Biff Bourguignon

fruktbar

Elsker forumet
Det er lørdag og jeg skal rydde å vaske i huset i dag. For jeg får middagsgjester..
Tenkte å prøve meg på Biff Bourguignon.. Har hverken lagd eller smakt det før, men det høres jo så godt ut.. Noen som har noe tips for å få den skikkelig god? Hvordan rødvin skal jeg bruke?? Passer retten for folk i alle aldre.. (fra 2 - 90år)

Eller ville dere lagd noe annet? Må lage noe godt hvertfall [:D]
 
Denne oppskriften jeg tenkte å prøve: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift21372.asp
 
Ingen?? Kom gjerne med andre tips [:D]
 
ORIGINAL: Bouncing Buttplug

Aaaaner ikke, men det så kjempegodt ut![:)]

Ja, det syntes jeg også :)

men er det ingen som har tips? Jeg skal i butikken NÅ...
 
aah.. det er kjempegodt! har laget det før! [:D] men kan kanskje være lurt å ha noe på lur til barna hvis det ikke skulle falle i smak! :P det er ganske kraftig på smak! min ettåring hadde sikkert spist det, men han er altspisende! ;)

edit: tips kan være å la den putre lenge.. da får du fram herlige smaker, og kjøttet blir møøøøørt! :D
 
Mitt eneste tips er å start med den på morgenen, og la den stå på plata og godgjøre seg hele dagen helt frem til du får gjester [:)]
 
FA**!!!!!!!!!

Skit bilen starta ikke så jeg kommer meg ikke på butikken... Gggrrrrrrr.... Hva gjør jeg nå da?????
Middagsgjester får jeg uansett....
 
Back
Topp