Besøk på sykehuset

En tråd i 'Mai 2019' startet av MaiMor19, 18 Apr 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. MaiMor19 Forelsket i forumet

  :Heartred Så leit å høre om svigerfamilien din. Men godt at dere har din familie :Heartred

  Ja, merker jo det, at dersom jeg ikke er i form nå, er det jo mer komfortabelt med min egen mamma og nærme familie enn svigerfamilien, men er veldig forsiktig med å vise det til mannen. Svigerfamilien er jo like mye familie til babyen som min familie. Ja, vi har snakket om det, at han må ta litt ansvar dersom besøk trekker ut, eller han ser at jeg blir sliten. Jeg syntes det kan være vanskelig å si i fra, men den oppgaven må han bare ta den første tiden.

  Vi må jo også se hvordan formen er, hvordan babyen har det og hvor lenge vi blir på sykehuset. Jeg har hatt et enkelt svangerskap, og kanskje føler jeg meg fin etter kort tid etter fødsel også (det er lov å håpe) :shy:
   
 2. MaiMor19 Forelsket i forumet

  Gratulerer med fødsel og endelig tid sammen med den lille :Heartred

  Jeg tenker også at det må være deilig å bare være alene med babyen den første tiden. Samtidig gleder jeg meg nok veldig til å vise frem og treffe familien selv. Er fornøyd med at vi har gitt beskjed å se ting an etter fødsel. Men tar med meg alle tilbakemeldingene her om alle som velger å ikke ta i mot besøk :)
   
 3. Migica Gift med forumet It's gonna be May 2019 Marsboerne 20 18 ❤ Aprilbarna19 ❤

  Takk! Ja jeg er fremdeles fornøyd med å ikke ha besøk her. Vi blir også iallefall en dag ekstra på grunn av lysbehandling. Men helt innafor likevel å bare kose oss og slappe av!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Rainbow Baby 2022 Glad i forumet Marshmallows 2022 It's gonna be May 2019 Junibarna 2019

  Jeg vil at kjernefamilien (våres foreldre. Både mannens og mine søsken) skal komme :) Resten får komme hjem, når vi føler oss klare for besøk. Men ikke at de er på besøk heleeee tiden liksom. Det tror jeg blir slitsomt for oss :oops:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. SS84 Andre møte med forumet

  Vi sa klart i fra sist (med første) at vi ikke ønsket besøk på sykehuset. Veldig glad for det, da slapp vi også all form for "mas". Jeg endte opp med å miste mye blod, så ble liggende på barsel i 2 døgn.

  Nå blir det nok kun storebror med mormor (barnevakt). Sist kunne jeg gjerne ha besøk av mamma, men ville ikke gjøre forskjell på henne og svigers. Nå tenker jeg ikke noe på det og ønsker derfor at min mor skal ha storebror. Sist fødsel var et helvete og det er da mine følelser og meninger som får veie tyngst. Blir det en drømmefødsel og alt er perfekt er det jo lov til å ombestemme seg tenker jeg :)
   
  • Enig Enig x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. FruMarihøne Glad i forumet

  Helt enig! -Bedre å si nei på forhånd og evt ombestemme seg. Jeg er førstegangs pg aner ikke hvordan formen eller noe blir. Så her er det lagt ned besøksforbud både på sykehus og den første uka vi er hjemme.

  Svigermor og svigersøster ble litt stramme om munnen når jeg sa det, men det driter jeg i! Lol!
   
 7. Marrylou Forumet er livet It's gonna be May 2019 Julibaluba 2017

  Jeg lot meg presse til å ta imot besøk sist siden d var første barnebarnet på mannens side.... den eneste som ikke tråkket feil eller sa noe feil på d besøket var tantebarnet mitt!!!! Ho viet full oppmerksomhet til barnet, men når jeg trengte å amme, så fant ho på noe annet :hilarious: ho var helt perfekt å ha der siden ho heller ikke maste om ammingen, fødselen, godtok at hun ikke fikk holde en skrikende unge og ble egentlig litt lei etter 1 time og ville dra:hilarious:
  Denne gangen har jeg sagt blankt nei til alt besøk! Kun kommende storebror som skal inn og hilse på- alle amdre må pent sitte hjemme og vente på at vi synes d er greit! Jeg orker ikke å være utslitt på sykehuset pga besøk!
   

Del denne siden