet
Tilgangsansvarlig
VIP
Aprillykke 2016
Mailykke 2018
Hvilke bilstol har dere? Og er dere fornøyd? Tar det stor plass?

Vi trenger en ekstra bilstol til bil nr2. Fra før har vi cybex sirona. Egentlig fornøyd med det, men tenkte om det var noen andre som kan være aktuelle og som tar liten plass? :)
 

Nienor__

Elsker forumet
Aprillykke 2016
Vi har britax Max way, veldig fornøyd. Vi har ikke egen bil, men disponerer gjennom bilkollektiv og familier når vi er hjemme. Trengte derfor en bilstol som passer i de fleste biler og som er lett å montere (beltefestet). Passer fint i mammas polo feks, men Svigers har en splitter ny BMW med verdens dypeste bakseter, der blir det trangt i framsetet fordi stolen ikke går helt inn på setet. Også et pluss at den kan brukes til 25 kg og er en av de stolene på markedet som passer lengst :)
 

-Bambino-

Gift med forumet
Aprillykke 2016
Sommerfuglene
Vi har også cybex cirona og er fornøyd med det, men må nok ha en stol til før vi snur han framover siden cironan er så liten.... hvis dere har plass kan det jo kanskje være lurt å kjøpe Max way eller også axkid minikid... det er vel de bakovervendte stolene som har lengst brukstid... ingen erfaring med de selv da, så sikkert ikke så mye hjelp i det her :s
 

ivussa

Blir kjent med forumet
Vi har recaro zero 1, storfordnøyd med den, men den er som sirona litt liten - vår 100cm lang 3-åring klager ikke men det ser litt trang ut.
 
Topp