biffkjøtt på pizza

lisa91

Glad i forumet
denne hører sikkert til på matforumet men..
 
fann en pakke med biffstrimler i fryseren i dag, så vi tenkte å ha på pizza i dag. så lurer jeg på, må biffen stekes før jeg kan ha den på pizzaen? sikkert dumt spm. men..[8D]
 
jeg bruker å gjøre det, men jeg tror faktisk ikke at du trenger og gjøre det. nå skal jeg ikke si det helt sikkert altså!
 
Nope, det trenger du ikke, og det er faktisk best hvis du ikke gjør det [:)] Bare viktig å huske på at biffen da selvfølgelig må ligge oppå osten, ikke under sånn som mange gjør med kjøttdeig [;)]
 
ORIGINAL: stibli

Nope, det trenger du ikke, og det er faktisk best hvis du ikke gjør det [:)] Bare viktig å huske på at biffen da selvfølgelig må ligge oppå osten, ikke under sånn som mange gjør med kjøttdeig [;)]

 
japp, det har jeg fått banka inn i skallen av min mann[;)] det er visst dødsviktig[8D]
 
ORIGINAL: stibli

Nope, det trenger du ikke, og det er faktisk best hvis du ikke gjør det [:)] Bare viktig å huske på at biffen da selvfølgelig må ligge oppå osten, ikke under sånn som mange gjør med kjøttdeig [;)]

 
har aldri hatt ustekt biff på, så det har jeg aldri tenkt på faktisk!
Hvorfor??
 
jeg personlig ville stekt det, men det er fordi jeg ikke klarer rått kjøtt, selv om det sikkert blir stekt når du legger det rått på pizzaen også
 
ORIGINAL: Embriks mam

jeg personlig ville stekt det, men det er fordi jeg ikke klarer rått kjøtt, selv om det sikkert blir stekt når du legger det rått på pizzaen også

Sign. Får helt noia når samboeren min steker kjøttdeigen bare sånn halvveis for det skal jo inn i ovnen likevel. Usj!
 
ORIGINAL: Embriks mam

jeg personlig ville stekt det, men det er fordi jeg ikke klarer rått kjøtt, selv om det sikkert blir stekt når du legger det rått på pizzaen også
 
ORIGINAL: *Smula*

ORIGINAL: stibli

Nope, det trenger du ikke, og det er faktisk best hvis du ikke gjør det [:)] Bare viktig å huske på at biffen da selvfølgelig må ligge oppå osten, ikke under sånn som mange gjør med kjøttdeig [;)]


har aldri hatt ustekt biff på, så det har jeg aldri tenkt på faktisk!
Hvorfor??

 
Steker du den på stekepannen først, og så legger den på pizzaen som skal inn i ovnen i 15 min så blir den stekt to ganger. Legger du den rå oppå (i tynne strimler selvfølgelig) blir kjøttet mye mørere, nettopp fordi kjøttet stekes bare 1 gang istedenfor 2 [;)] Det blir like lite "rått" om du steker det en gang eller to ganger, for dere som skriver det. Hvis dere ikke vil ha "rått" kjøtt på pizza så kan dere heller ikke spise pizza ute på restaurant for der gjør de nettopp dette [:)]
 
ORIGINAL: stibli

ORIGINAL: *Smula*

ORIGINAL: stibli

Nope, det trenger du ikke, og det er faktisk best hvis du ikke gjør det [:)] Bare viktig å huske på at biffen da selvfølgelig må ligge oppå osten, ikke under sånn som mange gjør med kjøttdeig [;)]


har aldri hatt ustekt biff på, så det har jeg aldri tenkt på faktisk!
Hvorfor??


Steker du den på stekepannen først, og så legger den på pizzaen som skal inn i ovnen i 15 min så blir den stekt to ganger. Legger du den rå oppå (i tynne strimler selvfølgelig) blir kjøttet mye mørere, nettopp fordi kjøttet stekes bare 1 gang istedenfor 2 [;)] Det blir like lite "rått" om du steker det en gang eller to ganger, for dere som skriver det. Hvis dere ikke vil ha "rått" kjøtt på pizza så kan dere heller ikke spise pizza ute på restaurant for der gjør de nettopp dette [:)]

 
Det skjønte jeg, men det med osten tenkte jeg på![;)]
 
ORIGINAL: *Smula*

ORIGINAL: stibli

ORIGINAL: *Smula*

ORIGINAL: stibli

Nope, det trenger du ikke, og det er faktisk best hvis du ikke gjør det [:)] Bare viktig å huske på at biffen da selvfølgelig må ligge oppå osten, ikke under sånn som mange gjør med kjøttdeig [;)]


har aldri hatt ustekt biff på, så det har jeg aldri tenkt på faktisk!
Hvorfor??


Steker du den på stekepannen først, og så legger den på pizzaen som skal inn i ovnen i 15 min så blir den stekt to ganger. Legger du den rå oppå (i tynne strimler selvfølgelig) blir kjøttet mye mørere, nettopp fordi kjøttet stekes bare 1 gang istedenfor 2 [;)] Det blir like lite "rått" om du steker det en gang eller to ganger, for dere som skriver det. Hvis dere ikke vil ha "rått" kjøtt på pizza så kan dere heller ikke spise pizza ute på restaurant for der gjør de nettopp dette [:)]


Det skjønte jeg, men det med osten tenkte jeg på![;)]

 
Haha, åååååja [;)] Som Monica sier så blir den kokt hvis den ligger under osten. Ligger den oppå så blir den stekt [:)]
 
ååååh, ja seff gjør den det!
 
tok den rett i ovnen uten å steke først, og det ble dødsbra! [:D]
 
Back
Topp