Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ORIGINAL: stibli
Nope, det trenger du ikke, og det er faktisk best hvis du ikke gjør det [:)] Bare viktig å huske på at biffen da selvfølgelig må ligge oppå osten, ikke under sånn som mange gjør med kjøttdeig [;)]
ORIGINAL: stibli
Nope, det trenger du ikke, og det er faktisk best hvis du ikke gjør det [:)] Bare viktig å huske på at biffen da selvfølgelig må ligge oppå osten, ikke under sånn som mange gjør med kjøttdeig [;)]
ORIGINAL: Embriks mam
jeg personlig ville stekt det, men det er fordi jeg ikke klarer rått kjøtt, selv om det sikkert blir stekt når du legger det rått på pizzaen også
ORIGINAL: Embriks mam
jeg personlig ville stekt det, men det er fordi jeg ikke klarer rått kjøtt, selv om det sikkert blir stekt når du legger det rått på pizzaen også
ORIGINAL: *Smula*
ORIGINAL: stibli
Nope, det trenger du ikke, og det er faktisk best hvis du ikke gjør det [:)] Bare viktig å huske på at biffen da selvfølgelig må ligge oppå osten, ikke under sånn som mange gjør med kjøttdeig [;)]
har aldri hatt ustekt biff på, så det har jeg aldri tenkt på faktisk!
Hvorfor??
ORIGINAL: stibli
ORIGINAL: *Smula*
ORIGINAL: stibli
Nope, det trenger du ikke, og det er faktisk best hvis du ikke gjør det [:)] Bare viktig å huske på at biffen da selvfølgelig må ligge oppå osten, ikke under sånn som mange gjør med kjøttdeig [;)]
har aldri hatt ustekt biff på, så det har jeg aldri tenkt på faktisk!
Hvorfor??
Steker du den på stekepannen først, og så legger den på pizzaen som skal inn i ovnen i 15 min så blir den stekt to ganger. Legger du den rå oppå (i tynne strimler selvfølgelig) blir kjøttet mye mørere, nettopp fordi kjøttet stekes bare 1 gang istedenfor 2 [;)] Det blir like lite "rått" om du steker det en gang eller to ganger, for dere som skriver det. Hvis dere ikke vil ha "rått" kjøtt på pizza så kan dere heller ikke spise pizza ute på restaurant for der gjør de nettopp dette [:)]
ORIGINAL: *Smula*
ORIGINAL: stibli
ORIGINAL: *Smula*
ORIGINAL: stibli
Nope, det trenger du ikke, og det er faktisk best hvis du ikke gjør det [:)] Bare viktig å huske på at biffen da selvfølgelig må ligge oppå osten, ikke under sånn som mange gjør med kjøttdeig [;)]
har aldri hatt ustekt biff på, så det har jeg aldri tenkt på faktisk!
Hvorfor??
Steker du den på stekepannen først, og så legger den på pizzaen som skal inn i ovnen i 15 min så blir den stekt to ganger. Legger du den rå oppå (i tynne strimler selvfølgelig) blir kjøttet mye mørere, nettopp fordi kjøttet stekes bare 1 gang istedenfor 2 [;)] Det blir like lite "rått" om du steker det en gang eller to ganger, for dere som skriver det. Hvis dere ikke vil ha "rått" kjøtt på pizza så kan dere heller ikke spise pizza ute på restaurant for der gjør de nettopp dette [:)]
Det skjønte jeg, men det med osten tenkte jeg på![;)]